Holstkoreskole Recenzje 13

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Fantastiske John, fantastisk skole

Jamen hvor skal man dog starte?
John er en fantastisk kørelærer, og en fantastisk ven! Han er en rigtig dejlig mand, som er energisk og som man virkelig hygger sig med☺️ lige meget om man har teori eller ude at køre, er John på med et smil og en forståelse for at det ikke går godt fra første dag.

Og så for lige at toppe den af får man også biografbilletter af ham, amen come on! Hva’ mere kan man da forlange af ham???

Alt i alt en fantastisk oplevelse at køre med ham! En dejlig mand er hvad han er, og har virkelig en passion for at lære unge mennesker at køre☺️

Kæmpe anbefaling til dig der mangler kørekort, Start hos John!!

12 marca 2026

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole jeg har lige været inde og få generhverv mit kørekort hos John. Han lærer noget fra sig så man kan bestå første gang Når man sidder til undervisning for en lille forfriskning samt en lille snack mens man laver noget teori sammen med ham og de andre elever jeg kan kun varm anbefale de nye bilister til at bruge ham da han godt kan tåle lidt sjovt i undervisningen samtidig så man ikke kører træt i undervisningen eller teorien

5 marca 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kan klart anbefale alle at tage kørekort hos Holst Køreskole – og især John som kørelærer. Han er virkelig dygtig til at lære fra sig og skaber en tryg og behagelig stemning gennem hele forløbet. Kort sagt en rigtig god kørelærer. Skulle jeg en dag være så uheldig at miste mit kørekort, er han uden tvivl den første, jeg ville ringe til for at tage det igen. 100 % anbefaling og 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 listopada 2025

Min hjælper

Jeg tog ikke kørekort hos Holst køreskole selv. Men jeg kørte stadig med John da han hjalp køreskoleklubben i Randers. Jeg var så taknemlig for at få John som lærer. Han er sød, sjov og virkelig nede på jorden hvilket jeg elsker. Uden og vide det kan jeg sige at hans køreskole os er noget af det bedste du kan🤩🤩

4 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

En køreskole hvor du bliver mødt med et smil!

Der er intet dårligt at sige om Holst Køreskole. John er humoristisk, meget tålmodig og dygtigt både til det teoretiske og praktiske stof. Han prøver da også at være med på trenden blandt de unge, med snart kamera i bilen og både en Instagram og TikTok profil, er John godt kørende.

Teori undervisningen er hyggelig og går i dybden og klæder dig GODT på til prøven. Der er også altid plads til spørgsmål og diskussion undervejs (og så er der gode snacks og kolde sodavand i køleren)

Kørertimerne har også været skønne. Der har været mange smil og grin og ikke desto mindre gode samtaler. Med John føler man ikke sig tryg, set og hørt. Han er også god til at ændre sine metoder alt efter individets fortrukne måder at lærer og hvor er han et glædesfyldt og rart menneske!

Jeg kan 100% anbefale Holst køreskole!

24 listopada 2025

Bedste kørelærer i Danmark

John er en helt igennem fantastisk kørelærer. Jeg frygtede ikke én eneste gang at skulle til køretime. Timerne var sjove, hyggelige og samtidig meget lærerige. Man bliver nærmest professionel til at køre i rundkørsler og er generelt virkelig godt forberedt på at køre sikkert i trafikken efter endt forløb.

2 września 2025

God kørelære^-^

John var en fremragende kørelærer for mig. Han er let og hyggelig at snakke med på ens ture, god til at tage omsorg og forståelse hvis man er nervøs eller bliver presset når man er ude at køre.
Han var god til at forklare mine fejl imens vi kørte, og lærte derfor hurtigt.
Endte med at jeg bestod teori og køreprøve i første hug uden problemer.

4 września 2025

Virkelig god oplevelse

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Holst Køreskole, og især med John som kørelærer. Han er rolig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene, så man man føler sig tryg bag rettet. Undervisningen var grundig og nem at forstå. Jeg kan varmt anbefale Holst Køreskole og især John.

2 września 2025

Super god oplevelse

Virkelig god oplevelse at have John som kørelærer.
Som en person der var meget angst omkring at skulle have kørekort, var undervisningen indbegrebet af ro og tryghed.
Klar anbefaling herfra særligt hvis man døjer med angst eller eksamensangst.

12 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg havde John som kørelære.

Jeg havde John som kørelære.
Man føler sig virkelig tryk og det altid hyggeligt med en god snak mens man er ude og køre.
Man føler sig 100% påklædt inden køreprøven.
Jeg kan virkelig anbefale og tage kørekort ved John og få en god og tryg oplevelse.

5 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

En solid start på kørekortet med Holstkøreskole

Jeg tog mit kørekort, med John som min køre/teori underviser - hvilket har været med til at give mig en rigtig god start på vejene, hos Holstkøreskole bliver du klædt godt på, både med teori og praksis. John er en erfaren og tålmodig underviser, der gør det nemt at forstå og lære. Undervisningen er målrettet og struktureret, så man føler sig godt forberedt til både teori- og køreprøve. Jeg kan varmt anbefale Holstkøreskole til alle, der vil have en solid start på kørekortet.

24 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse med John som…

Super god oplevelse med John som kørelære.
Tog kørekort som 55 årige. Havde ellers total angst for at køre bil.
John er forstående, rolig og god til at forklare.
God atmosfære både ved teori og kørsel.
Kun få ekstra køretøjer udover liv pakken.
Bestod 1 gang teori og køreprøve.

9 stycznia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej