1. Wynajem wakacyjny
  2. Wynajem apartamentów wakacyjnych
  3. Agencja wynajmu domów wakacyjnych

O Homerti

Book your stay in paradise with Homerti!

We are the rental company that manages more vacation properties in Spain. Homerti is your home if your are looking for the best place to spend your Mediterranean vacation. We offer all kinds of holiday homes in the Mediterranean coast, the Balearic Islands and all the mainland coast.

BOOK NOW!

4,3

Doskonała

3 tys. recenzji

Can Calistro

Jeśli chodzi o firmę Hamerti, to niestety nie mam o niej najlepszego zdania – do dziś nie wiem, za co dokładnie byli odpowiedzialni. Willę zarezerwowaliśmy z dużym wyprzedzeniem, a po kilku miesiącach otrzymałam telefon z informacją, że nie będzie dostępna z powodu remontu. Powiedzieli ze sprawa jest przekazana do Booking i że on znajdzie nam alternatywne zakwaterowanie.

Ku mojemu zaskoczeniu, przesłana „nowa” oferta dotyczyła... tej samej willi, którą wcześniej zarezerwowaliśmy. Do końca nie wiedzieliśmy, o co dokładnie chodzi – i czy rzeczywiście trafimy do domu ze zdjęć. Na szczęście okazało się, że wszystko się zgadzało. Willa była dokładnie taka jak w ofercie – pięknie położona, z widokiem na góry, basenem i kortem tenisowym.

Na miejscu powitał nas właściciel z wnuczką oraz sąsiad. Wszyscy byli bardzo mili i pomocni – pokazali nam dom i wszystko dokładnie wyjaśnili. Jeden z pokoi (z prywatną łazienką) znajduje się z przodu domu. W głównej części willi mieści się salon, kuchnia, druga łazienka oraz trzy sypialnie. Od strony basenu znajduje się osobne pomieszczenie z zamrażarką, pralką i suszarką, a także dodatkowa toaleta z prysznicem.

Choć willa miejscami wymaga drobnego remontu, nie zamienilibyśmy jej na żadną inną. Jesteśmy bardzo wdzięczni za wszystkie udogodnienia: świeże jajka, migdały prosto z drzewa oraz pyszne wypieki z pobliskiej piekarni, które dostarczali opiekunowie domu. Czuliśmy się naprawdę rozpieszczani.

30 lipca 2025

Kontakt z firmą sprawny

Kontakt z firmą sprawny. Uzyskałam szybkie odpowiedzi na wysłane zapytania. Zasady najmu, zakwaterowania i wykwaterowania , pobrania i zwrotu kluczy proste i klarowne.

29 czerwca 2025

Dear Guest,

thank you very much for your feedback. We are glad that you had a nice stay, and we hope to welcome you again.

Great pool and location

I really liked the pool and location

28 września 2024

Świetne miejsce...

Świetne miejsce na wypoczynek na cudownej plaży.
Mieszkanie ma wszystko czego potrzeba na urlopie plus dobry widok z okien, spokój i szum morza.

23 września 2024

your Homerti team

Dane do zakwaterowania pomogły nam…

Dane do zakwaterowania pomogły nam odnaleźć mieszkanie bez problemu. Po tygodniu zwrócono kaucję.

12 kwietnia 2024

Drogi Gościu,
bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że miałeś miły pobyt i mamy nadzieję, że powitamy Cię ponownie.
Pozdrawiamy,
zespół Homerti

super, great

super, thanks very much . we are happyness

29 września 2023

Dear Guest,

thank you for your comments. We are glad you had a pleasant stay and look forward to welcoming you back.

Best regards

Dom na wsi

Dom na wsi. Bardzo spokojnie. Ładny widok. Dom w stylu vintage. Otoczony zwierzętami. Świnie, kury, mnóstwo kotów, kaczki/gęsi itd.
Wszechobecny zapach starego wiejskiego domu. Woda w basenie słonawa z duża ilością środków chemicznych. Dzieci dostały uczulenia po dwóch dniach. Jedna łazienka z ciepłą wodą. Wody cieplej nie wystarcza dla ośmiu osób. W drugiej łazience jedynie woda zimna.
Dobre miejsce do wypoczynku dla osób chcących „poczuć” wiejski klimat.

23 sierpnia 2023

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihr Feedback und Ihre Empfehlungen, diese helfen uns, die Erfahrung unserer zukünftigen Gäste zu verbessern und Ihre, falls Sie uns die Gelegenheit geben, Sie wieder zu begrüßen.

Wir hoffen, dass Sie, abgesehen von den Unannehmlichkeiten, einen angenehmen Urlaub hatten.

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Homerti- Team

For Rom

Piekny widok z tarasu

29 czerwca 2023

Drogi Gościu,

bardzo dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że miałeś przyjemny pobyt i czekamy na ponowne powitanie.

Pozdrawiamy
zespół Homerti

Bardzo mi się nie podobało nękanie…

Bardzo mi się nie podobało nękanie wiadomościami o wypełnienie formularza, który wypełniłam 3 razy. Wiadomości przychodziły po kilka razy dziennie, mimo iż dla świetego spokoju wysłałam wszystkie dane w wiadomości

10 października 2022

Dear Ms. Wisniewska,

Thank you very much for your feedback and for your recomendations. They help us a lot to improve the experience of our future guests and your experience if you give us the opportunity to welcome you again.

As we explained to you privately, we are very sorry if you felt uncomfortable about the passenger form we have sent you. It was not our intention to cause discomfort, much less offend.

The registration of all guests in tourist accommodation is required by Spanish law. You can find more information about this law, which also applies to holiday accommodation, in this link with official information:

We need the information for safety reasons (we do only require the data of adults +16). In this way, if you need the police for any query, they will have your information beforehand and will be able to assist you properly.

We hope that despite of the inconveniences, you had a nice stay.

your Homerti Team

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (3424 recenzji)