AniCura Roskilde Dyrehospital Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Simpelthen verdens sødeste personale, lige fra man træder ind af døren bliver man mødt med smil og venlighed. Det er altid en fornøjelse at komme til konsultation, hvor der bliver taget professionelt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Operation af hjørnetand hos kat. Absolut en positiv og tryg oplevelse. Yderst professionelt og venligt personale hele vejen rundt. Grundig gennemgang og forklaring, både før og efter behandling. Stor... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mogens (dyrlæge) var der fra start til slut! Det betød så meget når man skulle aflevere sin elskede hund til operation. Morgens var virkelig behagelig, meget omsorgsfuld overfor min hund og virkel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super god oplevelse, meget prof. sted. Genoptrænings centeret ligger i seperat bygning med egen indgang og parkering væk fra dyrehospitalet. Min hund og jeg følte os god taget imod, hvilket resulter... Zobacz więcej

1. Szpital dla zwierząt
  2. Pogotowie weterynaryjne
  3. Weterynarz

Napisane przez firmę

AniCura Roskilde Dyrehospital (fhv. Himmelev Dyreklinik) er et stort moderne dyrehospital i Roskilde, hvor vi dels fungerer som ”alment praktiserende dyrlæger” med den tætte og nære relation til kæledyr og ejer, men også er henvisningshospital for andre dyrlæger, som henviser patienter til os fx ved behov for mere omfattende undersøgelser, udredninger og behandlinger som kræver specialister og/eller specialudstyr, som de ikke selv har til rådighed. Vi lægger stor vægt på den specialiserede viden og den nære relation - heraf vores motto: Viden & omsorg. En normal sundhedsundersøgelse tager 15 til 30 minutter. Her vil dyrlægen fortage en grundig undersøgelse af dit kæledyr. Hvis du som ejer har bemærket noget unormalt, vil der bliver fokuseret på dette. Formålet med sundhedsundersøgelsen er, i samarbejde med dig som ejer, tidligt at diagnosticere eventuelle sygdomme. Det kan være observationer, der laves af dyrlægen under undersøgelsen, eller ting, som du selv har lagt mærke til. De fleste sygdomme har den bedste prognose, hvis de bliver opdaget tidligt. Vi anbefaler derfor, at dit kæledyr får et sundhedstjek en gang om året. Er dit dyr sundt og raskt, vil det kunne vaccineres ved denne lejlighed. Vi er her for dit kæledyr det meste af døgnet. På hverdage har vi åbnet fra 8-17. Herudover har vi på hverdage fra kl. 17-23 og i weekenden fra kl. 8-23 tilkaldevagt og tager os af stort set alle akutte situationer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

429 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 40

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ingen tvivl om at det er gode og…

Ingen tvivl om at det er gode og kompetente dyrlæger og altid sødt personale generelt.

12 czerwca 2024

Odpowiedź od AniCura Roskilde Dyrehospital

1000 tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores personale. Det er dejligt at høre, at du altid oplever dygtige og søde medarbejdere, når du er her .

Omsorgsfuld, professionelle

Imødekommende, professionelle og omsorgsfuld, selv midt i weekenden. Alt blev forklaret, og vi føler, at vi var blevet godt informeret før den svære beslutning, vi skulle endeligt træffe. And we could manage all that in English.

1 czerwca 2024

Odpowiedź od AniCura Roskilde Dyrehospital

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord. Vi er glade for at høre, at I har følt jer mødt og forstået af vores professionelle dyrlæge, og at de forklaringer I fik, blev leveret på engelsk, så der ikke skete nogen misforståelser.

Oceniono na 5 z 5

En meget professionel og omsorgsfuld…

En meget professionel og omsorgsfuld behandling af min hund, hvor jeg selv kunne føle mig tryg og rigtig godt informeret

4 czerwca 2024

Kære Henriette
Tak for de flotte stjerner og den fine feed back. Vi sætter meget stor pris på begge dele :-). Det er dejligt at høre, at du har følt dig både tryg og godt informeret, ligesom vi er glade for at du har oplevet en omsorgsfuld og professionel behandling da du var her med din hund.

Imødekommende og professionelle!

De var helt utroligt imødekommende og professionelle. Og gode til at forklare i detaljer, meget åbne for spørgsmål og gode til at rumme nerverne ved sådan et besøg hos dyr og ejer.

31 maja 2024

Hej Emma
1000 tak for din flotte anmeldelse og den fine feed back. Det er dejligt at høre, at du oplever at vi er åbne for spørgsmål og er gode til at svare og forklare, hvad der sker i forløbet. Det er endvidere virkelig dejligt at høre, at din bekymring og din kats utryghed ved at skulle til dyrlægen blev rummet og mødt på en god måde.
God bedring med ham.

Venlig personale

Venlig personale
Gode kompentencer

22 maja 2024

Hej Jannie
Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om vores personale. Dem giver jeg straks videre :-)

Oceniono na 5 z 5

God og behagelig atmosfære og søde…

God og behagelig atmosfære og søde mennesker.
Fik en akuttid til min hund, da han havde fået bidt hul i sit ene ben pga. kløe.
Sød, kompetent og behagelig dyrlæge, der behandlede min hund.

15 maja 2024

Kære Lotte
Tak for de flotte stjerner og dine ord om dit besøg hos os. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, da du kom med din hund. Vi håber benet har fået det bedre og at I får styr på kløen :-).

Oceniono na 5 z 5

Når vores dyr bliver syge er det…

Når vores dyr bliver syge er det vigtigt at blive mødt med tryghed, omsorg og viden…og det bliver man på Himmelev dyreklinik lige fra man træder ind af døren

6 maja 2024

Hej Bente
Tak for din flotte anmeldelse og din fine feed back. Vi er glade for at høre, at du altid bliver mødt med tryghed, omsorg og viden, når du kommer hos os. Det er meget vigtige fokusområder for os i vores behandling af både dyr og ejere, så det er dejligt at du som kunde kan mærke det, når du kommer hos os med dit kæledyr.

God behandling

Man får god tid til at forklare sin hunds problem, samt en god forklaring på hvad der kan være galt

8 maja 2024

Hej Linda
Tak for din flotte anmeldelse og den fine feed back. Det er dejligt at høre, at vores forklaringer af hvad der sker med din hund, er forståelige og gør en forskel.

Imødekommende betjening

Imødekommende betjening

7 maja 2024

Kære Christina
Tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter stor pris på :-)

En god oplevelse

Ved besøget med min hvalp mødte jeg et proffesinelt og venligt personale.
Min hund var glad og nysgerrig på omgivelsen. Vi vender derfor tilbage.

26 kwietnia 2024

Kære Helena
Tak for din flotte anmeldelse og den fine feed back. Det er dejligt at høre, at både du og Luna havde en god oplevelse, da I var på besøg hos os. Vi glæder os til at se jer igen.

Himmelev Dyreklinik

Fantastisk og dygtigt personale!
Man føler sig velkommen og i trygge hænder, for både sig selv og sit/sine dyr ❤️
Jeg vil til enhver tid anbefale Himmelev Dyreklinik.

17 kwietnia 2024

Hej Lene
Tusind tak for de flotte stjerner og dine fine ord. Det er dejligt at høre, at dine oplevelser gør, at du til enhver tid vil anbefale os :-)

Imødekommende modtagelse og kompetente

Imødekommende modtagelse, I er er punktlige, og Mogens er professionel og faglig kompetent

11 kwietnia 2024

Hej Rasmus
Tak for din fine anmeldelse og de flotte ord om Mogens. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse uden ventetid og med en imødekommende modtagelse.

Kompetent vejl og undersøgelse

Kompetent vejl og undersøgelse
Stor omsorgsfuldhed.

4 kwietnia 2024

Kære Hanne
Tak for de fine stjerner. Vi er glade for at høre, at du oplever at få kompetent og omsorgsfuld undersøgelse og vejledning, når du besøger os.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent og imødekommende dyrlæge.

Fik klar og god plan for, hvordan min hun får bugt med sine gener. TAK!

4 kwietnia 2024

Odpowiedź od AniCura Roskilde Dyrehospital

Tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi meget stor pris på :-)

Roligt og rat

3 kwietnia 2024

Hej Simon
Tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Oceniono na 5 z 5

Dygtige dyrlæger og personale i det…

Dygtige dyrlæger og personale i det hele taget. Altid fin og imødekommende behandling. Selv vores hund elsker at komme til dyrlæge! Har været kunde siden 2002.

3 kwietnia 2024

Hej Karen
Tak for din flotte anmeldelse, som vi sætter meget stor pris på. Det er dejligt at høre, at både du og din hund holder af at komme her og altid oplever at få en fin og imødekommende behandling.

Profesionelle dyrelæger

Jeg har nu været fast kunde hos Himmelevdyreklinik i 2 år
Sagde dog farvel til min hund biggie d 26-03-24 og det var det også med den bedste og mest behalige dyrelæge som alle sammen er

Jeg kan kun sige vis jeres dyr skal have de bedste dyrelæger samt de bedste telefon piger så er det der

Deres priser er gode og høre med til deres altid gode kvalitet de udføre
Vis jeg ku give jer 1000 stjerner havde i fået det og mere til

26 marca 2024

Kære Nadia
Mange tak for din flotte anmeldelse og dine fine rosende ord om vores dyrehospital og personale. Det er dejligt at høre, at du på trods af den triste situation, hvor du måtte sige farvel til Biggie, har haft en fin oplevelse hos os. Jeg giver de flotte ord om vores dyrlæger og sygeplejersker videre til gruppen, da de fortjener at høre din fine feed back.
Tak for de 1000 stjerner og dine varme anbefalinger.
Himmelev Dyreklinik

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej