Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt ca. 130 m2 fliser over 3 gange til udskiftning af eksisterende fliser. Det har været en rigtig god oplevelse. Afdelingen i Hedehusene har udvist utrolig fleksibilitet og fantastisk servic... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

IBF leverede mine bestilte fliser indenfor 2 dage. To paller blev sat på fortovet om morgenen. Da jeg havde fjernet fliserne fra pallerne og opdagede at den nederste flise på den ene palle var knækket... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har handlet flere gange med IBF Ikast, IBF Horsens og IBF Netbutik. Jeg er blevet mødt med venlige og samarbejdsvillige medarbejdere hele vejen rundt. Jeg har fået leveret fyldte lastbiler og afhen... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

En ting er den ringe kvalitet som fliserne leveres i, noget andet er den generelle ansvarsfraskrivelse, som IBF konstant benytter sig af. Flere sten er med meget stor farveforskel og flere havd... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Galwanizacja
  2. Dostawca materiałów budowlanych
  3. Betoniarnia
  4. Dostawca produktów betonowych
  5. Dostawca gotowych mieszanek betonowych
  6. Producent płytek

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

IBF er en af Danmarks førende producenter af betonprodukter - og har årligt over 125.000 leverancer rundt i landet. Vi har siden 1960 beskæftiget os med produktion, udvikling og salg af belægningssten, fliser, tagsten, afløb, fabriksbeton og specialløsninger. IBF er Beton til Tiden.

4,1

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

1500,- kr

1500,- kr. i fragt for at leverer 6 stk. fliser fra Aarhus til sjælland. Jeg kunne selv hente og spare kr. 1000,-
Forvent ingen service fra dette firma.

1 października 2024

Hej Johnny

Ja, beton vejer og koster en hel del at sende med fragtmanden.
I dette tilfælde vejer de 6 fliser ca. 300 kg som skal fragtes fra Aarhus til Sjælland.
Men derfor tilbyder vi også den service om at man selv kan hente, som rigtig mange faktisk benytter sig af.

Oceniono na 2 z 5

Blev ikke leveret som ønsket

7 października 2024

Hej
Vi beklager ulejligheden !
Vil du ikke være venlig at sende dine kontaktoplysninger, til webshop@ibf.dk. så vi kan følge op på din sag?

Skuffede resultat

Jeg fik via en anlægsgartner lagt både kørefliser og alm. opgangfliser. Allerede da vi tog dem af pallen var der tydelige kalkudtræk, spor fra pallerne, og brunlige plamager. Efter 1 mdr så de værre ud. De suger alt, tiltagende brune plamager, er over 1 døgn om at tørre trods 28 grader (ligger i skygge). Der er meget store farveforskelle Efter 2 måneder er der kommet rustpletter flere steder. Der er indsendt klage men den er afvist, På hjemmesiden tages der forbehold for alle de udfordringer der er med fliserne så jeg kan ikke gøre meget mere. Anlægsgartner har aldrig set så grimme fliser før og jeg er meget ked af udtrykket. Jeg kommer ikke til at købe flere IBF fliser

22 września 2024

Hej Anne
Vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår din frustration over de brune plamager.

Beton er et naturprodukt med materialerne sand, grus og sten fra danske grusgrave samt cement og vand. Når nye fliser opfugtes, transporteres der opløst kalk, som stammer fra grusmaterialerne, op til flisernes overflade.

Når kalkudfældningerne i dit tilfælde er brune, skyldes det, at der er jernforbindelser til stede, og at der dannes ”rust”, som giver det brunlige udseende. Jernforbindelserne kan stamme fra cement, fugegrus, afretningsgrus eller tilslag.

Udfældninger som dine brune plamager er desværre normale og kan opstå på nye fliser. Den gode nyhed er dog, at udfældningerne normalt forsvinder i løbet af 1-2 år, i særlige tilfælde op til 3 år.

I Danmark er betonvareproducenterne gået sammen og dannet brancheforeningen Dansk Beton. Gennem denne forening har vi og resten af de danske betonvareproducenter udgivet publikationen Kalkudfældninger, hvor man kan læse mere om udfældninger på fliser.

I denne publikation kan du også se et billede, hvor der kort efter lægning er kalkudfældninger på fliserne, men at de efter to år er helt væk. I publikationen kan man også læse mere om mulighederne for at fjerne kalkudfældninger, hvis man ikke vil vente i op til 3 år.

Publikationen kan findes her: https://www.danskindustri.dk/DownloadDocument?id=367326&docid=367325

Vi beklager.

Oceniono na 1 z 5

Jeg havde en utrolig frustrerende…

Jeg havde en utrolig frustrerende oplevelse med både IBF Beton og BilligVVS i forbindelse med et betonrør og dæksel, der viste sig at være af dårlig pasform. Efter at have monteret betonrøret, opdagede jeg, at dækslet vippede frem og tilbage med et udsving på omkring 2 cm. Dette er ikke bare en mindre afvigelse, men en fejl, der skaber et tydeligt hul, hvilket gør produktet ubrugeligt.

Da jeg henvendte mig til IBF for at få hjælp, blev jeg mødt med beskeder om tolerancer, som de mener kan forklare problemet. Jeg fulgte deres råd om at dreje dækslet, men uden succes. IBF nævnte også, at jeg kunne få ombyttet eller returneret varerne via BilligVVS, men det kræver, at hele installationen graves op og demonteres, hvilket er urealistisk med så tunge materialer og hele systemet allerede i jorden.

Det, der er mest skuffende, er, at jeg blev kastet frem og tilbage mellem IBF og BilligVVS uden nogen reel løsning. Ingen tog ansvar, og jeg blev ladt med en besværlig og uholdbar løsning, som jeg nu skal leve med.

Jeg forventer meget bedre service, især når det drejer sig om dyre og tunge byggeprodukter. Hvis dette er den standard, IBF og BilligVVS står for, er det sidste gang, jeg handler hos nogen af dem.

19 września 2024

Hej Chris
Vi er kede af at høre om de problemer, du har oplevet med betonrøret og dækslet.
Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at det altid er vigtigt at kontrollere varerne grundigt, inden de monteres, for at sikre, at alt passer korrekt, og eventuelle problemer kan opdages i tide. Når først varerne er installeret, kan det være svært at udbedre eller ombytte dem, især med tunge materialer som beton.
Hvis du har yderligere oplysninger eller dokumentation, vil vi meget gerne se på det
Vil du ikke være venlig at sende dine kontaktoplysninger, samt fakturanr. til webshop@ibf.dk. Så vi kan undersøge sagen og komme retur.

Oceniono na 1 z 5

Mine øko plus tagsten fra 2009 smuldrer…

Mine øko plus tagsten fra 2009 smuldrer .
Det er ikke bare malingen der skalerer.
Selvom der er 30 Års garanti , prøver I at bilde mig ind det bare er normalt patina.
Jeg har set masser af betonsten igennem årerne , det er første gang jeg oplever det her. Så det er slut med IBF fra min side , desværre .

17 września 2024

Hej Palle
Vi forstår fuldt ud din bekymring om, at taget ikke længere ligner nyt efter 15 år.
Byggematerialers ældning over tid er en naturlig proces, og der kan være forskellige faktorer, såsom vejrforhold og andre miljømæssige påvirkninger, der spiller ind.
Vi ønsker at understrege, at vores mål altid er at levere produkter af høj kvalitet, der altid opfylder produktstandarderne DS/EN490 og DS/EN 491.
Selvom vi ikke kan forhindre naturlig ældning, er vi altid åbne for feedback og er her for at hjælpe, hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer.

Fantastisk oplevelse

Bestilte Rompox hårdfugemørtel i IBF's webshop.
Fulgte op med et telefonopkald og fik bekræftet, at det var det rigtige produkt til opgaven.
Derudover fik jeg dirigeret ordren til et afhentnings-afdeling tæt ved, hvor jeg afhentede den en time senere. Super oplevelse og et eksempel på, hvor hurtigt webhandel kombineret med fantastisk kundeservice kan gå.
Forøvrigt også et fantastisk produkt ... :-)

10 września 2024
Oceniono na 2 z 5

Jeg genbestilte fliser 40x40x5 som jeg…

Jeg genbestilte fliser 40x40x5 som jeg også bestilte for to år siden. Til min store overraskelse var fliserne ikke samme størrelse. I bude måske orientere om de ændre størrelser. Det giver visse udfordringer når der skal arbejdes videre på eksisterende anlæg.

29 sierpnia 2024

Hej Svend

Vi har ikke ændret på størrelserne af fliserne, men de har en tolerance på +-3 mm., da beton består af naturmaterialer, der arbejder forskelligt i formene.
Dette kan dog udlignes ved at lave fugeafstand på 2-5 mm, og fliserne lægges på deres respektive modulmål.
Derved ville man kunne opnå et ensartet resultat.

De bedste hilsner IBF

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej