Bliver altid mødt med venlighed og - om ønsket - imødekommet med et favorabelt tilbud på de mange gode sager. Et sted, man bliver ved med at komme.
Bestiller online et par støvler inden påske og opdateres senere samme dag med en mail om, at de har tilføjet påskerabat på 30 pct. på min ordre! Det er god webshop-stil!
Har igen haft en super oplevelse i HH. Man bliver altid mødt af venlige, imødekommende, professionelle og top-kompetente medarbejdere - uanset om man skal købe våben, udstyr eller som i dag, nye støvl... Zobacz więcej
Rigtig god service hos Hubertushuset. Havde bestilt tilsvarende produkt solgt hos Hubertushuset, men hos anden webshop. Opdagede ordre fra denne shop var afsendt. Så min nye ordre på samme produkt hos... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Velkommen til Hubertushuset. Her finder du en af danmarks største udvalg af jagt- og rideudstyr. Telefon +45 57 61 13 60 Email: info@hubertushuset.com
Roskildevej 239, 4100, Ringsted, Dania
- info@hubertushuset.com
- www.hubertushuset.com
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Bestilte en Leica kikkert fredag over…
Bestilte en Leica kikkert fredag over nettet til en god pris, blev leveret tirsdag, så alt i alt en rigtig god oplevelse.
Nemt at bestille gavekort på beløbet
Nemt at bestille gavekort på beløbet - fint lavet og sendt hurtigt afsted - ved at modtageren elsker at shoppe i jeres butik
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Jeg havde bestilt en jakke, da jakken ved en fejl ikke var blevet fjerne fra nettet da den skulle være en del af deres kø tilbud, ringede de til mig og sagde at jeg desværre var nød til at komme ned i butikken og købe jakken, de havde lagt jakken til side til mig og jeg fik jakken til den pris der var i kø tilbudet og ikke den som jeg havde bestilt over nettet. :)
De var så søde og en rigtig god service.
Vil anbefale dette sted til alle.

Odpowiedź od Hubertushuset A/S
er rigtig tilfreds hurtig levering
Super hurtig leverance og gode priser
Super hurtig leverance, og gode priser. Produktet var 100 % som forventet, jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Hubertushuset A/S
Hurtig ekspedition
Fin service
Fin service - skulle bruge et gavekort som blev hurtigt klar til afhentning.
En butik man glæder sig til at besøge.
Blev modtaget med smil, flot udvalg, købte lige det rigtige og fik den bedste service, det er en butik med dygtige mennesker, som man glæder sig til at besøge.
Det var en stor oplevelse at besøg og…
Det var en stor oplevelse at besøg og handle i Hubertus-huset. Har købt et superdejligt haglgevær. God og grundig service og betjening.
Michael Hansen
Hurtig levering og alt var
Hurtig levering og alt var, som det skulle være.
God pris og hurtig levering
Kanon service!
Super hurtig service og levering.
Jeg handler der klart igen!
Meget tilfreds med det hele.
Super tilfreds 👍
Jeg er super tilfreds med mine nye støvler, jeg har købt.
Hurtig ekspedition og hurtig levering.🙂
Støvlerne er mit favorit mærke, Columbia Bugga Boots, som jeg har brugt i over 10 år 👍
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.