Hoesje voor samsung galaxy tab A kwam dag later aan dan beloofd via brievenbuspost, dat was net geen probleem voor me en nog net op tijd. Echter de prijs / kwaliteit viel me enigzins iets tegen, had... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prima webshop. 's Middags besteld, volgende ochtend in huis, keurig verpakt en nog een mailtje achteraf ter bevestiging. Ook heel blij met het hoesje! Terwijl er bij andere webshops geen voorraad was,... Zobacz więcej
Op een vrijdag besteld, krijg al snel een mail dat mijn bestelling is verzonden. Dus ik ga er vanuit dat deze zaterdag er is. Dit is niet zo. Blijkbaar werken ze bij de pakketten dienst niet o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik wilde iets bestellen, bij betaalmethodes wel een Klarna logo zetten, maar geen Klarna mogelijkheid. Dan is mijn vertrouwen weg en ga ik wel elders bestellen
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hoesjes.nl is hét adres voor het kopen van telefoonhoesjes voor alle merken: Apple hoesjes, Blackberry hoesjes, HTC hoesjes, Huawei hoesjes, LG hoesjes, Nokia hoesjes, Samsung hoesjes en Sony hoesjes
Dane kontaktowe
Storkstraat 3, 3833 LB, Leusden
- +31 (0)33-2022115
- info@hoesjes.nl
- www.hoesjes.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Geweldig
Ik heb het hoesje om 22.00 uur vrijdagavond besteld en zatermiddag zat hij al om mijn telefoon. Super snelle levering en verwerking. Ik raad hoesjes .nl het zeker aan.
Super wat een snelle levering!!
Wat was ik blij met de snelle levering 's middags besteld, volgende dag in huis!!
Keurig verpakt! Bedankt.
snelle service
Ben erg tevreden
Hoesje was de volgende dag al binnen
Alles werd netjes stap voor stap in de mail aangeven
Hoesje is ook van goede kwaliteit
Zeker een aanrader ;)
Snelle levering, goede prijs en kwaliteit
Op hoesjes.nl vond mijn zoon het hoesje dat hij zocht. In geen winkel te krijgen. Hij was heel blij. Nog meer omdat het hoesje de volgende dag al in de brievenbus lag.
Geweldig
In de middag had ik mijn hoesje besteld en had al snel bevestiging van ze en ook de mail dat het verzonden was had ik erg mooi op tijd dus top
Een voorbeeld voor andere webshops
Zoekgemak, bestelgemak, betaalgemak en tenslotte ontvangstgemak.Naast dit ook nog eens een mooi en kwalitatief goed product.
supersnel,zeer klantvriendelijk en uitermate tevreden ,echt aanbevelenswaardig.
Gekregen wat ik verwachte ,zeer goede prijs . Perfecte service,
Jack
Zeer tevreden over de hoesjes en de snelle levering !
Ik ben erg tevreden over het hoesje, s' middags besteld dag erna al in de brievenbus. Heb al eerder hier besteld. Dus zal t iedereen aanraden.
Fantastisch hoesje
Originele hoesje voor de Note 3 zit perfect om je telefoon. Doordat je de achterkant vervangt van je telefoon word het niet een heel dik toestel maar blijft het gewoon een slanke telefoon.
De S View werkt uitstekend!
Betrouwbaar en snel
Ruim aanbod op de site, snelle levering en kwalitatief een goed product.
snel en goed
Binnen één dag in huis. Ik vond de prijs concurrerend. Website gemakkelijk en overzichtelijk. Top
Speedy
Inderdaad voor 22.30 uur besteld en de dag erna om 17.30 uur in goede conditie bezorgd. Het hoesje, bookcase, moet ik aan wennen omdat het sluitklepje voor mij, gevoelsmatig aan de "verkeerde" kant, onderkant, sluit.
M. Willems, Maastricht.
veel keuze en snelle levering!
Er is een ruime keuze aan hoesjes, en de bestelling was de volgende dag in huis.
1e keer bestelling geplaatst, levering niets op aan te merken
De volgende dag geleverd, goed verpakt, prima in orde
Mooi hoesje, super snelle levering! Heel tevreden!
Mooi hoesje, voor een redelijk bedrag. Levering erg snel! Super tevreden et het hoesje
Doświadczenie Trustpilot