Hurtig levering med GLS. Var 20% under i pris hvad andre forlanger. Originale dele fra Moccamaster til min 25 år gamle kaffemaskine.👍 Tak for kun at være kaffetørstig i 24 timer. 😀☕ Jeg kan ikke... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ordre, forsendelse og modtagelse af pakken med GLS er foregået helt perfekt, begge har opfyldt alle ønsker til fem stjerner. De leverede produkter er det aftalte, men dem kan jeg først give stjerne... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Billige hvidevarer til dit køkken!
Østergade 24, 9460, Brovst, Dania
- mail@hvidevareshoppen.dk
- www.hvidevareshoppen.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super fin og hurtig handel og…
Super fin og hurtig handel og leveringstid
Fnugfjerneren virker perfekt og jeg vil…
Fnugfjerneren virker perfekt og jeg vil gerne anbefale den til andre.
Super hurtig levering og i var de…
Super hurtig levering og i var de billigeste med det bestik jeg købte
Halv pris og handler gerne igen hos jer

Odpowiedź od Hvidevareshoppen
Vi købte en OBH kaffekværn hvor der er…
Vi købte en OBH kaffekværn hvor der er indstillingsknap på siden som stilles efter hvor fint kaffen ønskes malet. Den virkede ikke - uanset hvor den stod var kaffen fint som mel når den var malet.
Efter aftale blev den sendt retur, men kom tilbage igen med det svar at der ikke var noget galt, men der er IKKE ændret noget.
Så i stedet for at sende pengene retur, eller sende en ny til 442 kr. står vi nu med en kværn der helt sikkert er født med en defekt, så det er sidste gang vi handler der, og fraråder også andre at gøre det.
Det ville pynte på Jeres omdømme hvis I holdt Jer til sandheden.
Vi har haft en identisk kværn i mange år som har virket upåklageligt, så vi kender modellen rigtig godt.
I har bare konstateret at der ikke kunne gøres noget ved problemet, og i stedet for sender I bare en defekt kværn tilbage med det resultat at vi ALDRIG mere handler hos Jer.
Skræmmende at I vil være det bekendt !!
Det kan enhver skrive i håb om at det lukker munden på vedkommende.
Så kom og vis at den virker.
Har ingen tillid til det værksted !!
Vendt sagen med dem inde ved OBH - ja hvem har ikke vendt sagen hvis man kan tro på det.
Noget af det værste er når man ikke kan stole på hvad der bliver sagt, og det er utrolig at I vil miste kunder for et så lille beløb i Jeres verden..........
Vi havde gæster i går som kiggede og prøvede kværnen, og konstaterede også at indstillingsknappen IKKE virker.
Det er oplagt at det er inde i motordelen den er defekt, og det kan I jo forståeligt nok ikke gøre noget ved, men i stedet for at holde Jer til sandheden vil I åbenbart hellere miste kunder.
Vores gæster sagde direkte at I er fuld af løgn !

Odpowiedź od Hvidevareshoppen
Varerne lever op til mine forventninger
Rigtig godt udvalg og de varer jeg bestemte mig for blev leveret hurtigt og lever op til forventningerne...så alt i alt er jeg en meget tilfreds kunde :-)

nyt køleskab
altså - det med oplevelse ved køb øhhhh.
Nå vi havde et køleskab, der ikke kunne mere og derfor skulle vi have et nyt. Efter lidt søgning på nettet, end vi hos Hvidevareshoppen, hvor vi fik leveret et nyt køleskab i løbet af et døgn - fin service og vi er glade.
Bent Stenbjerg

Super butik
Hvor elgiganten fejler kommer hvidevareshoppen ind, handler klart hos dem fremover! Bestilte søndag aften og i dag tirsdag middag er de kommet! Noget som elgiganten skulle have det dobbelte for! Kan helt klart anbefales!
Gode produkter og lyn-hurtig levering.
Gode produkter og lyn-hurtig levering.
Hvidevareshoppen.dk har hermed mine bedste anbefalinger.
vh Bente
Vedbæk
Bestille om fredagen og mandag…
Bestille om fredagen og mandag formiddagen kom varen.rigtig god service
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle! Købte en lampe der desværre havde en skade - formentlig sket under forsendelse.. Har netop modtaget en anden (fejlfri) i dag, hvilket var dagen efter hvidevareshoppen læste min mail. Kommer helt sikkert til at købe der igen. Bedste anbefaling. Nåhhh ja… også gode priser.
Knivsliberen gør hvad den skal
Knivsliberen gør hvad den skal, vi er godt tilfreds
Fin webshop, hurtig levering
Fin webshop, den er let at navigere i.
Jeg bestilte varer lørdag den 27/12, og kunne afhente i GLS shop tirsdag den 30/12, dejlig hurtig ekspedition.
Ikke sidste gang, at jeg handler hér.
Ordre nr. 115808.
Super hurtig levering
Hurtig ekspedition og levering som…
Hurtig ekspedition og levering som oplyst.
Ikke sidste gang jeg handler her. 🌲🤶🌲
Perfekt,service
Købte sodastream ekstrakt hos jer…
Købte sodastream ekstrakt hos jer godtnok på tilbud i glemte at fortælle at der kun var 10 dage til udløbsdato. Alt ok i har reageret på den mail jeg sendte jer og jeg bliver krediteret. Undskyld min frustration.

I am not satisfied
I am not satisfied, they have hidden costs, which of course you are not reading in their terms and condition before your purchase a small value of a product. I recommend to everyone to spend a lot of time investigating what it is they are "agreed" to. I am never going to purchase anything from them.

Kundeservice i top
Jeg bestilte en vare, der desværre ville ankomme en dag senere end jeg skulle bruge den. Jeg aftalte med Hvidevareshoppen, at jeg undlod at hente varen, hvor den blev leveret og så ville Hvidevareshoppen kreditere mig, når de modtog varen retur. Pengene kom prompte efter varen var kommet retur. Hele forløbet - særligt min snak med en medarbejder - har været særdeles positivt. Håber jeg snart får behov for bestilling af en ny vare.

Odpowiedź od Hvidevareshoppen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.