Voordat we met Hugo in zee gingen, hebben we ons georiënteerd op de wereld van de makelaardij en hebben we met meerdere makelaars gesproken. Hugo had meteen een eerlijk verhaal en schetste een realist... Zobacz więcej
Snel en gemakkelijk
Reakcja na opinię
Wij kwamen in contact met Huizen 010 Makelaardij als koper. Dus was het niet "onze makelaar". Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hugo Nieland is gedreven, enthousiast en daarnaast ook erg deskundig. Geen gladde praatjes, maar gewoon duidelijk en reëel. Het proces verliep lekker vlot. Het gevoel dat je alles veilig uit hande... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Verkoop uw huis; ✅ No cure, No pay. ✅Geen opstartkosten ✅Laagste tarief ✅Professionele promotie ✅Vrijblijvende intake ✅Zeer hoge klanttevredenheid. Maak vrijblijvend een afspraak?
Dorpsstraat 51 , 2903LA, Capelle aan den IJssel , Holandia
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Hugo is een heel goede makelaar én een man van zijn woord. Heel fijn om met hem gewerkt te hebben. Voor iedereen een aanrader.

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Eens niet hautain of lui, of met doorzichtig praatje als makelaars behoorlijk vaak zijn in een markt zoals die er nu ligt.
Hugo is een hele fijne makelaar. Alles liep vlekkeloos en communicatie ging heel snel.

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Netjes te woord gestaan, snel en direct antwoord op uw vragen!

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Wij hebben ons huidige huis gekocht via 010.
Eerste ontmoeting was al fijn. Hierdoor hebben wij voor de verkoop van ons huis Huizen010 ingeschakeld.
Ons makelaar Hugo top vent. Voelde fijn en vertrouwd om het aan hem over te laten.
Fijne communicatie en vooral snelle communicatie.
Als wij 1 ding voelde was het vertrouwen en ook meedenken, als je een goede makelaar zoekt en informatie wil moet u zeker hier voor een gesprek gaan. Wij zijn super tevreden vanaf stap 1.
Nogmaals ons dank is groot

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Heel prettige makelaar hebben we al een hele goede ervaring mee en nu mag hij ons huis weer verkopen

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Niet zo lang geleden via Huizen 010 mijn eerste eigen paleisje gekocht. Erg leuk en goed geholpen als starter.
Niet uit de hoogte zoals ieder ander nu wel is.
Goed advies en leuke manier van werken.
Mijn volgende huis zeker weer via Huizen 010

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Fijne makelaar. Niets is te veel gevraagd.
Als koper kan je hier ook terecht.
Fijn dat er geluisterd word en mee gedacht word.

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Laagdrempelig, duidelijke taal en goed advies. Al met al een makelaar die goed in wist te spelen op onze wensen en duidelijk verstand van de markt heeft.

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Persoonlijk contact en eerlijk contact. Het zijn moderne makelaars die sociaal media begrijpen en inzetten als middel om huizen te verkopen.

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
uitstekend geholpen door een meer dan enthousiaste en deskundige makelaar. Mede door zijn inzet is ons huis snel, vakkundig en voor een prima prijs verkocht. beveel hem zeker aan

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Ze zijn vriendelijk , super snel en goed geholpen .

Top!
Een symphatieke, betrokken en actieve makelaar.
Ons huis was in een mum van tijd verkocht voor een uitstekende prijs.

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Hugo is een hele vriendelijke man. Waarbij je het gevoel krijgt dat hij 24 uur per dag tot je beschikking is. Hij heeft het huis van ons snel verkocht en onbeholpen daar waar nodig was.

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in dit geval Hugo Nieland, zeer serieus en betrokken met zijn werk bezig was.
Dat kan je helaas niet van alle makelaars melden
Het was een prettig contact en bovenal alles volgens afspraak.

Odpowiedź od HUIZEN010 Makelaardij
Snel, betrouwbaar, prettig in contact. Niet de ‘standaard’ luie makelaar.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.