Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Zobacz więcej
Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna... Zobacz więcej
Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Zobacz więcej
ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.
Storgatan 56C, 94132, Piteå, Szwecja
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Snabbt, smidigt och prisvärt sätt att ordna körkortsfoto. Jag slapp åka 50 km t o r för att besöka fotograf eller fotoautomat.

Odpowiedź od Idbild.se
Mycket snabba och bra redigerat foto som även transportstyrelsen godkände.
Blir inte bättre än så här. Tack

Odpowiedź od Idbild.se
Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades av Transportstyrelsen på första försöket. Jag fick även med en lapp där det stod att om bilden mot förmodan inte skulle accepteras, så skulle de hjälpa mig med justeringar. Rekommenderar starkt!

Odpowiedź od Idbild.se
Enkelt att få körkortsfoto.
Bara att fota och skicka in uppgifterna.
Fotot hemma på två dar.

Odpowiedź od Idbild.se
They contacted me to make sure what I wanted was indeed what I wanted and when I had ordered too much they let me change my order to an appropriate amount. Excellent service and fast service. Highly recommended!

Odpowiedź od Idbild.se
Väldigt effektiv vägledning för att få bra foto till körkortet.

Odpowiedź od Idbild.se
Blev lurad av ett annat bolag online. Idbild svarade på alla mina frågor och när jag väl la en beställning fick jag hem bilden på 2-3 dagar. Körkortet är äntligen godkänt.