Goede service, snelle levering goed contact , vriendelijk , professioneel. En buiten dat alles prachtige producten .
Zijde vindt u bij inSilk. Zijde kleding, zijde ondergoed, zijde bij inSilk. inSilk levert zijden producten.
Holandia
I ordered a beautiful silk sheet from Insilk, and even after washing it several times, the quality remains perfect. The delivery was fast, and most importantly, sleeping on a silk sheet truly gives you the best sleep.
Kwaliteitsproducten en snel geleverd. De zijde van inSilk is van goede kwaliteit. Gelukkig ook een Nederlands bedrijf.
Fijn bedrijf met mooie zijden producten. Van mijn bestelling 1 artikel retour gestuurd, dat werd vlot afgehandeld. Aanrader!
J'ai acheté trois caleçons dont deux dernièrement, porter une ou deux fois et déjà anormalement usé...
Regarder par transparence les coutures et vous verrez.
Je ne m'en suis pas rendu compte tout de suite mais très déçu.
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald.
Dan verwacht je een ordernummer en bevestiging van de bestelling.
Er gebeurt helemaal niks.
Geen order nr geen bevestiging in de
Alles goed gekomen
Slechte kwaliteit, letterlijk weggegooid ( veel!) geld. Wordt heel snel pluizelig. Ik heb mijn beddengoed minder dan een jaar, weinig gebruikt, maar het ziet er niet uit. Gewoon niet doen!

Odpowiedź od InSilk
Ik heb vooraf meer info gevraagd om een maat via mail. Deze werd erg snel beantwoord en daar kon ik mee verder. Het advies opgevolgd en zeer tevreden. De zijden kamerjas voor mijn man is perfect van maat, een hele mooie kleur en kwaliteit. Heel klantvriendelijke service, bedankt!
Mijn vriend had een slipje voor mij besteld en op mijn adres laten bezorgen als verassing. Ik zag gelijk dat dit een verkeerde maat was toen ik het pakket open maakte. Daar hoefde ik niet voor te passen. Ik heb deze gelijk retour gestuurd. Na lang wachten en geen geld terug op de rekening heb ik contact op genomen. Er werd verteld dat slipjes niet retour kunnen. Ik heb toen aangegeven dat ze dan het slipje wel terug kunnen sturen naar mij. Wellicht kan ik er dan een vriendin blij mee maken. Ze zouden nakijken wat ze konden doen. Maar ik heb nooit meer wat vernomen.

Odpowiedź od InSilk
Mijn bestelling is door een enorme vertraging bij PostNL 5 dagen later dan beloofd aangekomen. Dit komt waarschijnlijk omdat het om brievenbuspost ging. Daar kan INSILK dus niets aan doen maar is wel vervelend.
Het product (Engel Sports loop scarf zijde-wol) is prima. Daar ben ik wel heel erg blij mee.
1 mois et demi et aucune livraison. Boîte désinvolte vis-à-vis du client. Ne manage pas ses fournisseurs malgré des prix élevés. Je ne vous recommande pas.

Odpowiedź od InSilk
ik koop nooit iets meer bij insilk.Retourpakket raaktezoek? Ik kreeg nooit mijn geld terug.

Odpowiedź od InSilk
Vriendelijke jongens, doch een beetje amateurische webshop. Sturen naar verkeerd adres, cadeauverpakking was geopend door deze persoon, inhoud niet verder gecontroleerd door InSilk.nl, cadeauverpakking van andere stuk was zeer slordig, erg late levering, duurde meer dan drie weken. Reageren ook niet meteen op mails en zijn telefonisch slecht bereikbaar, pas toen ik dreigde een chargeback uit te voeren kwam er een stortvloed van antwoorden. Ze bedoelen het zeker niet kwaad, maar dit zijn geen professionelen, dat zie je zo.

Odpowiedź od InSilk
Me déplaçant difficilement je demande une livraison à domicile exclusivement: hélas aucun appel, aucun avis de la société DPD et le colis est déposé dans un dépôt loin de mon domicile.
La seule réponse du service client InSilk: "1 klm ce n'est pas si loin...désolé pour le dérangement..."Service client a qui j'ai du demander des informations sur ma livraison car je n'ai eu aucune infos a priori.
Je n'ai pas eu le loisir de juger de la qualité des produits vendu par InSilk.
Hélas!!!!!!
Ik bestel hier regelmatig. Vooral over mijn laatste bestelling ben ik erg tevreden.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.