Jeg kjøpte en vannvarmer og den ble sendt med PostNord. Når jeg hentet den og åpnet kartongen var det en skade på den. Kjørte så bort til dere og byttet og gikk en ny. Lurer på om den hadde vært åpnet... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Lett å finne produktet på nettsiden. Varen blir pakket og sendt så jeg hsr den ilpa 3-4 virkedager. Har også vært i telefonisk kontakt med support for å få veiledning hva som var feil med Aquagreen to... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Da 2G nettet jo er på hell var jeg på jakt etter erstatning til ny problemfri Ring hytta varm løsning. Etter samtale med Hyttetorget valgte jeg pakkeløsningen med 3 komponenter. Innstallasjon og funks... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dette er en generell anmeldelse. Jeg har handlet fra Hyttetorget flere ganger, og har noen ganger opplevd feil på vare. Men de har en fantastisk kundeservice! Svarer raskt, og jeg har alltid fått god... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hyttetorget er en av Norges største leverandør av hytteutstyr og har i over 30 år hatt som hovedfokus å gjøre hyttelivet enklere for alle i vårt langstrakte land.
Vi leverer produkter som er spesielt godt egnet til hytte- og fritidsmarkedet. Våre hovedområder er offgrid løsninger innenfor temaer som solcelle, energi, toalettløsninger, vann, dusj og avløpshåndtering. I tillegg har vi en rekke "kjekt å ha" produkter som du ikke så lett finner andre steder.
Vårt hovedkontor og lager ligger i Sandefjord. Her finner du også landets største "hyttebutikk" hvor du kan få gode råd og veiledning fra en av våre mange hytteutstyr-eksperter.
Nordre Kullerød 13B, 3241, Sandefjord, Norwegia

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Jeg bestilte i juli skjellsand til vannsystemet på hytta, og da jeg så transportkostnaden (kr 349,50) tenkte jeg at da var det best å bestille 2 sekker (selv om jeg først vil trenge sekk nr. 2 on 2-3 år) for å spare denne kostnaden. Leveransen/servicen var plettfri - levert på tid til rett sted.
Men - transportkostnaden ble doblet - selv om begge sekker ble levert samtidig av Posten. Dette mener jeg er en helt urimelig prising (et mindre ekspedisjonsgebyr for sekk nr. 2 kunne kanskje vært fakseptabelt) og vil sterkt oppfordre Hyttetorget til å endre denne praksisen.

Odpowiedź od Hyttetorget
Vi kjøpte et Cinderella Comfort forbrenningstoalett hos Hyttetorget for omtrent fire år siden. Da toalettet nylig sluttet å forbrenne som det skulle, tok vi kontakt for å høre hvilke muligheter som fantes.
Hyttetorget tok hånd om hele saken på en svært profesjonell og kundevennlig måte. De bestilte transport fra Seim til Sandefjord, dekket fraktkostnadene, reparerte toalettet og sendte det tilbake igjen.
Vi visste ikke på forhånd hvordan saken ville bli løst, men opplevde gjennom hele prosessen god kommunikasjon, høy fagkompetanse og en sterk vilje til å finne en løsning.
Dette er den typen kundeservice vi selv ønsker å levere til våre egne kunder. Når en leverandør tar ansvar og følger opp på denne måten flere år etter kjøpet, skaper det tillit og langsiktige kundeforhold.
Tusen takk for den gode oppfølgingen. Vi gir dere våre beste anbefalinger.
⭐⭐⭐⭐⭐

Odpowiedź od Hyttetorget
Godt at det finnes et rep.sett til vindvifte siden den kun varer et par år :). Det dumme er at den ikke er lik den opprinnelige delen. Men med litt filing og mikk får man montert den.

Odpowiedź od Hyttetorget
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.