H.J. Hansen Vin Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Super nemt at bestille gave fra online shoppen - inklusiv personlig kort hilsen til modtageren, inkluderet del af H.J. Hansen online service. Bestilt fra udlandet - og absolut min bedste nye online s... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Lækker forretning med altid tårnhøj kvalitet, servicen er altid fantastisk, som kunde bliver du mødt, hørt og set og der gås rigtig langt for at jeg som kunde lige får den helt bestemte vare jeg efte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte vine og vinglas på Black Week. Bestilte om morgenen, de blev leveret om aftenen! Desværre manglede en kasse med glas, hvilket deres kundeservice hurtigt fik rettet op. Kan varmt anbefale at k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gode produkter til gode priser, hurtig klarmelding. Professionel og imødekommende betjening i butikken i Østbanegade, hjælper altid med at bære ud til bilen

1. Sklep z winem

Napisane przez firmę

H. J. Hansen Vin/ Vinspecialisten er meget tætte samarbejdspartnere med 45 butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kærligheden og passionen for vin og spiritus. Sammen er vi Danmarks største leverandør med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tænke på. Vi tilbyder også vinglas fra østrigske Riedel, som man ikke bør tøve med at kalde verdens bedste. De er skabt med den optimale nydelse af den enkelte drue for øje og får din vins bedste sider frem. Det er derfor, at glassene står på de bedste restauranter over hele verden.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

316 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

alt fint

Fin hjemmeside, hurtig levering (mulighed for click&collect), meget flot butik med super hjælpsomt personale

10 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Vinspecialisten Mariager

Vinspecialisten Mariager

I laver en annonce for et "vinrøverkøb" på Facebook og skriver i sidste sætning "vi sender gerne direkte til jeres fordør"., jf. sidste del af jeres annonce. Når man klikker på linket i annoncen bliver man ført til jeres hjemmeside ved HJH, hvor der står gratis fragt ved køb over 699,95 kr.

Men efter jeg har svaret ja tak på annoncen, kræver i pludseligt 149 kr i fragt for et køb på 850 kr af annoncenvare. En fragtpris på en kasse vin (6 stk), som er uhørt over markedspris typisk 39-49 kr (for det meste gratis), jf jeres hjemmeside i linker i annoncen.

‘Hvis en kunde skal betale for fragt i forbindelse med et køb, gælder det, at du skal oplyse om beløbet i tilknytning til prisen på varen. Det vil sige, at du skal oplyse kunden om fragtomkostningerne i produktoversigten og på produktsiden – altså første gang varens pris vises.’

Enormt snarrådige - 0 stjerner og en advarsel til andre der overvejer at handle med jer.

11 sierpnia 2024

Hurtig levering.

Hurtig levering.

2 sierpnia 2024

Hej Thomas,
Lynhurtig levering = tjek.

Den ros tror jeg vores lager fortjener, så de får lige et ekstra skulderklap eller måske et ekstra godt glas velfortjent fredagsvin når vi kommer dertil :-)

Oceniono na 4 z 5

Bøvl med betaling, men ellers en god oplevelse

Bortset fra at det var svært at få gennemført betaling, så var det en god oplevelse at handle ved H.J. Hansen Vin. Orderen blev hurtigt plukket og afsendt med et fint kort, jeg selv havde mulighed for at skrive.

30 lipca 2024

Hej S.

Tak for din anmeldelse. Det glæder mig at det gik hurtigt og du brugte vores gratis kort funktion.

Vedrørende din betaling online, vil du ikke oplyse hvor du havde udfordringer henne med at gennemfører dit køb? Vil du sende mig en mail på kbs@hjhansen.dk med dine udfordringer, så vi kan sikrer det ikke eventuelt sker igen.

God pris

Super hurtig levering

30 lipca 2024

Hej Pia,
Dejlig at der var god pris og hurtig levering. Så håber jeg du bliver glad for dit køb.

Oceniono na 5 z 5

Som altid hurtig levering af min…

Som altid hurtig levering af min bestilling. God bin

12 lipca 2024

Hej Annelise,
Vi elsker også når det går stærkt med at få leveret det man bestiller! Tak for din anmeldelse.

Super god service

Super god service . Nem webshop at handle i . God beskrivelse af varerne . Mega hurtig levering. Og godt pakket . Menget tilfreds med jer og giver jer store anbefalinger . Mvh Joan Bertelsen

8 lipca 2024

Hej Joan,
Sikke mange flotte ord du giver i vores retning. Tusind tak for alt det. Vi er super beæret og glæder os ved de mange gode ting der lykkes.

På gensyn

God biks

God biks.
Altid profesionelle og imødekommende. Min yndlingsbutik🤗

12 lipca 2024

Hej Susanne,
Dejligt at du foretrækker os :-) Vi er også glade for dig som kunde, og på gensyn en anden gang :)

Super udvalg

Super udvalg, god service og god IT

4 lipca 2024

Hej Niels,
Dejligt du er blevet inspireret af vores ret store udvalg, hvis jeg selv skal sige det. God service er DNA for os - dejligt du bemærkede det.

Sjældent at vores skarpe it folk får ros, så jeg lover at sende det videre til dem :)

Hurtig handel

Hurtig handel.
Varen perfekt.
5 stjerne.

1 lipca 2024

Hej Kragh,
Tjek

I like.. dejligt du også synes godt om det. Tak for anmeldelsen!

Oceniono na 4 z 5

God vin

God vin. Godt koncept med bestilling til lokal forretning. Desværre kiksede en af mine fire leverancer pga. IT-fejl.

25 czerwca 2024

Hej med dig,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vinen var god. Dejligt at du fik bestilt en masse, og vi lykkes 75% i dette tilfælde, men at vi naturligvis har rettet op på det til den femte gang du kigger forbi :-)

Hurtig og nem service

Hurtig og nem service

21 czerwca 2024

Hej Heino,
Det kan jo ikke være bedre så. Hurtighed, Nemhed og enkelthed. Sådan skal det være og dejligt du mærkede det.

Hurtigt og effektivt!

Hurtigt og effektivt!

14 czerwca 2024

Hej Peter,
En fornøjelse at læse at det går stærkt og det er effektivt at handle hos os. På gensyn en anden gang.

Hilsen Kasper

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej