Oceniono na 1 z 5

Vi hverken kan eller vil give vores anbefaling efter vores meget dårlige oplevelse. Vi har verserende klagesag i Ankenævn for Biler. Vi bliver opkrævet dansk moms efter køb af vej... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Hans Jørgen ved, hvad han taler om, han har gode kontakter, og man føler sig tryg under processen. Selv under ferie håndterede Hans Jørgen de udfordringer, der desværre opstod under vores import. V... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det er fuldstændig vildt at Importbiler får en 4,5 rating på Trustpilot. I min optik er Hans Jørgen en fupmager. Min søster henvender sig til ham for ca. en måned siden og de bliver en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

I december 2021 modtog vi vores nye Mercedes Eqa Fra køb til levering er alt perfekt. Rigtig god dialog med den tyske forhandler igennem Importbiler mens vi vente på bilen til levering. Bilen st... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy

Napisane przez firmę

Importbiler i Odense oplever stor fremgang i import af luksusbiler som Audi BMW Mercedes og Porsche

2,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Klagesag er sendt til ankenævn for biler

Vi har verserende klagesag i Ankenævn for Biler.

Vi bliver opkrævet dansk moms efter køb af vejledning og håndtering af importering af bil hos Importbiler.dk

Konsulenten (ejeren) er hjælpsom og venlig i processen indtil vi forlanger at han betaler den skyldige moms vi er opkrævet på baggrund af hans fejl:
1. Bilen havde ikke kørt det oplyste kilometertal ved levering. 8000 km. fremgår af salgsannoncen og tælleren står ikke på mere end 4400 ved levering.
2. Konsulenten har signeret et dokument med et oplyst kilometer tal på mindre end 4000 km. Ved afhentning i Tyskland.
3. Der er angivet et falsk kilometer tal på 6000 ved Toldsyn i Danmark. Toldsyn som konsulenten sørger for.
4. Ved levering forsikrer han os om at alt er i skønneste orden og vi skal bare være glade for de gratis kilometer.

Konsulenten betaler os et lille beløb i håb om at lukke sagen. Vi kontakter FDM og en jurist overtager dialogen med konsulenten da han bliver ubehagelig, herunder påstår han blandt andet at vi skulle have forfalsket hans underskrift på dokumenter samt at vi er løgnere der finder på at han skulle have kendskab til det for lave kilometertal.
Juristen får ikke held af at forhandle et forlig. Nu har samme jurist hjulpet os med at samle de nødvendige dokumenter og oplysninger til til en klagesag, som er oprettet ved klagenævn for biler.

Vi havde stor tillid til konsulenten, som gerne fortæller og beroliger uerfarne købere med sine mange års erfaring med importering af biler og samarbejde med tyske forhandlere. Vi følte os trygge og vi havde på ingen måde forestillet os at vi skulle ende med en klagesag, som i øvrigt er en langtrukket proces som personligt fylder meget hos os.

26 grudnia 2024

Ja, så fik vi en 1-stjernet anmeldelse :(
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at skitsere hændelsesforløbet:

På det tidspunkt, hvor fru Starups bil blev hjemtaget, var reglerne i Danmark, at en bil skulle have kørt mindst 6.000 km og være mindst 6 måneder gammel ved toldsyn i Danmark, for at den kunne betragtes som en brugt bil. Dermed skulle der ikke betales dansk moms. Dette fremgik også af FDM’s hjemmeside.

Det er korrekt, at bilen ved afhentning i Tyskland havde kørt omkring 5.000 km. Derfor kørte jeg selv bilen til Danmark, så den ved toldsynet havde rundet de 6.000 km. Desværre har Skat sidenhen fundet en tidligere dom, hvor det blev fastslået, at grænsen på 6.000 km gælder ved overdragelsen i Tyskland – ikke først ved ankomsten til Danmark. På den baggrund skulle kunden derfor betale dansk moms. Denne regel medførte i øvrigt, at mange kunder i branchen blev ramt af samme problem.

Jeg var naturligvis meget ked af situationen, som jeg ikke føler, jeg havde nogen skyld i, da vi i hele branchen arbejdede efter de gældende retningslinjer. Jeg tog straks kontakt til den tyske sælger og forlangte, at fru Starup skulle have den tyske moms tilbagebetalt. Efter en del besvær lykkedes det, og hun fik sine penge retur.

Da den tyske moms er 19 % og den danske 25 %, opstod der en difference på 6 %, som fru Starup måtte betale. Selvom Importbiler ikke havde nogen skyld i momsproblematikken, indgik jeg en aftale med fru Starup om, at vi dækkede halvdelen af differencen. Jeg modtog hendes kontonummer og indbetalte samme dag de 50 %, vi havde aftalt.

Min store overraskelse var derfor, at jeg efterfølgende blev kontaktet af en jurist fra FDM, der krævede, at jeg skulle dække hele beløbet. Heldigvis har jeg vidner til den telefonsamtale, hvor aftalen med fru Starup blev indgået.

Jeg er oprigtigt ærgerlig over sagen og over, at et samarbejde, som jeg troede var løst i mindelighed, har udviklet sig til en konflikt.

Oceniono na 1 z 5

Det er fuldstændig vildt......

Det er fuldstændig vildt at Importbiler får en 4,5 rating på Trustpilot.
I min optik er Hans Jørgen en fupmager.
Min søster henvender sig til ham for ca. en måned siden og de bliver enige om at hun gerne vil købe og han vil skaffe en EQE 300 hjem til hende som har har stående på sin hjemmeside.
Bilen står som værende fra august 2023 og har kørt 16.326 km... Så langt så godt.
Det næste der så sker, er at Hans Jørgen kontakter min søster og fortæller at den anslåede registreringsafgift på ca. 70.000 kr. nu er steget, og at den vil være nærmere de 90.000 kr. og at bilen nu koster omkring 466.000 kr. på danske plader, mod de 451.000 har har annonceret den til.
Her stopper min søster lidt op, og kontakter mig, for at bede mig hjælpe hende med at finde ud af om han er regulær nok.
Vi laver et stort arbejde og finder via Mobile.de bilen hos Reiss & Co. i Tuttlingen i Tyskland.
Nu går vi så i gang, via en anden importør, med at få bilen købt og bragt til Danmark.
For nu at gøre en lang historie kort, så ankommer bilen d. 17. februar til Danmark, bliver toldsynet og med det samme overleveret til min søster, som nu har givet 444.000 kr. for bilen, inkl. hjemtransport og registreringsafgift... og dermed ca. 22.000 kr. billigere for præcis den samme bil, som hun skulle give 466.000 kr. for hos Importbiler.dk.
Ender det så her..? Nej det gør det faktisk ikke, for her 10 dage efter at min søster fik bilen leveret og i øvrigt har kørt rundt i den siden, så har Importbiler gudhjælpemig stadig bilen til salg... og for at det ikke skal være løgn, så står bilen stadig til 70.000 kr. i anslået registreringsafgift, selv om Importbiler har fastslået at den koster mindst 20.000 kr. mere.
Hvis nogen er i tvivl om rigtigheden (måske han fjerner den bil han stadig har til salg) så har vi naturligvis skærmdump af bilen hos Importbiler.dk samt slutseddel/kontrakt på nøjagtig den samme bil fra Reiss & Co.

Efter Hans Jørgens svar skal jeg lige præcisere at både jeg og min søster har kommunikeret med ham, både på mail (som jeg stadig har) og på telefon.
Alt hvad han svarer er decideret sludder.
Jeg ved at han ikke er forhandler, men han annoncerer biler som han tilbyder at skaffe hjem. Disse biler annoncerer han uanset om de er solgt eller ej, ligesom det er et faktum at prisen stiger undervejs i forløbet.
Den her EQE som han stadig annoncerer med, endte med at skulle koste 15.000 mere end han skriver på sin hjemmeside og 22.000 mere end min søster rent faktisk fik den hjem til.
OG ja... jeg benytter Trustpilot en del da jeg synes det er et godt værktøj og Hans Jørgen har ret i at jeg gennem årene har lavet 40 anmeldelser.... 23 af disse anmeldelser er 4 eller 5 stjernede og alle er de et udtryk for en personlig oplevelse.

26 lutego 2025

Kære hr. Winther
Tak for Deres indlæg, som jeg ikke kan genkende historien på. Jeg erindre ikke at have talt talt med Dem eller Deres søster. Deres beskrivelse af forløbet kan ikke foregå hos Importbiler.dk - jeg vil gerne fortælle Dem hvorfor.
Importbiler.dk er ikke en forhandler, vi er formidler af køretøjer fra Mercedes til danske kunder - gennem 25 år. Vort honorar udgør kr. 19.000,- + moms - hverken mere eller mindre. Dette honorar har vi taget gennem de sidste mange år. Når en kunde henvender sig til os, med ønsket om en importbil, finder vi bilen, og sender en beregning til kunden.
Denne beregning indeholder en beskrivelse af omkostninger og en stipuleret forventning til registreringsafgiften, som normalt holder meget godt.
Når vi taler om prisen på en el bil, er bilprisen stærkt faldende, derfor giver det ingen mening, at afgiften pludselig skulle stige, da den det sidste halve år har været kraftigt faldende.
Importbiler har heller ingen interesse i, at sætte registreringsafgiften i vejret, da det ikke er penge, der tilgår os.
Når kunden får en faktura fra os, indeholder den alle udgifter, samt en særskilt faktura på beløbet, der er afregnet til selvanmelder/skat.
Når man "handler" med Importbiler.dk er hele forløbet transparant, og man kan være sikker på, at Importbiler ikke har andre indtægter end dem, der fremgår af vore beregninger til kunden.
I øvrigt medfølger der p.t. typisk 5 års garanti samt 4 vinterhjul på alufælge med fra vores samarbejdspartnere.
Til din orientering har det ikke været muligt for mig, at finde den omtalte EQE på vores hjemmeside.
Jeg ønsker dig en fortsat god dag, og kan se at du elsker at svine firmaer til med dine nu 40 indlæg på Trustpilot :-)

PS Jeg ser gerne, at du fremkommer med din dokumentation og evt. sender mig dit telefonnummer, så du ikke skal optræde anonym.

Oceniono na 5 z 5

Tryg oplevelse og god handel

Hans Jørgen er helt igennem en professionel person som man roligt kan sætte sin lid til. hurtig ekspedition samt han er god til at fortælle om forløbet, det betød meget for mig da det var første gang jeg har prøvet at importere en bil.
De største anbefalinger herfra.!

4 czerwca 2024
Oceniono na 4 z 5

En varm anbefaling herfra!

Selv under ferie håndterede Hans Jørgen de udfordringer, der desværre opstod under vores import. Vi følte virkelig, at Hans Jørgen gik "the extra mile" for os!
Grunden til, at det ikke bliver maks antal stjerner, er, at vi godt kunne ønske os lidt mere pro-aktiv kommunikation, fremfor først at modtage information på forespørgsel. Men vi har måske bare høje forventninger.
Lige meget hvad, så er der varme anbefalinger herfra, og vi ville uden at blinke købe vores næste bil via importbiler.dk.

6 maja 2024

5 store stjerner!

5 store stjerner!

Hans fra Importbiler er troværdig, hurtig og uden tvivl markedsførerende på pris.

Min kone og jeg købte vores første Mercedes hos Starmark. Vores Mercedes nummer to købte vi hos Importbiler, og vi kommer uden tvivl til at købe nummer tre hos Hans, Importbiler.

22 września 2023

Tryg og troværdig samarbejdspartner

Jeg købte en Mercedes EQE 300 gennem Importbiler. Det var første gang, jeg prøvede at importere bil fra Tyskland, så jeg havde mange spørgsmål. Jeg oplevede Hans Jørgen som meget støttende og hjælpsom i hele processen. Bilen blev leveret til aftalt tid. Hans Jørgen har en enorm viden og stor erfaring på dette felt. Min anbefaling er at gøre brug af denne. Stil alle de spørgsmål du har behov for svar på, for at føle dig tryg.

19 lipca 2023

Ekstraordinær god service

Vi købte en Mercedes EQB 350 gennem importbiler her i efteråret. Det var første gang vi købte bil på den måde (køber en bil man ikke selv har set) men Jesper og Hans Jørgen var så professionelle hele vejen igennem og gjorde os trygge ved hele handlen fra start til slut. Og de giver tilmed ekstraordinær god service!
Jeg vil med glæde købe bil igennem Importbiler.Dk igen!

22 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Jeg har over de sidste par år…

Jeg har over de sidste par år importeret 3 nye biler fra Tyskland. Jeg har altid haft tårnhøje forventninger til bilerne såvel som servicen. Jeg er ikke blevet skuffet, bilerne har været fra allerhøjeste hylde og servicen helt i top. Jeg kommer til at gøre brug af importbiler.dk igen.

1 września 2022
Oceniono na 5 z 5

Det var en super god oplevelse og fin…

Det var en super god oplevelse og fin service vi fik, allerede fra bilen blev fundet til os og til den var fragtet hjem. Kan varmt anbefale importbiler og vil klart bruge dem næste gang vi skal have en bil hjem fra Tyskland.

3 października 2022
Oceniono na 5 z 5

I foråret købte vi en elbil igennem…

I foråret købte vi en elbil igennem importbiler.dk. Det var helt igennem en positiv og professionel oplevelse. Alt forløb som aftalt, og helt uden problemer, en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale importbiler.dk og Hans Jørgen.

20 września 2022

Overalt forventning

Overalt forventning.
Jeg har lige fået leveret min bil gennem importbiler der har været helt suveræne i deres rådgivning, import og levering. Hver gang jeg kontaktede dem med spørgsmål , var der altid velvilje og tid til mig.
Selve importen af bilen forløb helt smertefrit og jeg er nu en super tilfreds kunde.
De bedste anbefalinger fra mig

9 sierpnia 2022

Mercedes Electric

Mercedes EQA 250 Electric. En rigtig fin bil kom som lovet af Hans J.M.importbiler.Fik alle de oplysninger /billeder jeg måtte have brug for. Bilen kom fra Gøttingen (Tyskland),godt nok 4-5 dage senere som lovet (transportproblem) Det gjorde ikke så meget, da den var 100%som lovet,med 6000km på tælleren. Så en rigtig stor tak til Hans Jørgen Mortensen 👍.Mvh.Gunnar Hansen i det sønderjydske.

26 lipca 2022

Perfekt

Perfekt
Stor tak til Hans Jørgen, som hele vejen igennem har været professionel, dygtig og helt nede på jorden. Vi har følt os helt trygge og tilfredse. Vi har modtaget vores helt perfekte eqa 250 med alt i udstyr og vi kan kun anbefale Importbiler.dk. Vi vil helt sikkert bruge Hans Jørgen næste gang vi skifter bilen ud.

20 maja 2022

Mercedes EQA

I december 2021 modtog vi vores nye Mercedes Eqa
Fra køb til levering er alt perfekt.
Bilen stod som ny ( 6 måneder gammel) da vi modtog den.
Næste bil bliver købt igennem Importbiler, der er rigtigt meget at spare.
Tak Hans / Importbiler.dk

10 stycznia 2022
Oceniono na 5 z 5

Tak til Hans Jørgen for en helt igennem…

Tak til Hans Jørgen for en helt igennem gnidningsløs og god oplevelse omkring det at købe en bil i Tyskland. Jeg har kun gode ting at sige... alt som blev aftalt undervejs blev holdt til punkt og prikke, og fik sågar bilen 3 dage før end aftalt.....:-)
Står nu med en flot Mercedes EQA 250.

22 października 2021

Fantastisk bilhandel.

Stor ros til Hans Jørgen for den fantastiske bilhandel han formidlede for os. Skal vi importere bil igen, er det helt sikkert, at Hans Jørgen kommer på banen igen. Her er lidt om forløbet vi var igennem,
Vi skulle af med vores Volvo V70 da den havde kørt mange km. og nu begyndte de store reperationer at komme. Vi har tidligere selv importeret en brugt Mercedes fra Tyskland, og ville gerne have Mercedes igen fra Tyskland pga. lave km samt stort udvalg. Vi havde et fast budget, men kunne ikke overskue afgifter på de enkelte modeller, derfor valgte vi at kontakte Hans Jørgen.
Efter en samtale med Hans Jørgen hvor de forskellige detaljer blev aftalt, gik der ikke lang tid før han havde fundet vores nye bil. En helt fantastisk Mercedes Benz E320 CDI T 7G-Tronic Avantgarde, utrolig velholdt og med en enorm mængde ekstra-udstyr. Fra valget var truffet, til bilen holdt i indkørslen gik der ca. en uge, alle papirer plus afgifter var betalt, og bilen stod med danske plader på. Den meget tætte kontakt med Hans Jørgen, både telefonisk og email under hele forløbet, gjorde at man føler sig tryg ved at lade ham stå for handlen.
Vi kan på det varmeste anbefale Hans Jørgen og importbiler.dk såfremt man ønsker et perfekt handelsforløb med bilkøb i udlandet.

Pia og Jan Bay.

21 lutego 2017
Oceniono na 3 z 5

Lidt skuffende handel

Det er anden gang jeg benytter Importbiler.dk. Første gang var til 5 stjerner.

Indledningsvis: Der er styr på processen omkring papirer og hjemtagelse, og som flere skriver, er det muligt at have dialog med Hans Jørgen til alle tider. Tommel op for det.

Givet min gode oplevelse fra sidst, og 7 års problemfrit ejerskab af en BMW 325i e90, var forventningerne høje, da jeg skulle have min næste BMW. Desværre blev de ikke helt indfriet. Perioden for import var lige omkring afgiftsnedsættelsen. Derfor havde jeg nok en for høj forventning om at kunne få en dyrere bil inden for rammerne af mit budget. Jeg havde fortalt hvad jeg ville give for bilen, og var selv begyndt at kigge på mobile.de mm. Der var flere kandidater som jeg præsenterede for Hans Jørgen, men han undlod at fortælle mig at de lå ud over mit budget. Jeg havde indtryk af at han ikke ville bruge mere tid end nødvendigt på en handel, og derfor ikke ville prisberegne med mindre et køb ville være 99% sikkert. Heller ikke estimater. Således gik der ret lang tid hvor vi talte forbi hinanden.

Da jeg fandt den bil det skulle være, gik selve handlen problemfrit. Selve bilen var også fin. Men jeg står tilbage med en følelse af at være snørret. Der var ganske vist et afslag i handelsprisen fra sælger (BMW Niederlassung i Saarbrücken), men det stod slet ikke mål med de udgifter jeg havde for at få udskiftet 4 nedslidte dæk så snart den kom hjem.

Der var undervejs også tale om at der skulle følge vinterhjul med, og en sælger dernede havde også skrevet at der var 4 alu vinterhjul med i handelen. Denne sælger kunne de dog ikke identificere (!?!?!), så heller ingen vinterhjul - og ingen kompensation herfor.

Bilen var en BMW Premium Selection. Det er biler der er gennemgået fra A-Z for fejl og mangler. Alligevel havde et defekt hængsel til tankdækslet og en manglende elektronisk servicebog undgået deres opmærksomhed. Det var forbundet med utrolig meget bøvl at få disse ting bragt i orden, og her var Hans Jørgen ikke til megen hjælp. Der var han videre til de næste handler, og så var jeg ikke interessant mere - pengene var jo overført. Her 4 måneder efter handelen, mangler Hans Jørgen stadig at sende et Premium Selection certifikat - men det får jeg nok aldrig.

Vil jeg bruge Importbiler for 3. gang? Det er jeg ikke så sikker på.

Opdatering 2016-10-04: Svar på kommentar fra Importbiler:

- For at der skulle ske fremskridt ift. "servicebog", var jeg nødt til at skrive direkte til forhandleren i Tyskland med kopi til Hans Jørgen. Ja, der blev skrevet mange mails, for de var godt nok tunge at danse med. Måske de er talt med?

- Dækkene var lovlige. Men det er ikke anbefalelsesværdigt at køre på dæk der er under 1mm fra slidmærket - slet ikke i februar. Derfor skiftede jeg dem alle 4. Under 1mm fra slidmærket, kalder jeg slidte dæk når man handler bil. Jeg var orienteret om at de var lidt slidte, men ikke SÅ slidte. Vurderingen mens handlen stod på, var at der kunne køres på dem lige under en sæson.

- Vinterhjul: Her fik jeg en anden forklaring. Jeg skrev til forhandleren vedr. dette, og fik svar fra en sælger der benyttede en fællespostkasse og uden signatur. Han fortalte hvilken type hjul det drejede sig om. Senere fik jeg at vide at den tidligere ejer havde ønsket at købe hjulene tilbage.

- Tankdækslet hang, og skulle løftes ca. 5mm for at kunne lukke gnidningsløst. Det opdagede jeg samme eftermiddag, som jeg fik bilen udleveret. Hvis man knalder tankdækslet i, tror jeg ikke man ville opdage det. Det blev skiftet via Premium Selection med hjælp fra Bayern Autogroup i Odense. Det var også dem der endte med at oprette den elektroniske servicebog, da forhandler var meget påståelig og åbenbart ikke ville sætte sig ind i problemet.

Der gik flere måneder med korrespondance imellem forhandler og mig, hvilket har været ret opslidende. Som jeg tidligere skrev, kunne jeg godt have ønsket opbakning fra Hans Jørgen til at få bragt sagen om servicebogen i orden.

11 czerwca 2016

Odpowiedź od Importbiler.dk

Min kunde er en flink og rar person og første handel gik som det normalt går - helt gnidningsløs. Handel nr. 2 tog desværre rigtig lang tid, idet kunden blev ved med at sende nye biler til beregning og næsten hver gang kunne jeg enten meddele, at bilen lå over hans budget, eller at bilen havde været skadet, eller at det var en bil, som jeg ikke ønskede at hjemtage. Det er rigtigt, at jeg løb lidt træt i kunden, idet jeg modtog ialt 71 E-mails, hvoraf jeg besvarede de 39.
Vi fik dog fundet en fin BMW hos BMW´s egne forretninger og bilen var i bedste stand.
Jeg kan ikke genkende, at bilens dæk skulle være nedslidte, bilen gik da også igennem både tysk og dansk syn uden problemer.
Kunden har overfor mig nævnt, at han selv flere gange har været i kontakt med BMW forhandleren, og her fået at vide, at der var vinterdæk med. Da jeg undersøgte dette, kunne min kunde ikke oplyse, hvilken medarbejder han havde talt med, og der var ingen notater omkring dette i Tyskland. Bilen var indlevet hos BMW uden vinterdæk, hvilket jeg har set dokumentation for.
Bilen er klassificeret som en BMW Premium Selection bil, hvilket er et kvalitets certifikat fra BMW, der blandt garanterer at bilen er gennemgået på flere punkter, herunder dæk og selvfølgelig tankdæksel. Jeg har selv fyldt brændstof på bilen 2 gange, og har ikke observeret, at tankdæksel skulle være defekt. Kort efter levering af bilen har kunden modtaget certifikatet på E-Mail og BMW har ligeledes fremsendt dette pr. post.
Til slut vil jeg sige, at jeg altid forsøger at give mine kunder en god oplevelse og tager mig den tid, det tager at finde bilen, men følger også gerne op på sager, hvis der er sket en mangel. I dette tilfælde var det dog ikke muligt at gøre min kunde tilfreds, på trods af de mange E-mails og telefonsamtaler.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej