Snelle levering zoals aangegeven in 't afhaalpunt in een stevig verpakte doos. Eerst uitleg gevraagd aangaande mijn machine via chatbox, snel en zeer vriendelijk een goede uitleg gekregen op meerder... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fijne site, ruime keuze, indien op voorraad snelle verzending. Geen voorraad, een juiste communicatie onderling. Zou er zo weer bestellen.
Het juiste product (gehoorbeschermers) goed verpakt ontvangen binnen de afgesproken tijd. En dan ook nog voor een goede prijs. Beter kan niet.
Via de chat kennis gemaakt omdat mijn beregeningspomp stuk was. De antwoorden via de chat waren zeer informatief (en snel). Nieuwe pomp gekocht en bijna klaar met installeren maar neem aan dat alles... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
heb 28 Mei een Gardena classic…
heb 28 Mei een Gardena classic draaibaar 360 graden gras schaar besteld en betaald via BolCom, (bestel nummer 1113994318) zou uiterlijk30 mei bezorgd worden. tot vandaag maandag 8 juni, niks ontvangen! bolcom gebeld, ze hadden geen trackings nr van Houkema Tools gekregen, en konden de grasschaar niet vinden. dus kunnen we fluiten naar onze grasschaar van 25,50 euro!! heb geen tijd om eindeloos aan de telefoon te hangen met een zieke man thuis,maar nooit meer Houkema! J. van Maurik Texel.
wij zijn zeer tevreden
wij zijn zeer tevreden over t vakkundige en vriendelijke personeel zowel on line als telefo
de snelle levering vooral
en de producten zijn ook zeer goed
kortom een prima zaak houkema tools
ik beveel t iedereen aan
Snelle levering en zeker niet de…
Snelle levering en zeker niet de duurste , blij zaken gedaan te hebben met houkematools👍👍👍
Lijmpistool en setje lijmstiften extra…
Lijmpistool en setje lijmstiften extra voor maar 13,99, savonds besteld, de volgende dag op zaterdag in huis.
Ik heb het bedrijf gevonden op Bol.com, maar die hadden geen lijmstiften, dus heb ik rechtstreeks besteld via fermwinkel.nl wat ook onderdeel is van Houkematools.
Tot de volgende keer.
SPAM
Heb nooit zaken gedaan met dit bedrijf en ze sturen mij op meerdere email adressen nieuwsbrieven. Ongewenste spam, zonder toestemming verstuurd.
Snel geleverd, zoals beloofd.
Een boorkop besteld om 17:15. Volgens belofte de volgende middag in huis.
Prima bedrijf
Ik heb een afkortzaag besteld. Toen ik deze kreeg bleek er een productiefout. Na contact met Houkema is dit prima opgelost, zonder problemen. Top service!
Supersnel afgehandeld en geleverd
Binnen 24 nadat ik mijn bestelling had gedaan werden de spullen afgeleverd door TNT. Uitstekend dus. Ook de prijs is bijzonder gunstig. Doorgaan zo.
perfecte service
Alles verliep zoals het hoort. Ben erg blij met dit bedrijf ik raad het iedereen aan, de prijzen zijn goed en service is perfect.
Doświadczenie Trustpilot