Respektløs, uforskammet og meget dårlig "betjening" da jeg skulle sælge et luftgevær med kikkert sigte til HH. HH bestilte ikke andet end at kritisere og nedgøre det fine luftgevær og tilbød et latter... Zobacz więcej
Venlig rådgivning og service fra Ole, Nicolai og Holger. Der var ingen sure mine selvom jeg brugte en del af deres tid for at afklare med mig selv hvad jeg skulle anskaffe. Takket den superbe vejledni... Zobacz więcej
Indehaveren har underkendt siden 1974 og blev behandlet meget flot selvom en pur ung knægt i 1974 var 14 år gammel stor iver om våben men uden større pengesum fik jeg foræret en hæfte om gamle våben.... Zobacz więcej
Super service, manglede lidt info fra hjemmesiden og derfor skrev en mail til dem, hvor jeg fik alt info om varen, nemt hurtigt og venligt service, de tog sig af papirarbejdet, udførsel og fragt til m... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Alt du har brug for i frilufts livet
H. C. Ørstedsvej 7 B, 1879, Frederiksberg C , Dania
- mail@jagtogfiskerimagasinet.dk
- www.huntershouse.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Dygtige og kompetente personaler
Dygtige og kompetente personaler - Mike og Nikolaj. Ved hvad de taler om.
Ualmindelig fin sevice
Ualmindelig fin sevice. Havde egentlig undersøgt markedet og var "målfast", men blev overbevisende rådgivet og gik klogere fra butikken. Muligvis en smule fattigere, men klart mere tilfreds :-) Vender helt sikkert tilbage, og anbefaler utvivlsomt butikken til andre.
Kom ind i butikken for at købe mit…
Kom ind i butikken for at købe mit første våben , gik ned fortalte hvilke mærke jeg gerne ville købe og hvad min max pris var , men ekspedienten var mere interesseret i at vise en helt anden model der var 3-7000 kr dyrere end min max pris .
Og ville ikke snakke meget om den model jeg allerede låner og skyder med i den klub jeg er medlem af ..
Han var mere interesseret i upsale end at høre om hvad jeg som kunde gerne ville have , og når man sagde man jo kunne customized med større skaller på den model jeg gerne ville købe , fik jeg næsten at vide at det kunne man ikke selv om jeg idag har fået andet at vide .
Hunters house er kun for stamkunder og ikke for nybegyndere som mig selv .
Hold jer langt væk , de er kun ude på at sælge de dyre ting og ikke andet .
Legendarisk uforskammet behandling..
Den uforskammethed man mødes med i denne butik er legendarisk. Butikken er udtjent og elendig. Man føler virkelig at man er til besvær, og at man skal blive færdig og skrubbe af.
For 35 år siden besøgte jeg butikken fordi det var det eneste sted man kunne finde spændende ting, og fordi det var det eneste sted. Nu er der mange andre steder, hvor man kan finde godt udstyr til langt bedre priser,og jeg kan ikke længere tænke på en god grund til at handle i denne sure butik ..
Nyt er for dyrt og brugt koster som nyt .. desuden er ‘nyt’ ofte brugt i dette univers. Dette er også et sted, hvor du kan komme i store problemer med dine køb .. forvent intet ..
Hurtig forsendelse og god behandling…
Hurtig forsendelse og god behandling kan anbefales
Købte to pistoler hos dem
Købte to pistoler hos dem. Servicen var fin og god, jeg blev taget godt imod og følte mig velkommen. Han tog pænt imod mine spørgsmål, og havde en stor viden.
Havde jeg kunne blive længere, ville jeg gerne have sludret længere med ham.
Mega dårlig service i den biks.
Mega dårlig service i den biks.
Jeg købte en startpistol til brug ved hundetræning i oktober 2021.
Da jeg tager den i brug, virker den ved de første skud og begynder så at klikke på nogen af patronerne.
Jeg tager den med til træning hvor der er andre, som er vant til at bruge samme slags pistol, som afprøver den, men den klikker ved flere og flere patroner.
Jeg lægger den væk og får ikke gjort mere ved det, da butikken ikke er så tilgængelig for mig.
Forleden dag tager jeg så ind med den, 2,5 mdr før garantien udløber. De siger den ser meget ubrugt og ren ud, hvad den jo også er, da den ikke virker.
2 dage efter får jeg en mail, at de har prøveskudt den og at den virker ved alle skud.
Jeg henter den og nu forlanger de 250,- for at ha prøveskudt den.....
Det er indenfor garantien og de har brugt ganske få minutter på den, hold da op en røverbiks.
Nok den ringeste jagtbutik jeg…
Nok den ringeste jagtbutik jeg nogensinde har været i
...... meget lille udvalg og man kan ikke få lov at komme ind og se på alle de mange våben de reklamere med på deres hjemmeside ..... blot fordi ejeren ikke vil låse sine våben fast med en wire. Så ingen våben kik eller adgang trods jagttegn. Det er under alt kritik at lave en hjemmeside der praler med deres våbensamling og så køre jeg 70 km for at komme ind og se den og evt købe nyt til mit våbenskab og kommende jagt ...... der sætter jeg aldrig mine ben igen og ej heller på deres hjemmeside der er så ringe at man skulle tro det var en teenager der havde lavet den.
Øv siger jeg bare
God oplevelse og god e-mail…
God oplevelse og god e-mail kommunikation. Flere vare som ingen andre kan tilbyde.
Hunters house hjemmeside/bestilling kunne godt bruge en opdatering. Vil gerne have betalt med Mobilpay.
Ringede ind vedrørende et sigtekikkert…
Ringede ind vedrørende et sigtekikkert jeg har købt som desværre viser sig at være defekt. Telefonen blev svaret hurtigt at Bille fra fiskeri adf. som fluks sendte mig til våbenafd. hvor jeg træffer Anton. Aftalte med Anton at de vil forsøge at se om de kan finde et alternativ. Såfremt intet at klage over blev mødt med venlighed og ingen ventetid på telefonen.
Forfærdeligt
Købte høreværn og vil prøve dem der hjemme, de kan ikke sidde fast i min øre, derfor skulle de retur, men jeg kan ikke få pengene retur, jeg blev svinet til og en af de gamle truede mig med at slå mig, så ubehagelig en oplevelse. Sætter aldrig min fod derinde på trods af at jeg har en tilgode bevis på 1400 kr. måske nogle af de få der godt kan lide dem kan købe det af mig. Forfærdeligt og skærmende på samme tid.
Dårlig servicet
Købte for 649 kr. på et tilgodebevis på 699 kr.Forretningen ville ikke udbetale de overskydende 50 kr. , men kun give et nyt tilgodebevis på 50 kr.
Forretningen betaler ikke pengene tilbage ved fejlkøb, men vil kun udstede et tilgodebevis, som skal udnyttes fuldtud.
Meget usmidig kundebehandling
Elendig service
Elendig service.
Købte en pakke forkert ammunition.
Jeg tog på skydebane og fandt ud af min fejl inden æsken blev åbnet.
Købte den rigtige ammunition på skydebanen og tog tilbage til HH for at returnere og få penge tilbage.
Det kunne jeg ikke og det gør de ikke generelt for de har jo brugt tid som svaret var da jeg spurgte hvorfor…
Sådan en arrogant og elendig service skal man heldigvis lede længe efter i DK. Jeg endte op med et tilgodebevis som jeg må forsøge at sælge eller bare smide ud for jeg ønsker ALDRIG at sætte mine ben i den møgbiks mere.
Vil sende regning til deres kunder for…
Vil sende regning til deres kunder for fabriksfejl på produkter der er inden for 2 års garanti periode. Ole i Hunters House mener man skal betale for deres tid ved at behandle en CZ pistol pipe der har skudt under 3000skud hvor piben muligvis er flækket, har uregelmæssigt slid og maskin fræse fejl fra fabrikkens side. Afviser blankt dette og mener det er min fejl at, jeg skulle have set efter det ved handlen...
Det er den service og det niveau man kan forvente i denne butik. Jeg sætter personligt aldrig mine ben i den butik igen og, vil ikke anbefale nogen at købe grej og våben hos denne butik da du er på herrens mark hvis der er bare er det mindste.
De skider på købelov og de regler vi har i danmark som forbruger.
Et oldtidslevn
Har tidligere handlet flere gange i HH. Har aldrig brudt mig om tonen og manglen på service eller for den sags skyld priserne, som kan være betydeligt dyrere end andre steder.
Jeg kan huske, at butikken tidligere havde et nogenlunde ry. I blandt et større tocifret antal kammerater, kender jeg ikke én eneste, som fortsat handler der. Hold da op, hvor kender jeg mange, som er blevet snydt eller dårligt behandlet.
Det er vildt, hvor stædig Ole er, og at han ikke kan se, at han kører en stor butik i sænk.
God og professionel handel
Jeg købte en pistol i februar og i den forbindelse blev min gamle taget i bytte. Havde det meste kontakt med Jørgen rigtrup og har kun oplevet høflig og professionel behandling.
Vil helt sikkert handle igen
Manglende kundeservice...
UPDATE I BUNDEN....
Jeg kan se, at jeg langt fra er den eneste der har dårlig erfaring med Hunters House.
Jeg købte både revolver og pistol hos dem, og købte også et træskæfte til revolveren.
Den skrue der fulgte med til skæftet var for lang, så jeg var nød til at save af den. Jeg tog så for meget af, og har derfor brug for en ny.
Den kan ikke købes i DK fordi det er et amerikansk gevind, og Hunters House ligger heller ikke inde med en.
De vender ikke retur på mine mails, og da jeg så ringer til dem, vil de heller ikke tage en fra et af deres andre skæfter, og sende til mig, så de efterfølgende kunne erstatte den når de får nye på lager - DÅRLIG KUNDESERVICE, når man har lagt 33.000kr. i deres kasse.
Endvidere får man så at vide, at de da aldrig har prøvet at skruerne ikke passer på de skæfter.
At jeg så kan bevise, at det er tilfældet her, preller åbenbart af på dem.
Jeg er enig med andre her på siden - de er ligeglade med kunderne, og man bør handle et andet sted.
Efter min anmeldelse, fandt de alligevel den skrue jeg mangler, og sender den til mig med posten. Bedømmelse andre herefter...
Skod biks man føler sig dårligt…
Skod biks man føler sig dårligt behandlet når man har handlet med Ole og han prøver at snyde på kg når han sælger hagl. Tjek alt i modtager fra ham der mangler sikkert noget
Reklamation
Reklamation. Som andre også kan fortælle og som indehaveren selv siger når man forelægger ham købeloven "Den giver han ikke noget for". Til gengæld bliver man svinet til, selv om forbrugerrådets afgørelse er klokke klar. Det er mig ubegribeligt at butikken ikke er tvangslukket.