Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Buiten dat deze mensen precies uitzoeken wat jij wilt ! Wordt er keihard gewerkt om jou alles uit handen te nemen. Wij hebben dankzij IBA Coaching ons droomhuis gekocht in Spanje ! En we he... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn net terug vanuit Spanje. Marijn en Chantal hebben ons prima geadviseerd en begeleid! We waren er maar 2 dagen dus we gingen gelijk op pad. Naast de bezichtigingen, ook omgeving gezien en le... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Marijn & Chantalle hebben ons heel goed begeleid voor en tijdens de zoektocht bij het vinden van ons droom appartement in spanje. Zonder hen hadden we deze grote stap nooit durven nemen

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben iba coaching ingeschakeld ivm onze zoektocht naar een vakantiewoning in Spanje. Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd. Er werd goed gelui... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Inwestycja nieruchomościowa

Napisane przez firmę

𝐃𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐣𝐢𝐣 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐰𝐞𝐞𝐝𝐞 𝐡𝐮𝐢𝐬 𝐨𝐟 𝐞𝐦𝐢𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐒𝐩𝐚𝐧𝐣𝐞 – 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐳𝐢𝐞 𝐣𝐞 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐦𝐞𝐞𝐫? Wij, Chantalle en Marijn, begeleiden mensen van A tot Z bij het kopen van een woning in Spanje. Geen vage beloftes, geen mooie praatjes, maar gewoon: duidelijk, persoonlijk en compleet geregeld. Van het vrijmaken van overwaarde in Nederland tot de sleuteloverdracht in Spanje, en zelfs daarna: ✔ We doen marktonderzoek, helpen keuzes maken (ook als dat betekent: “niet kopen”) ✔ We regelen een 3-daagse bezichtigingsreis (inclusief regioverkenning) ✔ We ondersteunen bij volmacht, notaris, vergunningen, verhuur en beheer ✔ En we geven aankoopgarantie, want we staan achter ons advies 𝐖𝐚𝐚𝐫𝐨𝐦 𝐰𝐢𝐣 𝐝𝐢𝐭 𝐝𝐨𝐞𝐧? 𝐎𝐦𝐝𝐚𝐭 𝐰𝐞 𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐰𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐞 𝐡𝐞𝐭 𝐯𝐨𝐞𝐥𝐭. Sinds 2014 zijn we actief in vastgoed: • Aangekocht in 4 landen • Zowel lange als korte termijn verhuur • Ervaring met verbouwen, transformeren én nieuwbouw • Zijn geëmigreerd naar Spanje Inmiddels helpen we anderen om ook slim, veilig en ontspannen die stap te zetten. Dus: wil je niet alleen een huis kopen, maar écht een goede beslissing nemen voor nu én later? Plan een oriënterend gesprek en ontdek welke mogelijkheden Spanje jou te bieden heeft!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

Eerste aankoop gedaan!

Het was een spannende stap voor ons. Het eerste gesprek met Marijn en Chantalle verliep goed. We hebben samen besproken wie we zijn en wat onze wensen zijn. Een maand na het online gesprek kregen we de eerste projecten toegestuurd. Hier konden we dan feedback op geven, zodat Marijn en Chantalle een beter beeld kregen van wat er bij ons past.
Wat wij soms lastig vonden, is dat er vooraf weinig informatie beschikbaar was, waardoor het moeilijk was om zelf onderzoek te doen. Tijdens de trip namen Chantalle en Marijn ons ook mee naar locaties die we in eerste instantie zelf niet zo snel zouden kiezen. Op dat moment begrepen we niet altijd waarom, maar eenmaal ter plaatse bleek het gevoel vaak heel anders dan op basis van de foto’s. Achteraf zijn we blij dat ze dit hebben gedaan, omdat het ons een breder en realistischer beeld gaf.
De dagen op locatie gaan snel voorbij en er komt veel op je af, zeker als je – zoals wij – weinig ervaring hebt. Dat maakt het soms spannend, maar Chantalle en Marijn stonden steeds klaar om onze vragen te beantwoorden en ons door het proces te begeleiden.
We hebben uiteindelijk een reservering gedaan op een prachtig resort in Roldán waar nu gebouwd wordt. We zijn erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden en hoe Marijn en Chantalle ons dan kunnen ondersteunen bij de verhuur. Hier al wel met elkaar over gesproken, dus dat was al fijn.
Al met al dus een positieve ervaring!

1 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Wij waren aanwezig bij de…

Wij waren aanwezig bij de presentatiedag. Goed georganiseerd, maar de vragen die wij hadden werden helaas niet beantwoord/ontweken. Voor ons niet voor herhaling vatbaar, maar voor een ander wellicht wel!

28 marca 2026
Logo IBA Coaching

Odpowiedź od IBA Coaching

Bedankt voor jullie aanwezigheid en jullie feedback. We zijn echter wel benieuwd naar welke vragen niet beantwoord waren. Aan het einde van de presentatie waren er geen vragen meer. Ook kan ik met niet herinneren dat jullie tijdens de borrel 1-op-1 vragen hebben gesteld/aanwezig waren. Uiteraard mogen jullie deze ook op de mail zetten naar info@ibacoaching.nl

Goede persoonlijke begeleiding

Goede persoonlijke begeleiding. Luisterend oor naar de klanten toe.
Nemen ruim te tijd om je alles te laten zien van huizen tot omgeving.
En erg gezellig.. Ik ben er dik tevreden mee en dankzij hun ook me huis gevonden.
Het ontzorgen is wel helemaal top.
Geen stress en geen nachten wakker liggen. Helemaal top.

25 lutego 2026

Aankoopbegeleiding

Eind januari zijn wij drie dagen op aankoopbegeleiding-trip geweest in Spanje met Chantalle en Marijn, en wat een geweldige ervaring was dat!

We werden bij aankomst op de luchthaven opgehaald door Marijn en zijn direct doorgereden naar de eerste bezichtigingen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Terwijl Marijn ons begeleidde, was Chantalle achter de schermen druk bezig om alles soepel te laten verlopen. In drie dagen tijd hebben we een grote variatie aan woningen en appartementen bezichtigd. Aan het einde van elke intensieve dag werden we netjes bij ons hotel afgezet.

Het hotel was super schoon, had een prachtig uitzicht over zee en een uitstekend ontbijt — echt top geregeld (maar dat terzijde 😉).

Vanaf het eerste moment voelden we ons erg op ons gemak bij Chantalle en Marijn. We konden alles vragen en niets was te veel. Ze hebben ons niet alleen geholpen met de bezichtigingen, maar ook veel van de omgeving laten zien. We werden meegenomen naar mooie plekjes en hebben samen gezellig geluncht. Ondanks de drukke dagen voelde het toch een beetje als vakantie — een fijne balans tussen serieus zoeken en genieten.

Wel hadden we de intensiteit van vooral de eerste dag wat onderschat. Na het vroege opstaan, vliegen en meteen meerdere bezichtigingen waren we behoorlijk gesloopt. Dat hoor je vaker terug, gaven ze aan: je denkt dat het alleen maar “in en uit de auto stappen” is, maar alle nieuwe indrukken maken het best vermoeiend. Toch hebben wij dit als zeer prettig en waardevol ervaren.

Dankzij de geweldige begeleiding van Chantalle en Marijn hebben wij inmiddels een prachtig appartement kunnen kopen. Eind april is de sleuteloverdracht en gaan we er eerst zelf heerlijk van genieten.

Ontzettend bedankt, Chantalle en Marijn, voor deze super ervaring, jullie betrokkenheid en professionele begeleiding. Absoluut een aanrader!!

26 stycznia 2026

Appartement in Spanje kopen

Naast de bezichtigingen, ook omgeving gezien en leuke tips gehoord.
Ze begeleiden ons in het gehele proces, dus dan weten we zeker dat alles goed verloopt, da’s een hele zorg minder voor ons.
We raden ze voor iedereen aan die plannen hebben hier iets te willen kopen!!

13 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Buiten dat deze mensen precies…

Wij hebben dankzij IBA Coaching ons droomhuis gekocht in Spanje !

En we hebben 10 huizen bezocht die aan onze wensen en budget voldeden.
Overigens zijn het ook nog eens gezelschapsdieren.

Nogmaals echt bedankt voor deze perfecte aankoopbegeleiding!

8 stycznia 2026

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring! Altijd een snelle reactie op vragen en altijd op tijd op afspraken. 3 dagen rondgereden in de regio en veel info gekregen waardoor we na die dagen een mooie aankoop hebben gedaan!

7 grudnia 2025

Topbegeleiding..absolute aanrader

De begeleiding voor alle onderdelen van het aankoopproces wordt tot in de puntjes verzorgd.
Van het afhalen vliegveld, verblijf in 4sterren hotel, de wensen voor de aankoop van je woning worden zorgvuldig meegenomen in de meerdere bezichtigingen, resulterend in (voor ons ieder geval) keuzestress.
Absolute aanrader

11 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Zeer goede begeleiding. Erg tevreden.

Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er was veel overleg.
Het verblijf in Spanje was goed geregeld. Er waren veel bezoeken gepland.
Ook de zaken die geregeld moeten worden rondom de aankoop werden goed geregeld. Eigenlijk hoefden we niets te doen behalve de huizen te bekijken.
Uiteindelijk hebben we een mooie aankoop gedaan. Er was goed onderhandeld. Ook nadien is de begeleiding prima. We zijn zeer tevreden.

24 września 2025
Oceniono na 5 z 5

zeer gezellig geweest en ook leuk om…

zeer gezellig geweest en ook leuk om jullie een keer live mee te maken. De presentatie was helder en duidelijk, maar vooral goed georganiseerd. mocht ik in de toekomst nog plannen hebben om naar spanje te gaan kom ik zeker bij jullie terecht. Sjappoo

4 października 2025

Mooie duidelijke presentatie

Ik heb weer veel opgestoken van de presentatie van Marijn en Chantalle. Een aantal dingen die me nog niet duidelijk waren zijn nu wel beantwoord. Wat ik altijd zo fijn vindt aan hun manier van presenteren is dat ze een duidelijk open en eerlijk antwoord geven moeilijke termen zodat het voor iedereen te volgen is.

Hasta luego!

4 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Begeleiding die écht het verschil maakt

Wij hebben via Chantalle en Marijn aankoopbegeleiding gehad bij de aankoop van ons appartement in Spanje. We kennen hen al sinds hun eerste cursus in 2020, waarmee we in Nederland een appartement hebben gekocht en later met grote winst hebben verkocht. Dat was zo’n succes en liet ons meteen zien hoe waardevol hun kennis en aanpak is.

Daarom was het voor ons een hele makkelijke keuze om nu, bij onze stap naar Spanje, opnieuw hun begeleiding in te schakelen. Hun snelle reacties, persoonlijke aanpak, uitgebreide netwerk en alle kennis die ze meebrengen, maken echt het verschil.

We zijn enorm dankbaar – zonder hun hulp waren we nooit zo ver gekomen als waar we nu staan. Absoluut een aanrader voor iedereen die serieus een appartement in Spanje wil kopen!

8 września 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej