Jeg havde brug for akut hjælp fra Idestrup El den 27-06-2026 omkring kl. 20:00, da jeg pludselig stod uden strøm i hele hjemmet. Jeg er virkelig glad for, at Mikkel kom ud og hjalp mig med at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fik sat solceller op og det blev udført af professionelle folk med synlig erfaring. Det færdige resultat var veludført og pænt at kigge på. Efterfølgende var der lidt farveforskel på nogle af pan... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har fået udført en godt stykke arbejde af Idestrup EL. Da fakturaen kommer havde jeg et behov for en uddybelse af et punkt og det fik vi afklaret til begges tilfredshed. Så da jeg ikke kan give 4... Zobacz więcej
Havde købt et køleskab hos Idestrup EL med en fantastisk service, her efter ca. 1 år har håndtaget løsnet sig, lidt problematisk idet skruen sad godt gemt, ringede Idestrup EL og i løbet nul komma fem... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Idestrup EL ApS - vi er en troværdig samarbejdspartner. Virksomheden har rødder mere end 100 år tilbage - nuværende ejer har været ved roret i 25 år. Vi beskæftiger i virksomheden 25 personer. Alle medarbejdere arbejder inden for områder de brænder for. Vi beskæftiger med en bred vifte af el-relaterede opgaver. Alle områder er dækket af af minimum to personer, hvilket giver en god sikkerhed i ferietid samt intern mulighed for sparring. Vi udfører almindeligt el-arbejde for private samt erhverv - er autoriseret i Danmark & Sverige. Vi er KMO godkendt - sælger og servicerer varmepumpeanlæg. Vi er certificeret VE installatør inden for varmepumpeanlæg. Vi sælger solcelleanlæg - har stor erfaring med salg af store anlæg på over 200KW. Vi har en EL-Salg butik hvor vi sælger varmepumper, hvidevarer og TV. Vi udfører boligeftersyn i forbindelse med hussalg. Vi er AiA godkendte med salg af professionelle alarm anlæg - opkoblet til kontrolcentral. Vi har gennem årtier været landbrugets foretrukne samarbejdspartner. Vi kører som Skov service-partner i østdanmark. Vi kører som JH Agro servicepartner i østdanmark. Vi samarbejder med Gråkjær Staldbyg & Kjaergaard Staldbyg med opførelse af svinestalde i hele Danmark samt Sverige. Vi prioriterer sikkerhed og godt arbejdsmiljø højt.
Møllevej 2 A, 4872, Idestrup, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Har du et problem med el ? Hvorfor så ikke henvende dig til Idestrup El.
De har ansatte , som "gider" at sætte sig ind i dit problem og løse det for dig. Deres butik har et stort udvalg i el-artikler, formentlig områdets største,
og deres prisniveau er ikke bekymrende.
Prøv dem og bliv tilfreds !

Odpowiedź od Idestrup EL ApS
Jeg fik i år både et udendørs elstik og en varmluftpumpe i sommerhuset.. Vejledning i køb af varmepumpe var informativ og selve installationen gik smertefrit og hurtigt. Endvidere blev det elektriske anlæg i sommerhuset renoveret. Jeg føler nu, at sommerhusets el kan klare fremtiden.

Odpowiedź od Idestrup EL ApS
Medarbejderne laver et godt stykke arbejde og har en god omgangstone indbyrdes og til mig som kunde. Virksomheden viser stor fleksibilitet.

Odpowiedź od Idestrup EL ApS
Hej Torben! Nu skal du høre om min gode forbindelse med Idestrup El (det er ikke for at tage strøm på dig :-) ). De har været gode til at tage sig tid til at planlægge vort byggeprojekt og komme med forslag til løsninger. De har været gode til at rykke ud til ekstra arbejdsopgaver, der er opstået i byggeriet. Hvis man har henvendt sig om et el- spørgsmål, har der været lyttet og der er sendt assistance ud til løsning af problemet. Idestrup El er helt sikkert et godt bekendtskab, hvis der skal laves gode el-løsninger.
Det er helt sikkert anbefalelsværdigt.

Odpowiedź od Idestrup EL ApS
Vi har fået monteret 2 alarmanlæg, og alt er gået gnidningsfrit.
Præsentation af anlæg, afstemning af forventninger samt idrifttagning var en super god oplevelse.
Montering og opstilling samt eftersupport kan vi ikke sætte en finger på.
En basestation havde vrøvl med elektronikken og der blev sat en mand på sagen og systemet har kørt siden.
Service og batteriudskiftning er en fornøjelse, og responstiden er hurtig.
Kan kun anbefale Idestrup El!

Odpowiedź od Idestrup EL ApS
Har i flere omgange handlet med Idestrup el og er hver gang blevet skuffet :( Første gang vi stiftede bekendtskab med dem, var da de havde stået for al el-arbejdet i forbindelse med opførelsen af vores nye Skanlux sommerhus. Havde bestilt og betalt for 9 indbygningsspot i badeværelset, men de havde kun opsat 6. Desuden havde de klippet antenne- og telefonledningsstikket alt for langt inde i tomrøret, så vi måtte få trukket nye ledninger. Derudover manglede 8 sengelamper at blive opsat, som vi ligeledes havde betalt for og en stueampel var sat så dårligt op, at den faldt ned af sig selv. (Sjusk!)
Sidst, men ikke mindst, har de opført et nyt solcelleanlæg på taget af sommerhuset til 140.000,- kr., der viser sig slet ikke at have virket i næsten et år. Har selv boet i udlandet og har derfor ikke haft mulighed for at kontrollere el-produktionen (eller manglen på samme). Var faktisk oprindelig blevet lovet, at de ville sende mig et link, hvor man kunne tjekke el-produktionen, men det sendte de aldrig! Kunne dog efter hjemkomsten for nylig konstatere, at anlægget stort set ikke havde produceret noget som helst! Har derfor i flere omgange henvendt mig til Idestrup el for at få en forklaring. Er hele 4 gange i den forløbne måned (ja - måned!), der er gået siden min første henvendelse blevet lovet et telefonisk svar "i morgen" uden det er sket. Da svaret så endelig kom i dag (da jeg endnu engang selv henvendte mig til butikken) var det: at de ikke vidste hvad der var gået galt, men at nu virkede det tilsyneladende bare af sig selv igen... Da jeg prøver at spørge ind til fejlen, får jeg at vide, at de på datalog´en kan se, at det "skægt nok" har produceret præcis den samme latterligt lille mængde strøm i anlæggets første 7 levemåneder, hvorefter det tilsyneladende er begyndt at producere efter hensigten helt af sig selv. Hertil svarer jeg, at jeg absolut ikke synes det er skægt, og at jeg faktisk synes, at det må være på sin plads med en eller anden form for kompensation for den manglende el-produktion, da jeg jo ikke har fået den vare, jeg har købt og betalt for. Men det kan der ifølge Idestrup el overhovedet ikke være tale om :(
Konklusion: Idestrup el laver dårligt el arbejde, er langsomme og løgnagtige og yder katastrofal dårlig kundeservice - både hvad angår kommunikation og garanti på det udførte arbejde!!!

Odpowiedź od Idestrup EL ApS
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.