En lille fin campingplads midt i naturen. Fine faciliteter med nye toiletter. Meget søde og imødekommende værter. Man kan selv tjekke ind og samtidig let at komme i kontakt med værter. Direkte adgan... Zobacz więcej
Vi har haft en forårsplads med campingvogn på Hindsgavl Camping de seneste ca 8 år og elsker at være på en plads, hvor omgivelserne giver ro og skønne muligheder for at gå lange ture i skov med dyrel... Zobacz więcej
Den dejligste plads, Hindsgavl camping. Vi havde bestilt en weekend i en familiehytte til seks personer. Alt var i orden i hytten og virkelig dejligt rent. Vi havde fin kommunikation med pladsens... Zobacz więcej
Søbadvej 10, 5500, Middelfart, Dania
- www.hindsgavl-camping.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Super beligenhed og plads.MEN.
Pladsen er ok. Toiletbygning enlig spændende lavet👍Køkken ,opholdsrum og terrasse ok. Men de fire baderum under al kritik. Dugget, dårlig udluftning og lugter meget indelukket og surt👎
Super hyggelig og rolig campingplads
Brok og bøvl
Vi har haft en forårsplads i 3 mdr, skøn lille plads med rigtig god beliggenhed. Vi har dog aldrig været et sted med så mange sure miner og brok over den mindste ting, sjusket lavet forbudskilte allevegne og campingfatter ikke særlig imødekommende. Verdens længste fastliggerkontrakt med mange løftede pegefingre.
Meget ærgerligt, for det er et dejligt sted, men vi kommer IKKE igen.
PS. Vi har haft 3 overnatninger på 3 mdr, det føltes ikke som det fristed vi havde regnet med, så det var ikke pengene værd!
Manglende information om annulleringsgebyr
Da vi booker et campingophold spørger vi til regler/gebyr ved annullering. Af vores booking bekræftelse fremgår det vi er blevet oplyst: Der opkræves gebyr hvis opholdet aflyses mindre end 6 uger før planlagt ankomst.
Vi aflyser før denne frist, men bliver alligevel opkrævet kr. 300 i gebyr.
Da vi henvender os får vi fremsendt en ny booking bekræftelse (på det annullerede ophold), hvor gebyret nu fremgår.
På ingen måder hvad forventet af en…
På ingen måder hvad forventet af en campinghytte.
Meget beskidt og med mange defekter.
Camping-fatter var dog hurtigt til at give pengene tilbage, så vi kunne finde noget andet.
Beskidt hytte
Beskidt hytte
Virkelig ulækker hytte. Dårligt personale.
Flot natur.
Utrolig ufleksibel
Har været på Hindsgavl camping (udenfor højsæsonen) - og spurgte 'campingfatter' om det var muligt at få lov at blive et par timer mere end udtjekningstidspunktet kl. 14:00 (på en søndag hvor mange alligevel tjekker ud) da jeg skulle vente på at et behandlingssted åbnede.
Men det kunne jeg ikke; så skulle jeg betale for et døgn mere!! - og vi taler om pladsen til et lille tomandstelt.
Så den campingplads kommer jeg aldrig mere på - og vil bestemt ikke anbefale den til andre; det er simpelthen at gå i for små sko.
De øvrige campister jeg talte med mens jeg var der, rystede også på hovedet over det afslag jeg havde fået -og nogle sagde:
"Ja, han, er meget firkantet".