VARNING! 3 st hjärtstartare levererades till oss via en av MEDISOLS svenska återförsäljare. Enheterna har 2 dokumenterade fabrikationsfel, och genom manipulation vid service gjorde man det omöjligt f... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Har fått en mycket bra service och ett personligt bemötande. Allt korrekt levererat på utsatt tid. Vid frågor har de återkopplat genast med info och rekommenderat produkter som ibland varit billigare... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det här är andra gången jag handlar härifrån. Riktigt imponerad över att de levererar så snabbt som de gör.Letar man efter AED eller tillbehör, kommer du förmodligen hitta vad du letar efter här. Dera... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi köpte in ett nytt batteri till vår hjärtstartare. Men man skall betala via iban/bic, då måste i alla fall jag skaffa den tjänsten till vårt bank konto hos Swedbank. Vi skulle ha önskat en lokal ban... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hjärtstartareshop.se är en europeisk hjärtstartarspecialist. I vår webbutik (Hjärtstartareshop.se ) finner du ett väldigt stort utbud av hjärtstartare och HLR-relaterade produkter såsom HLR-dockor, elektroder, övningshjärtstartare och mycket mer. Vill du köpa en hjärtstartare? Du kan ha den hos dig inom 2-3 arbetsdagar. Nästan alla produkter finns på vårt lager vilket gör det möjligt för oss att kunna leverera snabbt. Vi skickar våra produkter dagligen och du betalar ingen frakt.
Dane kontaktowe
Mercuriusweg 12, 4382NC, Vlissingen, Holandia
- +46(0)108848194
- info@hjartstartareshop.se
- www.hjartstartareshop.se
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiedź od Hjartstartareshop | Medisol
Väldigt enkelt att beställa och det gick snabbt att få den tyvärr strulade UPS lite med leveransen.

Odpowiedź od Hjartstartareshop | Medisol
Mycket snabb leverans,lätt att byta.
Mycket snabb leverans,lätt att byta.
Men väldigt dyrt !!

Odpowiedź od Hjartstartareshop | Medisol
Bra bemötande i telefonen,fick våran…
Bra bemötande i telefonen,fick våran vara mycket snabbt

Odpowiedź od Hjartstartareshop | Medisol
5/5 Stjärnor stjälvklart :)
Alltid så hjälpsamma, snabba, trevliga och flexibla.
Lennart och Anna är guldklimpar :)

Odpowiedź od Hjartstartareshop | Medisol
Mycket snabb o säker leverans
Mycket snabb o säker leverans. Väldigt bra sortiment.

Bara positiva erfarenheter
Enkelt att beställa, bra hjälp i kundtjänst och snabba leveranser.

Odpowiedź od Hjartstartareshop | Medisol
Beställde ett batteri till en Philips…
Beställde ett batteri till en Philips HS1 hjärtstartare som var restnoterad hos många leverantörer i Sverige. Jag trodde att Medisol med säte i Nederländerna kunde ha batteriet i lager då det inte kom något meddelande om motsatsen vid beställning. Dock visade sig batteriet vara restnoterat även hos Medisol men det meddelades först när beställningen redan var gjord. Då kände jag att det blev en för stor insats att backa bandet och lät beställningen ligga kvar. Hoppas batteriet levereras på utlovad tid i slutet av augusti och att ingen får ett plötsligt hjärtstopp i eller omkring våra lokaler.

Odpowiedź od Hjartstartareshop | Medisol
Bara 2 stjärnor för att under…
Bara 2 stjärnor för att under beställningsprocessen ser man inte att varan saknas på lager och väntetid kan bli mycket längre.

Odpowiedź od Hjartstartareshop | Medisol
Varorna är inte levererade till vår…
Varorna är inte levererade till vår adress. Trots att vi har öppet från kl 7:00-17:00 varje dag. Ska hämtas på ett utlämningsställe och det har vi inte möjlighet till.

Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Mycket nöjd med allt från beställning, feedback till leverans.

Doświadczenie Trustpilot