Har fået skiftet bundkort på min HP EliteOne, stort arbejde, men Hannibal gjorde det til perfektion, det så indviklet ud, så stor tilfredshed med servicebesøget - tak
Zobacz, co mówią recenzenci
Habib hos Infocare er en dygtig og kompetent person, som kom lige efter aftale og repareret min laptop hurtigt og effektivt. Er meget tilfreds. 5 velfortjente stjerner:-) Sags nr. TS014481083
Min HP bærbare havde problemer med bundkortet (genstartede spontant), så den blev sendt til InfoCare. Jeg fik den tilbage efter kun 8 dage, og den har virket fint lige siden, nu ca. 2 måneder uden... Zobacz więcej
I forbindelse med en sag jeg har kørt gennem Dell, har Dell sendt en Infocare tekniker ud for at skifte en skærm på en Dell XPS 13. Teknikeren havde tid allerede dagen efter. Den del teknikeren har få... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
OBS InfoCare Service A/S har intet med InfoCare Workshop, den del af er frasolgt i December 2015. Er du privat kunder og har forbruger elektronik,venligst kontakt InfoCare Workshop direkte på www.infocareworkshop.no Det er altid ubelejligt, når elektronisk udstyr bryder sammen. InfoCare tilbyder et bredt udvalg af reparationsydelser til en lang række forskellige it-produkter , og vi bestræber os på at få repareret udstyret og gjort det funktionsdygtigt hurtigst muligt. Vi er mærke-uafhængige og certificeret til at servicere it-udstyr fra alle de store producenter, på produkter indenfor såvel som uden for garanti. I kraft af vores lokale tilstedeværelse, kommer vi onsite med en SLA på ned til 4 timer, kan vi reparere udstyret, så det er til mindst mulig gene for dig.
Dane kontaktowe
Telegrafvej 6, 2750, Ballerup, Dania
- +45 70 12 44 00
- desk@infocare.com
- www.infocare.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ingen hjælp
Det kan ikke være rigtigt at man ikke kan få en simpel del.Det er som om at de vil kun sælge nyt og ikke rep. I så fald kan man ikke kalde sig et service firma. Pu pu forbrug forbrug!!
Oplyste ikke om undersøgelsesgebyr
Jeg havde et kamera til reparation hos dem. Det skulle repareres i forhold til garantien, men de mente, at det var min egen fejl. Det kan jeg så leve med - men nej, de vil have penge for at have undersøgt kameraet, det, der er kendt som det forhadte undersøgelsesgebyr. Dette havde de ikke gjort opmærksom på overhovedet, og de nægtede at udlevere kameraet, indtil gebyret var betalt (hvilket jf. Forbrugerstyrelsen ikke er tilladt). Det endte med, at jeg fik mit kamera tilbage uden gebyr, efter jeg havde brokket mig tilstrækkeligt. Det ændrer dog ikke ved, at oplevelsen var helt igennem elendig.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.