Det var godt engang
Det var godt engang. Ikke efter Jonas kom til. Han fiser rundt mellem bilerne
Hørning bilsyn er en dansk ejet synvirksomhed, som tilbyder alt inden for syn af køretøjer op til 3500KG såsom personbiler, varebiler, trailer, campingvogn, motorcykler, traktor og lille bus fra 10 personer (M2), periodisksyn, registreringssyn og toldsyn m.m. Hos Hørning bilsyn brænder vi for vores arbejde og kundeservice, hos os er synskvaliteten i forhold til din sikkerhed samt dit køretøj i en høj prioritet. Under synet tilbyder vi altid vores kunder professionel rådgivning omkring køretøjets tilstand og vedligeholdelse m.m.
Agerbakken 10a, 8362, Hørning , Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Det var godt engang. Ikke efter Jonas kom til. Han fiser rundt mellem bilerne
Hej,
Det var et rigtig godt sted, da Amin var der alene.
Efter der er kommet en ny synsmand, Jonas, oplever jeg desværre noget helt andet.
Man føler ikke, man bliver taget seriøst under synet.
Han håndterer andre kunder samtidig, mens han syner ens bil f.eks. udlevering af plader
Jeg ventede over 1 time og 15 minutter, men han tog sig til at afmelde nummerplader, hvilket ikke er acceptabelt.
Det giver et uprofessionelt indtryk og en dårlig oplevelse som kunde.
Jeg fik i 2024 synet min Mercedes hos Hørning bilsyn da det lå lige i min baghave nu er jeg flyttet til trige og har fået en synsindkaldelse og min plan er med et smil på læben at køre den extra distance til Hørning bilsyn!
Super god og personlig service. De ved virkelig hvad de laver, og de gør det med et smil.
Vi skulle have told synet vores nye bil, og det gik hurtigt, selvom vi blot ringede ind 30 minutter inden vi kom.
Kan kun anbefale dem til andre, vi er så tilfredse.
Perfekt synsted. Hurtig betjening og god kundeservice
Godt sted at syne sin bil. Ærlig mand der arbejder efter bogen med et smil på læben. Altid varm kakao og masse chokolade
Har fået synet min bil tre gange hos Hørning Bilsyn, og altid fået den bedste behandling, og set med under vognen, til uddybende forklaringer, om bilens tilstand. Kan kun anbefale syn her!!
D 24/01 2023 behandler Hørning Bilsyn et omsyn af den bil jeg køber en uge efter.
Ved første syv bliver bilen kaldt til
Omsyn pga:
Bremseskiver revnet,
Brud på Aksel.
De fejl finder min mekaniker på bilen efter omsyn!
Bilen melder desuden fejl på forurening, bilen heller ikke kan eller burde kunne gennemgå syn med.
Dæk har hvor der er mest mønster 1 mm.
Testen er slidt ned til 0.
Jeg kontakter Hørning bilsyn pr tlf for at få svar på, hvad der er gået galt i syn på min bil.
Da jeg køre i en bil der er livsfarlig.
Desværre er dette ikke en overdrivelse!!
Jeg bliver mødt af en arrogant person i tlf.
der egentligt opsummeret fortæller mig jeg skal holde min kæft, og ikke
Ringe ham
Op igen!
Sagen er meldt til Færdselsstyrelsen og politiet.
Hvis du har dit liv kært, då køb aldrig eb bil, eller få din bil synet ved Hørning Bilsyn.