HostingDiscounter Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Diverse keren contact gehad zowel telefonisch als per mail Geen enkele reactie op mail ben al 2 maanden bezig om het resterende bedrag wat te veel is betaald terug te krijgen ook zijn ze i... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Was een prima bedrijf, tot ze hun hart en ziel verkochten aan Zonnet. Administratie is een bende, manen betaalde facturen van jaren geleden aan. En dan moet ik gaan bewijzen dat het betaald is.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al meer dan 10 jaar mijn hostingbedrijf. Door de jaren heen regelmatig contact met hen. Altijd goed geholpen door bekwame vriendelijk mensen. Het maken van (hobbymatig) websites is een steile leerc... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Na ruim 20 jaar een verkapte mail ontvangen waarin prijsverhoging wordt gemeld. In plaats van te informeren moet je zelf actief inloggen en constateren dat de prijs 4 a 5 keer over de kop is gegaan. D... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi biznesowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Bij HostingDiscounter krijg je de goedkoopste hosting van Nederland. Afhankelijk van je behoefte kun je kiezen uit drie hostingpakketten: hosting Large, hosting XL of hosting XXL. Je betaalt één bedrag per maand waar alles in zit, ook gratis support! De support medewerkers zijn per mail en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur. En op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

aanmelden nieuwe website

Na het aanmelden van een nieuwe website glazenwasserijhees punt nl liep ik vast met de SSL beveiliging. Door tussenkomst van de helpdesk is dit in no time geregeld. Het zou makkelijker zijn geweest als dit automatisch zou gaan, wellicht is dit iets voor in de toekomst.

17 stycznia 2020
Oceniono na 5 z 5

Heel blij met Hostingdiscounter!

De Hostingdiscounter doet mijn webhosting al zo'n beetje vanaf het eerste moment waarop deze websitehoster het levenslicht zag. Daarbij altijd met de tijd meegaand, van meet af aan voor een enorm schappelijke prijs. Nooit problemen, altijd goed toegankelijk en bijzonder eenvoudig te beheren sites door de makkelijke interface. Flexibel en hulpvaardig met de nadruk op vaardig. Pas geleden wilde ik mijn website volledig vernieuwen en een en ander was in een handomdraai gerealiseerd; de helpdesk is namelijk supersnel met antwoorden en to the point. Handig als je er even niet meer uit komt zelf. Hulp op persoonlijk niveau! Heel blij met Hostingdiscounter!

16 lipca 2019

Tevreden klant

Had tot voor kort nooit contact met hen gehad, toen dat uiteindelijk wel gebeurde hebben ze me uitstekend geholpen!

8 marca 2019

Super service!

Super service! en hoe vaak ik ook bel, ze staan altijd voor me klaar!
Dus neem een abonnement bij HostingDiscouter of stap er naar over!

29 października 2018
Oceniono na 3 z 5

Ik probeer al bijna 10 jaar (ja geen…

EDIT: Ze hebben eindelijk mijn verzoek gehonoreerd; ik heb dan ook mijn review veranderd van 1 ster naar 3 sterren.

Ik probeer al bijna 10 jaar (ja geen geintje) een domeinnaam op te zeggen.. dit hebben ze nog steeds niet gehonoreerd!!! Gezien het steeds om 10 euro gaat vergeet ik het steeds elk jaar.. maar elke keer als ik hun een e-mail stuur over dit onderwerp sturen ze je van het kastje naar de muur... Ik ben het zat ... Als deze partij al moeilijk doet om simpelweg een domeinnaam van een paar euro op te zeggen; vraag ik me af hoe het zou zijn als je er een sever hebt lopen... In het kort; pas op voor deze club.

10 sierpnia 2018

Waardeloos bedrijf

Ik zit al 10 jaar in de online marketing en ik heb met héél veel hosters te maken gehad, maar Hostingdiscounter.nl, onderdeel van Tiscom Hosting B.V. heeft de prijs gewonnen van allerslechtste hoster waar ik ooit mee gewerkt heb.

Het eigen systeem dat gebruikt wordt voor het beheer van domeinen en hosting is werkelijk tranentrekkend. Nog nooit heb ik zo'n ingewikkeld systeem meegemaakt, je moet bijna een raketgeleerde zijn om het te begrijpen. Op het moment dat je het onder de knie hebt, blijken er hier en daar nog wat fouten in te zitten waardoor feitelijk gebruik bijna onmogelijk wordt gemaakt.

Ik heb er 3 weken over gedaan om 2 simpele sites met Wordpress op te zetten op een Linux hosting account. Ik heb daarvoor denk ik 15 keer contact gehad met support (die overigens wel vrij snel waren, toch nog iets positiefs) terwijl dit bij andere hosters meestal met 1 druk op de knop gedaan is.

Vervolgens kom ik erachter dat de hosting die ik heb gekozen, ondanks dat de informatie het wel suggereerde, eigenlijk helemaal geen multi site ondersteunt. Ja, het kan wel, maar dan binnen iframes of andere moeilijke constructies. En laat Wordpress dat nou net niet ondersteunen.

Dus na 3 weken blijkt het compleet nutteloos te zijn wat ik heb gekocht. Dan vraag ik netjes om een annulering van de bestelling, maar dat is natuurlijk helaas niet mogelijk waardoor ik nu een jaarabonnement heb moeten aftikken voor niets.

Wat een drama deze partij. Mensen blijf er weg!

13 stycznia 2017

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej