Super nemt at bestille gave fra online shoppen - inklusiv personlig kort hilsen til modtageren, inkluderet del af H.J. Hansen online service. Bestilt fra udlandet - og absolut min bedste nye online s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lækker forretning med altid tårnhøj kvalitet, servicen er altid fantastisk, som kunde bliver du mødt, hørt og set og der gås rigtig langt for at jeg som kunde lige får den helt bestemte vare jeg efte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte vine og vinglas på Black Week. Bestilte om morgenen, de blev leveret om aftenen! Desværre manglede en kasse med glas, hvilket deres kundeservice hurtigt fik rettet op. Kan varmt anbefale at k... Zobacz więcej
Gode produkter til gode priser, hurtig klarmelding. Professionel og imødekommende betjening i butikken i Østbanegade, hjælper altid med at bære ud til bilen
H. J. Hansen Vin/ Vinspecialisten er meget tætte samarbejdspartnere med 45 butikker fordelt over hele Danmark, bundet sammen af kærligheden og passionen for vin og spiritus. Sammen er vi Danmarks største leverandør med produkter fra hver en afkrog af verden. Små, kreative producenter fra Stockholm til Sonoma, elegante, franske vingårde og italienske producenter med rødder helt tilbage til middelalderen. Her på siden finder du tusindvis af produkter, som du kan bestille og afhente gratis i din nærmeste Vinspecialisten eller H.J. Hansen Vin. Fragten skal du altså ikke tænke på. Vi tilbyder også vinglas fra østrigske Riedel, som man ikke bør tøve med at kalde verdens bedste. De er skabt med den optimale nydelse af den enkelte drue for øje og får din vins bedste sider frem. Det er derfor, at glassene står på de bedste restauranter over hele verden.
Vestergade 97-101, 5000, Odense C, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 40% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Fantastisk udvalg af alkoholfri drikkevarer. Kan bestilles som click og collect, så varerne kan afhentes i nærheden af din bopæl. Hurtigt og nemt. Og så smager det dejligt. Har bestilt til både jule aften og Nytårs aften. En stor succes.
Igen har jeg modtaget min bestilling inden for få dage og godt indpakket
Stort udvalg af vine og mulighed for at opnå gode mængderabatter. Og så kommer vinene super hurtigt, jeg bestilte søndag og fik leveret til døren i privaten tirsdag morgen.
Gode tilbud på vin, nem køb på nettet og hurtig og god levering.
Virkelig god vin og hurtig sikker levering
Super udvalg og service. TAK for alle mine lækre julevare incl jeres lækre portvin som jeg køber hos jer hvert år
Kan varmt anbefale at købe der.
Rigtig god Black Friday pris og gratis levering til den lokale “Vinspecialisten”dagen efter
Meget tilfredsstillende at handle med.
Det var muligt at vælge flere fragtfirmaer, herunder Burd, der kom med pakken om aftenen, dagen efter ordren var afgivet på nettet.
Fordelagtige priser, godt udvalg og gode tilbud. Både helt dyre vine og mere dagligdags vinpriser. Godt udbud.
Hjemmesiden er god og informativ uden at drukne i vinfloskler.
Hurtig tilbagemelding på køb og levering til tiden
Nemt at bestille online og hurtig levering.
Jo, jeg blev da ekspederet, dog uden egentligt engagement. Det var første gang jeg var i jeres butik, man kunne måske have bemærket, at jeg var en ny kunde. Men nej - det var sgu lidt tamt. Ikke sikkert jeg anbefaler jer til nogen 😔

Odpowiedź od H.J. Hansen Vin
Super service - bestillingen blev leveret dagen efter bestillingen - som de andre gange jeg har bestilt vin gennem H J Hansen vin - genialt med aften levering - ikke sidste gang jeg bestiller vin gennem jer - tak - og vinene er jo så også super lækre 😉