Hvis det var muligt at give 0 stjerner, havde jeg gjort det uden tøven. Jeg bestilte et fly via deres hjemmeside, hvor der tydeligt står, at leveringstiden er 1-3 dage. Efter en hel uge uden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
I fantastisk service, altid smilende og serviceorienterede. Hvis de ikke lige har ringe , så gør de virkelig hvad de kan for at få det hjem til en.
Detaljer springer jeg over. Jeg er vist ALDRIG oplevet lignende Servise, hjælp, imødekommenhed som det burde være alle steder. Jeg lavede flere fejl ved registrering af DX6e Problemer som Rudi... Zobacz więcej
Hej , holtehobby jeg ville give 10 stjerner hvis jeg kunne , købte en jetbåd i dag og fik rigtigt god vejledning i vedligeholdelse af bådens drev samt opgraderingsdele. Rudi og Marlene giver super go... Zobacz więcej
Øverødvej 5, 2840, Holte, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg fik for anden gang ud af to, alt hvad jeg havde bestilt til en rimelig tid og pris. Så kan jeg ikke forlange mere 😊
Der var lidt udfordringer med at leve noget af det, som jeg bestilte på shoppen, men blev straks ringet op og tilbudt andre produkter, at låne udstyr eller et frisk bud på en opgradering. "kun" 4 stjerner fordi den vare jeg bestilte stod til at være på lager, men ikke var det.
Jeg bestilte nogle lette reservedele, og tænkte ikke videre over, at jeg kom til at betale en hel del for porto. Det gjorde de derimod i butikken, og derfor ringede de mig op, og spurgte, om jeg ikke hellere ville have det tilsendt som brev, hvilket sparede mig for 75kr. Tak for det.
De øvrige dele af handelen var også iorden.
Holte hobby er en fantastisk butik. Som har ALT! Næsten.... Jeg har kun et minus... Deres måde og håndtere kunder på i butikken, er langt fra effektiv, en vente tid på 20 min er ikke unormalt for at komme op og få lov til at betale. Så bestil online!
Holte modelhobby yder en super service, og kan klart anbefales. Jeg ringede med nogle meget specifikke spørgsmål, og fik meget kompetent vejledning. Eneste lille anke er, at de er lidt dyre i porto ved små forsendelser.
tilbød anden vare
dejlig nemt a bestille og får besked hvad der sker med bestillingen og rigtigt god betjening i butikken har været der to gange rigtigt hyggelit skal helt sikkert der ind igen
Jeg bestilte varerne d. 23/7 ved 12.30 tiden og fik alt leveret dagen efter.
Dog var der en mindre fejllevering af et MPX stik (en fejl som jeg også selv kunne have lavet), men dette blev hurtigt bragt i orden efter en hurtig mail korrespondance. Så det fejl leverede stik blev erstattet allerede d. 26/7.
Så alt i alt en god oplevelse og jeg kan på baggrund af dette roligt anbefale Holte Modelhobby.
super at handlen ved holte-modelhobby.dk og det kommer hurtig med GLS
Første, men ikke sidste køb.
Alt gik hurtigt og sågar med en rimelig portoudgift.
Meget godt tilfreds.
Pakken blev sendt med gls til en udleverings adresse jeg ikke selv havde valgt. Ellers alt ok!