AniCura Roskilde Dyrehospital Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Simpelthen verdens sødeste personale, lige fra man træder ind af døren bliver man mødt med smil og venlighed. Det er altid en fornøjelse at komme til konsultation, hvor der bliver taget professionelt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Operation af hjørnetand hos kat. Absolut en positiv og tryg oplevelse. Yderst professionelt og venligt personale hele vejen rundt. Grundig gennemgang og forklaring, både før og efter behandling. Stor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mogens (dyrlæge) var der fra start til slut! Det betød så meget når man skulle aflevere sin elskede hund til operation. Morgens var virkelig behagelig, meget omsorgsfuld overfor min hund og virkel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse, meget prof. sted. Genoptrænings centeret ligger i seperat bygning med egen indgang og parkering væk fra dyrehospitalet. Min hund og jeg følte os god taget imod, hvilket resulter... Zobacz więcej

1. Szpital dla zwierząt
  2. Pogotowie weterynaryjne
  3. Weterynarz

Napisane przez firmę

AniCura Roskilde Dyrehospital (fhv. Himmelev Dyreklinik) er et stort moderne dyrehospital i Roskilde, hvor vi dels fungerer som ”alment praktiserende dyrlæger” med den tætte og nære relation til kæledyr og ejer, men også er henvisningshospital for andre dyrlæger, som henviser patienter til os fx ved behov for mere omfattende undersøgelser, udredninger og behandlinger som kræver specialister og/eller specialudstyr, som de ikke selv har til rådighed. Vi lægger stor vægt på den specialiserede viden og den nære relation - heraf vores motto: Viden & omsorg. En normal sundhedsundersøgelse tager 15 til 30 minutter. Her vil dyrlægen fortage en grundig undersøgelse af dit kæledyr. Hvis du som ejer har bemærket noget unormalt, vil der bliver fokuseret på dette. Formålet med sundhedsundersøgelsen er, i samarbejde med dig som ejer, tidligt at diagnosticere eventuelle sygdomme. Det kan være observationer, der laves af dyrlægen under undersøgelsen, eller ting, som du selv har lagt mærke til. De fleste sygdomme har den bedste prognose, hvis de bliver opdaget tidligt. Vi anbefaler derfor, at dit kæledyr får et sundhedstjek en gang om året. Er dit dyr sundt og raskt, vil det kunne vaccineres ved denne lejlighed. Vi er her for dit kæledyr det meste af døgnet. På hverdage har vi åbnet fra 8-17. Herudover har vi på hverdage fra kl. 17-23 og i weekenden fra kl. 8-23 tilkaldevagt og tager os af stort set alle akutte situationer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

429 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Fantastisk god oplevelse.

Fantastisk god oplevelse.
Vi ringede sent torsdag eftermiddag, fik tid fredag morgen fik udført behandling med det samme ( fuld narkose)
Venlig professionelt personale der lyttede, var omsorgsfuld og gav sig tid.
Følte mig som ejer tryg i at afterlade min hund i deres varetægt til behandling.

17 listopada 2023

Hej Britt
Tak for din flotte anmeldelse og de fine ord. Det er dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse i en akut situation, hvor det er vigtigt at blive møde med forståelse og empati, for at man som ejer kan føle sig tryg.

Oceniono na 5 z 5

Har i dag og alle andre gange oplevet…

Har i dag og alle andre gange oplevet stor kompetence hos alle på klinikken.

16 listopada 2023

Hej Ole
Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord, som vi sætter stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Omsorg, varme og professionalisme.

Vi mødte op med en stor unghund som man ikke flytter rundt med som en lille chihuahua. Det betød intet. Dyrlægen mødte os med omsorg og forståelse. Hun lyttede til os og hun tog de prøver der var nødvendige og oversolgte ikke noget som helst. Vi havde en værdig samtale hvor vi følte der blev taget hånd om os og ikke mindst at hunden var i trygge hænder.
Vi fik lagt en plan og iværksat en behandling og vi kunne trygt tage hjem med vores lille fyr.

8 listopada 2023

Kære Anette
Tusind tak for de flotte stjerner og den fine feed back om vores dyrlæge. Det er dejligt at høre, at I havde en tryg og rar oplevelse, da I besøgte os med Echo, og at I blev lyttet til og blev mødt med omsorg og forståelse.
God bedring med Echo.
Hilsen

Høj kompetance og kvalifikation

Høj kompetance og kvalifikation. Aldrig, som ejer, i tvivl om at rette diagnose er givet !!!

2 października 2023

Kære Marie
Tak for din flotte anmeldelse og den fine feed. Vi er glade for at høre, at du altid oplever en høj grad af kompetence, da det er en vigtig grundsten i vores værdigrundlag.

omsorgsfuld og professionel

Som altid omsorgsfuld og professionel behandling og grundig information om behandlingen til mig som ejer.

2 października 2023

Hej Christian
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord, som vi sætter stor pris på. Omsorg, professionalisme og forståelig information er værdier, som er meget vigtige for os, så det er dejligt at høre, at det er dét du oplever, når du er her med din hund.

Oceniono na 5 z 5

De er altid søde og venlige

De er altid søde og venlige, når jeg kommer ind. Jeg kan mærke at de er glade for deres arbejde og arbejdsplads, så jeg føler mig velkommen.

Kære Annette
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord. Det er dejligt at høre, at du som klient kan mærke, at vi er super glade for vores arbejdsplads og vores arbejde med dyrene.

Oceniono na 5 z 5

Altid imødekommende og behageligt personale

Vi måtte desværre få aflivet vores gamle kat på 15 år, dyrlægen var super flink og man føler ALTID der er tid til en og de spørgsmål man kunne have.

Hej Rie
Tusind tak for den flotte anmeldelse af en meget trist situation, hvor I måtte sige farvel til jeres kat. Vi er glade for at høre, at I kunne mærke, at der var tid til jer og jeres kat i den svære situation.

Super kompetente dyrlæger

Super kompetente dyrlæger, virkelige god til at gøre eje rolige og forklar tingene på en professionel måde.

14 września 2023

Odpowiedź od AniCura Roskilde Dyrehospital

Tusind tak for de flotte stjerner og den fine feed back. Det er dejlig at høre, at vores dyrlæger er gode til at forklare deres observationer på en forståelig og professionel måde, så I som ejere bliver trygge ved det der skal ske med jeres kæreste eje.

En ægte varme for mig

En ægte varme for mig, min hund og min familie.
Pædagogisk formidling af hvad der skal ske, hvad der er sket og om min hund er blevet helt rask

7 października 2023

Hej Lone
Tak for den flotte anmeldelse og den rosende feed back. Det er dejlig at høre, at det er til at forstå, når vores dyrlæger forklarer, om deres fund, hvad der skal ske og hvordan forløbet har været.

Vagtudkald

Dyrlæge Sofie var på vagt og ydede en fantastisk service.

Kære Emilie
Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har fået en fantastisk service af Sofie :-) Hun er en meget kompetent dyrlæge og et meget smilende og empatisk menneske, hvilket alle omkring hende mærker. Jeg giver dine rosende ord videre til hende.

Altid imødekommende

Altid imødekommende, lige fra første kontakt i telefonen og til den personlige kontakt med dyrlægen.

26 września 2023

Odpowiedź od AniCura Roskilde Dyrehospital

Tusind tak for de flotte stjerner og de rosende ord. Det er dejligt at høre, at du altid oplever et imødekommende personale uanset om det er i telefonen eller når du er inde med dit kæledyr hos dyrlægen.

Oceniono na 5 z 5

Vores dejlige dyrelæge Troels som altid…

Vores dejlige dyrelæge Troels som altid er der for os og vores hund.
Mvh Bente

3 października 2023

Hej Bente
1000 tak fro den flotte anmeldelse og de rosende ord om vores dygtige dyrlæge Troels. Det er godt at høre, at I altid oplever, at han er der for jer og jeres hund.

Oceniono na 5 z 5

Vi fik en meget kompetent og medfølende…

Vi fik en meget kompetent og medfølende behandling da vi kom på vagten med vores kat. Det endte desværre med en aflivning, men det var meget professionelt og samtidig medfølende.
Vi fik svar på vores spørgsmål, omend der efterfølgende stadig er spørgsmål. Men vi tror det måske skyldes at, var det nu alligevel den rette beslutning.

30 września 2023

Kære Linda
1000 tak for de flotte stjerner og den rosende feed back. Det er dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse i en trist situation, som desværre endte med at I måtte tage afsked med jeres kat. Viden, empati og omsorg er nogle af vores grundlæggende værdier, så det er dejligt at høre, at I har oplevet at få svar på alle jeres spørgsmål samtidig med at få en professionel og medfølende behandling.

Tryghed

Vi kendte slet ikke klinikken, men var sendt dertil fra egen dyrlæge mhp. en lidt kompliceret operation. Så vi var spændte og selvfølgelig også lidt nervøse.
Men det at der blev “talt” til hunden, mens forundersøgelsen foregik, betød at han stoppede med at ryste og kæmpe imod ret hurtigt.
Det endte faktisk ud med ret hurtigt, at han logrede og slikkede dyrlægen i hele ansigtet.
For vores hund betyder det, at han er glad og tryg. Så vi gik ikke fra en angst og rystende hund, som vi kom med. Og det var altafgørende for os.
Endvidere god information efterflg. omkring operationen og de kommende dage.
Måske lyder det åndssvagt, men for os som dedikerede dyreejere, betyder det en verden til forskel, hvordan personalet tager imod både os og vores kæreste og dyrebareste guld. Når vi er trygge smitter det jo hurtigt af på hunden ❤️

27 września 2023

Kære Hanne
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Vi er glade for at høre, at I følte jer velkomne og at I fik en oplevelse af, at både I og jeres hund blev mødt i øjenhøjde og i det behov, som I hver især havde. For os er alle klienter og dyr lige vigtige uanset om de plejer at komme her, eller er "på besøg udefra". Vi er altid gavmilde med godbidderne og nusseriet, da det er vigtigt for os, at kæledyrene bliver trygge, når de besøger os - vi ved jo at de er jeres kæreste eje <3

Smilende og kompent personale

Meget kort ventetid, smilende og kompetent personale, der har tid til både mig og min hund.

26 września 2023

Hej Elsebeth
Mange tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse som vi sætter stor pris på. Det er dejligt at høre at du oplever et smilende og kompetent personale, som altid har tid til dig og din hund.
Hilsen Himmelev Dyreklinik

Oceniono na 5 z 5

Rart sted min hund er glad for at…

Rart sted min hund er glad for at komme. De husker hende. Hun er ellers genert ved andre. Men ikke her.
Føler de har styr på det de laver.
Så alt i alt et sted hvor vi føler os godt modtaget. Og tak for i reddet Alba’ ben. 😎❤️

Hilsen Claus & Alba

18 września 2023

Hej Claus
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de fine ord. Det er dejligt at høre, at I altid oplever at blive godt modtaget og husket fra gang til gang, og så er det er altid skønt at se en hund som Alba, der har været igennem et hårdt forløb og nu er kommet sig så godt :-)

Oceniono na 5 z 5

Meget behagelig dyrlæge (Mogens) der…

Meget behagelig dyrlæge (Mogens) der tog sig tid til at tegne og fortælle så jeg blev beroliget

18 września 2023

Hej Helle
Tusind tak for at den flotte anmeldelse og de rosende ord om vores dygtige dyrlæge Mogens. Det er godt at høre, at hans evne til at fortælle og forklare tingene på, gjorde en forskel for dig.

Oceniono na 4 z 5

Hej Pia
Mange tak for de flotte stjerner og de rosende ord om vores personale. Dem sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

God service og kompetent personale.

Altid god service, kompetent, venligt og empatisk personale og masser af godbidder til hunden.

30 sierpnia 2023

Hej Rikke
Mange tak for de flotte stjerner og de rosende ord om vores personale. Smil, empati, viden og godbidder har vi rigeligt af, og deler altid gerne ud af det :-)

Oceniono na 5 z 5

Vi skulle sige farvel til vores hund…

Vi skulle sige farvel til vores hund gennem 13 år - og det skete på en meget nænsom/respektfuld måde. Under hele forløbet blev vi "guidet" af Mogens (dyrlæge) i forhold til hvilke reaktioner, der kunne indtræffe hos vores hund, både i forbindelse med "ind-sovningen" - og den efterfølgende "afskeds-dosis". Det var vores første hund........- og selvom, det aldrig er rart at sige farvel, så var vi i trygge hænder.

6 lipca 2023

Kære Lotte
Tusind tak for den flotte anmeldelse og dine flotte ord om et besøg af den meget triste og svære slags. Det er dejligt at høre, at den måde vores dyrlæge Mogens nænsomt guidede jer på gjorde en forskel, så I følte jer trygge i den svære situation.
Mange hilsener
Himmelev Dyreklinik

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej