Prima honden 'spionage' camera. Werkt zoals beloofd, het beeld is behoorlijk goed het geluid ook (kun je ook uitzetten). Installeren ging wat moeizaam, maar dat was door een eigen stommiteit. Op mi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prima camera Werkt uitstekend en is in een oogwenk geïnstalleerd en aangesloten op je WiFi netwerk. Kwaliteit van de beelden is prima, ook keuze tussen drie kwaliteitsmodi. Service van hondencamer... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Advertentie was precies wat er geleverd is. Zeer makkelijk te installeren door een helder, kort filmpje en een bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Ook zat er in de verpakking een leuke attentie voor mijn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle levering. Alleen wil het niet met het invoeren van de wifi code helaas.
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hondencamera zorgt voor een veilig thuis voor jou en je hond
Dane kontaktowe
Kaagjesland 44, 2811KN, Reeuwijk, Holandia
- info@hondencamera.nl
- www.hondencamera.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle levering.
Snelle levering.
Alleen wil het niet met het invoeren van de wifi code helaas.
Prima honden 'spionage' camera.
Prima honden 'spionage' camera.
Installeren ging wat moeizaam, maar dat was door een eigen stommiteit. Op mijn vraag om hulp kreeg ik binnen 24 uur uitgebreid antwoord via de mail. Dus netjes opgelost!
Heel professionele hulp en duidelijk…
Heel professionele hulp en duidelijk uitleg voor gebruik van camera. Prima aankoop.
Goede camera en makkelijk te…
Goede camera en makkelijk te installeren.
Ook in de nacht erg goed beeld
Instaleren prima erg snel
Instaleren prima erg snel, maar werkt niet op afstand. Een mail gestuurd enige communicatiemiddel. Eerste maal snelle reactie en nu hoor ik niks meer.
Ik wacht nog op reactie, maar wil anders aankoop retourneren.
Dus verbazend al de mooie reviews hieronder.

Odpowiedź od Hondencamera
Correct geleverd volgens afspraak
Werkt prima en snel geleverd
Snel geleverd
Snel geleverd! Camera’s werken perfect! Wordt mee gedacht. Ik had iets dubbel besteld en kreeg netjes een mail of dat de bedoeling was of dat ik dit nog wou annuleren. Heb dit geannuleerd en kreeg bijna direct het bedrag al teruggestort. Dit is service Bedankt!
Werkt heel goed
Werkt heel goed. Je kunt gemakkelijk met je huisdier praten en tegelijk horen of hij geluid maakt.
Middels de app kun je overal zijn en je geliefde huisdier in de gaten houden.
Werkt super goed mooi beeld ook…
Werkt super goed mooi beeld ook s'nachts app werkt ook super.
Weer een prima ervaring!
Weer een prima ervaring met hondencamera. Na enige teleurstelling mbt tot de nieuwe versie vd camera is het probleem keurig opgelost.
Heel scherp beeld voor dag en nacht!!
Super camera
Super camera. Duidelijke instructies erbij. Prima! Keurig geleverd.

Odpowiedź od Hondencamera
Bestelling camera
Ik had 2 dingen besteld .
De een werd de derde dag pas geleverd .
Het andere was niet op voorraad , zorg dat je het wel op voorraad hebt , tegenwoordig in de digitale tijd makkelijk na te kijken
Werkt prima!
Super snelle levering .
Super snelle levering .
En een bij geleverde Nederlandse handleiding .
Praten vanaf afstand werkt niet of…
Praten vanaf afstand werkt niet of nauwelijks, wat ik erg jammer vind. Beeld is goed!!
GOEDE EN SNELLE SERVICE EN GOEDE…
GOEDE EN SNELLE SERVICE EN GOEDE FEEDBACK EN SNELLE REACTIE VIA DE MAIL. TOP!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.