Super flotter og lækre pelsstøvler, mega god kvalitet. Det er mine støvler nummer 2 jeg har og første par holdte i otte år. Dog står der at man skal købe støvlerne nummer større da de er små størrels... Zobacz więcej
denne karakter rummer en overordenlig god og klar kommunikation på hjemmeside og meget dygtig og nem handel. pia eriksen er en meget rar og personlig designer, med sans for den gode og også bære... Zobacz więcej
Jeg har fundet de fedeste bælter af krokodilleskind - ægte krokodille - i de frækkeste farver og så til halv pris ifht. butikspriser!!! Min datter på 18 er også helt vild med bælterne. Desuden h... Zobacz więcej
jeg har handlet med hotsjok, og er virkelig imponeret over den servis jeg har fået, jeg havde mange spørgsmål og pia svarede med det samme på fineste vis, jeg efter spurte en anden leverings form end... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hotsjok sælger unike tasker, bælter og smykker i nyt design, accessories med blandet inspiration fra inkakulturen og Skandinavien. Vi arbejder med eksklusive materialer som koskind med hår, krokodilleskind, slangeskind, turkiser m.m. Et design der spænder fra cool til klassisk. Se varerne LIVE i vores butik på gågaden i Ebeltoft.
thorsgade 15, 8410, rønde, Dania
- hotsjok@hotsjok.dk
- www.hotsjok.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Kunne ikke være bedre
Det var hurtig ekspedition og meget professionelt.
Jeg var yderst tilfreds med handlen fra A til Z.
Hilsen
Jonna Majcher
hurtig, venlig, god rådgivning og personlig service
Køb fra dem! super service.
perfekt
Jeg fik en venlig mail at de havde fået min bestilling og den var ved og blive ordnet.
Så fik jeg besked om den var afsendt og dagen efter havde jeg de fedeste lilla sneakers med sælskind.
Et supergodt firma at handle med
Særdeles godt tilfreds og jeg vil ikke tøve et øjeblik med igen at købe varer herfra
Let og ligetil
Bestilling kom til tiden og opfølgning for at tjekke at alt var forløbet optimalt.
Nem, overskuelig og hurtig
Nemt, hurtigt og uden problemer at bestille de pågældende vare. Hvis leveringen går lige så let er der intet at klage over....

Odpowiedź od Hotsjok
Fantastisk service fra Pia Eriksen :)
Fantastisk service fra Pia Eriksen. Altid parat til at yde den bedste service.
Hurtig og forsvarlig levering.
Selvom hjemmesiden ser lidt sjusket ud, så fik jeg min bestilte ring efter få dage, og den var forsvarligt pakket ind i først vat, så æske, så boble-plast og til sidst en kuvert.
Veldig fornøyd. rask svar på spørsmål og levering
Jeg er veldig fornøyd med skoene jeg fikk. Jeg fikk veldig god behandling. Bestilte egentlig noen andre sko først som ikke kunne leveres. Det eneste jeg har og trekke på er at på nettsidene står det at "dame selskinn sneekersene" kan bestilles i herrestørrelse 40 - 47 med 7 dagers leveringstid. forstår at de må lages ekstra i fabrikken. da er det vel urealistisk at de kan leveres på 7 dager. i mitt tilfelle var reell leveringstid langt fra løftet om 7 dager. Poenget mitt er at det bør ikke stå 7 dager leveringstid hvis det ikke kan holdes. Det er bedre å skrive riktig leveringstid på spesialbestilte varer, en å ikke klare holde tiden som står på nettsidene.
Forbavsende entusiasme
Jeg sendte et spørgsmålmaf sted i en sen aftentime - og fik svar samme aften.
Derefter var der en livlig korrespondance, med billeder og oplysninger.
Vi skød os ind på den rigtige vare, som kom hurtigt.
Meget fin service, god hjælp.
Bælterne blev lavet efter speciel ønske - på trods af det var leveringstiden meget kort. Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Imødekommende og god handels dialog
Var meget tilfreds med, den dialog der var omkring mit køb, da det skulle ændres.
smukt hårbånd
smukt hårbånd,flot lavet,meget høflig betjening og hurtig levering...ik sidste gang jeg køber derfra..jeanett.
Rigtig fin service
Jeg bestilte en vest ved Hotsjok en mandag morgen. Ringede ind for at få lidt hjælp vedr et spørgsmål om rabatten på nettet, og blev hurtigt og venligt hjulpet. Havde min vest allerede dagen efter. De giver en rigtig god service og sender din vare med det samme. Køber normalt ikke på nettet, men var helt tryg ved denne handel.
Wonderful service
Pia is very attentive and professional. My christmas order was handled the same day abd arrived already the day after, despite the rush. Pia kept me up-to-date with the order until it arrived. Thanks
Perfekt behandling
Perfekt behandling af min bestilling. Jeg ikke noget at klage over
Fantastisk service!
Min ordre ankom allerede dagen efter, jeg afgav ordren - det er bare god service. Nemt at finde rundt på websiden, de havde lige hvad jeg manglede. Jeg vil klart overveje at handle der en anden gang.
Super !
Varen var rigtig fin og matchede beskrivelsen på hjemmesiden. Meget hurtig levering.
Rigtig flot jakke fra hotsjok.dk
Rigtig flot jakke og hurtiug levering fra hotsjok.dk