Ifume

Oceniono na 4 z 5

Hurtig levering, fin side - ingen anmærkninger. Grunden til, at jeg kun giver 4 er grundet den høje fragtpris - det jeg bestilte kunne faktisk ikke betale sig, før jeg bestilte 2 - og så var det sm... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Efter at have ledt land og rige rundt efter mine favorit parfumer, lykkedes det mig at finde dem hos Ifume.dk til billige penge og godt sortiment (godt betalingssystem). Pakken blev afsendt samme da... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

5 min efter min bestilling på en Flowerbomb parfume ringede Hanne fra ifume, og spurgte om hun ikke skulle pakke den ind for mig. Fantasktisk service. Levering skete selvfølgelig dagen efter som lov... Zobacz więcej

1. Perfumeria
  2. Dostawca kosmetyków i perfum
  3. Sklep z kosmetykami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb billige mærkevare parfumer. Vi er E-handelsgodkendt for sikker handel. Spar op til 70% på:BURBERRY - CHANEL - CK - DIOR - D&G - GUCCI - GIORGIO ARMANI - HUGO BOSS - LACOSTE

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Hurtig Levering

Perfekt hjemmeside - overskuelig og god kundeservice, hurtig levering. Jamen det kunne ikke være mere perfekt. Helt klart en side jeg skal handle ved igen.

19 stycznia 2011

Bare Perfekt

Har købt Burberry London Fabric. Super service, levering så hurtigt det kunne lade sig gøre og mail med kvittering og tracking nr. Kunne ikke gøres bedre.

16 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte mine varer hjemme i ro og mag, en søndag eftermiddag, hos Ifume. Jeg modtog mine varer allerede om tirsdagen efter! Det kalder jeg en hurtig levering. Jeg er meget tilfreds, både med servicen og varerne jeg modtog. Jeg har sparet en hel del, ved at købe hos Ifume frem for at handle i butikkerne.
Jeg kan kun varmt anbefale andre, at handle hos Ifume.

16 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

jeg giver hermed 5 stjerner for både en meget attraktiv pris samt hurtig levering

I forbindelse med mit køb vil jeg gerne gøre opmærksom på at jeg kun har plusser at give leverandøren idet både servicen var helt i top og mht indpakningen var der ikke sparet på noget og det er ellers noget som der tit bliver hvor forsendelser bliver ødelagt på grund af dårlig emballage - her var der pakket ind i solidt emballage så alt i alt må jeg erkende at firmaet Ifume absolut gør noget for at få tilfredse kunder jeg vender helt sikkert tilbage med andre køb.

13 stycznia 2011

God og hurtig service

Ifume.dk kan klart anbefales! Bestilte 2 parfumer og 1 deo og samme dag jeg bestilte blev varerne sendt.

13 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

Virkelig meget tilfreds !

Jeg bestilte en parfume "Armarni She REMIX" som man ikke kan få i butikkerne mere åbenbart. Hvilket er ret surt ! Jeg fik 100 ml. dagen efter jeg havde bestilt, det er rigtig dejligt at opleve det. Jeg er meget tilfreds med behandlingen jeg har fået :)
Og glæder mig til at handle en anden gang !
For det kan varmt anbefales :)

10 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

Super prof behandling af ordre og lynhurtig levering *****

Ifume var afgjort et besøg værd !!
Rigtig god pris på en Anais Anais sampak, der iøvrigt var udsolgt de fleste andre steder - og så kom jeg lige til at bestille lidt ekstra :O)
Fik ordrebekræftelse m det samme, og førstkommende hverdag kom track&trace-nummer på den afsendte pakke, der ankom til adressen dagen efter (m den ønskede sampak smukt indpakket og klar til at blive givet som gave).
Det eneste, jeg mangler fra Ifume, er et løbende info-brev, jeg kan få pr mail, da jeg ikke er på Facebook.

9 stycznia 2011
Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering hver gang og god service

Har efterhånden købt på ifume.dk nogle gange og der er altid hurrtig levering og aldrig fejl i bestillingerne... D. 28.12.10 fik jeg tilsendt endnu en pakke hvor ejeren (Harry) også havde skrevet en lille personlig besked på fakturaen hvor han ønskede mig og min familie en god jul og et godt nytår - det er da helt fantastisk service.

Bedste anbefalinger herfra! :)

3 stycznia 2011

anmeldelse af ifume

jeg har købt parfume ved ifume tre gange .indpakningen var var tiptop iorden og det var informationen også.Jeg vil til hver en tid handle hos ifume igen

30 grudnia 2010

Julegave.

Bestilte en parfume d. 20/12-10 om aftenen og havde den d. 22/12-10 om formiddagen. Præcis som lovet. Dejligt med online julegave lige til døren til tiden.

27 grudnia 2010

enkelt og super duft

Lettere og hurtigere kan det ikke blive. Super hurtig levering, kanon emballering og fin pris.
Godt nytår allesammen.
med venlig hilsen
B. Wolff

26 grudnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Super service og stort udvalg

Jeg havde gennem længere tid ledt efter en duft som min datter var faldet for under en tur til udlandet. Desværre er det ikke en duft som importeres til Danmark.

Efter en søgning på internettet, fandt jeg duften hos iFume. I et meget stort udvalg af varianter. Inklusive gavepakninger.

Jeg var nervøs for om varerne kunne nå frem inden jul, men allerede to dage efter min bestilling, var varerne fremme, og vi kunne i ro og mag pakke dem ind.

Jeg tror ikke at det er sidste gang jeg handler hos iFume.

26 grudnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Aldrig har jeg fået en leverance så hurtigt, og hjælp til at skaffe det i ikke havde. Det var en ting, men da jeg så fik varerne var der også en julehilsen. På en skala fra 1 til 10 har i fået 12.
Mange julehilsner

Inge hANSEN

Oceniono na 5 z 5

Jeg har nu handlet nogle gange hos IFUME, er super tilfreds med både produkterne, prisen, servicen, og sidst men ikke mindst den måde forsendelsen foregår på, jeg synes ikke det er for dyrt, man har jo en super sikkerhed på den måde...

Kommer absolut tilbage igen i 2011.

Oceniono na 5 z 5

Den rigtige vare og hurtig levering

"Skulle" købe en Tommy Hilfiger True Star. Kunne ikke finde den andre steder. Fandt den så ved Ifume, den kom dagen efter, endda med en sød personlig julehilsen.

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej