Himmerlandsflyt Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Second to none. Min mor skulle flytte fra Kalundborg til Ry. Alt forløb helt perfekt. Kan kun anbefale Himmerlands Flytteforretning på det varmeste. Michael Nielsen, Kalundborg

Oceniono na 5 z 5

5/5 stjerner herfra! Flytning fra sjælland til jylland og der er ikke en finger at sætte på noget som helst i processen. Alt var som aftalt og totalt ukompliceret. :) lige fra indhentning af tilbud t... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vi har været rigtig glade for vores flytning med Himmerlands flytteforretning, der stillede om morgenen præcis som vi havde aftalt, og hjalp os med at flytte fra København til Jylland. Prisen var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Stor anbefaling af Himmerland Flytteforretning, som det er anden gang, vi bruger til at flytte på tværs af landet. De to yderst effektive og professionelle flyttemænd (og med god humor - tak Morten o... Zobacz więcej

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

126 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Meget useriøs opgaveløsning

Meget useriøs opgaveløsning. Blev lovet 2 små flyttebiler, der kom 1 LILLE.

Ligeledes lovet 2 flyttemænd. Der kom 1, samt 1 i oplæring. Useriøs tilgang til opgaven, da der blev brugt mere tid på at oplære frem for at løse opgaven.

Papirer, som skulle være sendt hver måned (Leje af depot) er ikke sendt. Der er lavet aftale om afdrag på flytningen, da denne var langt over forventet tid/pris. Har oplevet andre flytteforretninger, der kunne gøre det til den halve pris og halve tid.

Bliver truet med advokater, da jeg konfrontere ejer om vores oplevelse. I stedet for at nå til enighed, bliver man truet. Sikke en professionel tilgang til sine kunder. Flyttehjælp/leje af depot blev foretaget 27.09.2023, og vi modtager den første regning d. 5. december, som vel og mærket er markeret som 2. Rykker. Hvor er den første regning, samt 1. Rykker? Ingen steder at finde. Dette bliver pointeret flere gange. Ejer kan heller ikke selv finde den i sit system. Vi kan ikke betale en regning, der ikke er modtaget. Vi skal ikke selv holde styr på hvad der er betalt, når der er en afdragsordning. Så skal der laves en opgørelse over det indbetalte beløb, så der er enighed om finanserne. Dette har vi ikke modtaget efter beløbet er indbetalt. Det måtte vi jo selv holde styr på (være deres bogholder) Den eneste regning vi modtager er d. 5. December, altså over 2,5 månede efter flytning. Er ligeledes blevet låst ude af depotet, længe før denne regning er modtaget. Men ejer kan ikke sige præcis hvornår der er låst af, men griner i telefonen og kræver penge for et rum vi ikke har adgang til. Truer kun med advokater fordi han føler sig krænket af mine udtalelser/anmeldelser om firmaet. Jeg har ytringsfrihed og er i min fulde ret til at udvise min utilfredshed. Dette er en meget useriøs virksom som har en yderst uprofessionel tilgang til sine kunder.

27 września 2023
Oceniono na 4 z 5

Klar anbefaling

Jeg har nu brugt Himmerlands Flytteforretning 2 gange i hhv. sommeren 2021 og 2023 for at flytte fra Sjælland til Aalborg og retur. Rigtig gode oplevelser begge gange, profesionelle og venlige flyttefolk, og til meget fine priser. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er kommunikationen med Anders i forbindelse med bestilling af min seneste flytning, mails var meget korte og upræcise og jeg måtte stille opfølgende spørgsmål flere gange. Da jeg accepterede tilbuddet hørte jeg ikke mere. Da jeg ringede et par dage senere fik jeg fat i Tina som til gengæld fik helt styr på det og var god til at give info om hvad jeg havde brug for uden at jeg behøvede at opsøge det selv. I 2021 var det ligeledes Anders der stod for den indledende kommunikation, og der var der ikke nogen problemer.
Hurtig responstid fra begge udover den ene gang, hvilket jeg sætter pris på.

Kan klart anbefale dem!

3 lipca 2023

Flytte fra Vonge til Brøndby

Flytte fra Vonge til Brøndby
Fik hurtigt et godt tilbud. Når jeg kontaktet dem på telefon altid venlig.
Hurtig og 3 effektiv flyttemænd som der var meget venlig og hjælpsomme.👍
Kan varmt anbefalede dette flyttefirma😊

13 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

God oplevelse til en god pris

Vi skulle flytte fra København til Fredericia, og havde en rigtig god oplevelse med dem. Vi fik hurtigt et godt tilbud med en rigtig god pris på opgaven. Selve flytningen gik godt og flyttemændene var effektive, løsningsorienterede og venlige.
Varme anbefalinger her fra.

29 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Stor ros - nemmeste flytning til dato

Vil give Himmerlands flytteforretning de varmeste anbefalinger. De gav os det hurtigste og billigste tilbud på en større flytning, og de to flyttemænd var super venlige, hurtige og effektive i flytningen af kasser og møbler. Vi havde en god dialog med dem og vil til enhver tid benytte deres service igen! :) Tak for den kæmpestore hjælp!

17 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Vi har benyttet 'Himmerlandflyt' til…

Vi har benyttet 'Himmerlandflyt' til vores flytning fra Skørping til Kgs. Lyngby. Kæmpe ros til de to unge gutter, der klarede vores indbo ud fra en villa - og op på 2. sal i Lyngby.
Alt klappede, og vi kan kun anbefale andre, der ønsker et grundigt og hæderligt firma, at bruge "Himmerlandflyt"

6 sierpnia 2022

Super flytning

Himmerlands flytteforretning hjalp os med en flytning fra Charlottenlund til Thy.
Det var hele vejen igennem en god oplevelse, som jeg kun kan anbefale til andre.

28 czerwca 2022

Effektivt og hurtigt

Vi har brugt Himmerlands flytteforretning da vi flyttede i nyt hus. Meget venlige mennesker hele vejen rundt. Selve flytningen blev udført meget hurtigt og effektivt og med respekt for vores indbo. Jeg benytter dem gerne igen en anden gang.

19 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

8000 kr for at flytte 2 skabe.

Bad om tilbud på at få flyttet 2 vitrineskabe fra vores kælder til 1. sal. Deres respons var 8000 kr. Helt i orden hvis firmaet ikke ønsker at tage opgaven, men så vær ærlig omkring det, i stedet for at give et tilbud med en fuldstændig ublu pris. Et hold venner og min mands firma fik flyttet henholdsvis alt deres indbo og et helt kontor for 12.000 kr.

22 kwietnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Himmerlands flyttefirma skal have…

Himmerlands flyttefirma skal have masser af thumbs up 👍👍👍👍👍
I flyttede en 2 værelse lejlighed fra Horsens til Københavns uden problemer. I er simpelthen så hjælpsomme TAK for det.
Hilsen Berith Larsen

4 kwietnia 2022

Veloverstået flytning! :)

Vi flyttede fra København til Jylland og Himmerlands Flytteforretning håndterede det strålende!
Både Anders og Kasper, samt øvrige flyttemænd gjorde oplevelsen behagelig.
Altid en venlig tone og imødekommenhed.

Vi pakkede ned i København og Himmerlands Flytteforretning hentede det hele. Kørte til destinationen og afleverede, inden vi ankom. Og da vi kom, var alt som det skulle være! :)

13 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Nænsomt, effektivt, prof og fleksibelt. TAK!

Det er første gang jeg skriver en anmeldelse her på TP, men bliver nød til at det. De to gode gutter fra Himmerland Flyt hjalp på vores flytning fra Thorupstrand i Nordjylland til Sorø, og de var supersøde og tog imod mine lidt vage ønsker om, i hvilke rum de skulle stille det hele. De flyttede tingene nænsomt og effektivt, og det var meget tjekket. Selv pakningen i bil, hvor jeg ikke selv var til stede, tog de sig af. Processen op til var også smoothe, så mine varmeste anbefalinger til Himmerlandsflyt herfra :-)

11 listopada 2021

Fra Aalborg til København uden problemer

Jeg er flyttet fra Aalborg til København. Alt gik som aftalt og planlagt. Vi fik en yderst professionel behandling, lastbil og udstyr var i top. Flyttemændene var ansvarlige nænsomme og udførte arbejdet i højt humør, jeg giver Himmelands Flytteforretning min bedste anbefaling.

17 września 2021

Formidabel service ⭐️

Fik anbefalet dem af min søster, som tidligere har haft enormt gode erfaringer med at benytte sig af dem til flytning fra København til Jylland. Jeg benyttede mig af en såkaldt kombinationsflytning fra Jylland til København, og er mere end tilfreds. Prisen må være en af de bedste på markedet og alt forløb så nemt. De kom og afhentede tingene som aftalt og afleverede dem som aftalt. Det hele blev fint og nænsomt pakket ind, og kom frem i hel og ubeskadiget stand. Søde, rare og hjælpsomme flyttemænd. I får mine største anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 sierpnia 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej