Hotel Europa, Aabenraa Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Fik mad fra fox and hounds Aabenraa. Råvarerne var ok. Men kartofler til schnitzel var hårde indeni for meget panering schnitzel. Ingen smør sovs. Fik også spareribs de kunne godt have haft lidt længe... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Venlig betjening og sødt personale. Morgenmaden haltede, ventede på diverse ting og her havde personalet ikke travlt med at få fyldt op, mere travlt med at få noget at drikke osv.

Oceniono na 5 z 5

Absolut fuld valuta for pengene, for to par. Vi har følt os så meget velkomne, fået super service på værelserne og fået serveret den lækreste mad af kokken selv. Flot, lækker og varieret morgenma... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hotel
  2. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Velkommen På Hotel Europa Hotellet har 57 værelser, 2 restauranter, skotsk pub, hyggelig foyer, hvor der altid er frisk kaffe og hjemmebagte småkager til vore gæster. Vore værelser er moderne indrettet med aircondition, minibar samt gratis Nespress...

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Super service hele vejen rundt

Super service hele vejen rundt

Vi ankom sent til hotellet, og der var bare kanon service, vi fik anrettet et super lækkert måltid, på trods af at køkkenet lige havde lukket.

Vi var rigtig glade for vores ophold, og baren i kælderen er jo rigtig hyggelig!

19 maja 2022

Sønderjysk luksus!

Sønderjysk luksus!
Intet mindre end luksus. Der er absolut intet negativt at komme efter hos Hotel Europa. Alt fra imødekommende personale, til fine og velholdte værelser, til den lækreste overdådige morgenmadsbuffet.
Det er ikke for sjov, at vi vælger at besøge jer allerede igen efter 2 uger.
Super anbefalingsværdigt, til en fornuftig pris, hvor alle kan være med.
Tusind tak for besøget! Det bliver absolut ikke sidste gang. I får 5 stjerner, for et gennemført hotel.

13 listopada 2021

Uovertruffen service

Uovertruffen service, hyggelige omgivelser, dejlige værelser, sødt personale og skøn mad. Var der for et år siden og igen for en uge siden. standarden var lige høj begge gange. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg kommer der. Øvrige på plussiden er den nære beliggenhed til centrum og havnen

30 lipca 2021
Oceniono na 3 z 5

Terrassens mad.

Primært ang. Terrassen .

Rigtig lækker atmosfære og dejlige omgivelser, utrolig sødt personale.
Vi har spist hos jer sommeren 2018.
Der fik vi det lækkereste mad, som var andet ind bare café mad.
Så da vi igen tænkte - Nu var det tid til en rigtig lækker omgang mad her i 2021.
Blev vi enlig ret skuffet, da vi havde forventet noget i samme stil. Desværre er det blevet lige som alt det andet caféerne i byen servere. Det smagte godt og var i orden.
Vi havde nok bare en forventning om at skulle have noget andet, som lige kunne lidt mere end typisk café mad.
Også syntes vi der er rigtig synd når i nu har så dejlig lokalerne der kan tilbyde noget andet og i har tilbudt det før.

20 lipca 2021
Oceniono na 5 z 5

Super ophold, kan varmt anbefales

Absolut fuld valuta for pengene, for to par.
Flot, lækker og varieret morgenmad også serveret på værelset.
Alt har fungeret på trods af corona.
Vi kommer gerne igen.

9 marca 2021

Lækkert week-end ophold

Week-end ophold i uge 42 med lækker (omend små) 3-retters menu i restaurant No. 10.
Meget venligt personale - dejligt værelse - en MEGET lækker og alsidig morgenbuffet.
Eneste minus vi kan finde på er, at der måske er lidt lydt. Ihvertfald i det værelse vi var, men det var absolut ikke noget problem
Vi kommer helt sikkert tilbage.
Hotellet kan kun anbefales

19 października 2020
Oceniono na 2 z 5

Jeg har allerede skrevet min…

Jeg har allerede skrevet min anmeldelse, men nu gør jeg det igen. Jeg synes at opholdet var lidt for dyrt. Jeg undrede mig meget over at vi blev tilbudt 50 kr. hvis vi ikke skulle have rengøring på værelset. Det takkede vi nej tak til. Næste dag opdagede vi at dynerne blot var blevet foldet sammen. Man kunne se vores hovedpuder at de lå som da vi rejste os fra sengen. Håndklæder var ikke skiftet, måske vores egen fejl, fordi vinikkenhavde lagt dem på gulvet. Fik dog nogle nye fra receptionen😀

10 października 2020

Fabelagtigt ophold

Fabelagtigt ophold
Min mand og jeg bookede et "weekendophold" (lidt misvisende, da det var på et par hverdage ;-) ) Opholdet inkluderede 2 x en forrygende morgenbuffet samt 2 aftensmåltider i hotellets 2 restauranter. Det ene var en fantastisk gourmet middag, hvor vi oven i købet fik en velkomstdrink til forretten oveni. Den næste aften var en form for "pub dinner" af mere rustik karakter, men en rigtig sjov oplevelse. Det, der imidlertid var det gennemgående og fabelagtige ved hotellet var personalet. Fra man trådte over dørtærsklen følte man sig virkelig velkommen, alle som en gjorde de, hvad de kunne, for at få en til at føle sig godt tilpas og opfylde de behov, man havde. Jeg kan kun anbefale hotellet på det varmeste!

7 sierpnia 2020

Så fantastisk et hotel

Så fantastisk et hotel. Pænt og rent. Venligt personale. Gode faciliteter. Intet mangler. Virkelig et besøg værd. Desuden er restauranten/pubben fox and hound som ligger på hotellet så lækkert. Hyggelige lokaler, venligt personale og verdens bedste burger!! Jeg har aldrig smagt så god mad. Mums.

19 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Virkelig venligt og hjælpsomt…

Virkelig venligt og hjælpsomt personale. Vi havde desværre fået booket forkert, men de gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe os. Og det lykkedes. Kl. 21.30 om aftenen. Hyggelig bar i kælderen med gode drinks.
Fin morgenmadsbuffet. Der manglede intet.
Så Tak for en god oplevelse.

3 lipca 2019

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej