HIJINK Advocaten Letselschade Recenzje 320

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Op 3-jarige leeftijd heeft onze dochter tijdens een kinderopvang uitje een verkeersongeval gehad. HIJINK Advocaten Letselschade (H.A.L.) heeft dit dossier zeer bekwaam gevolgd tot haar 23ste levensjaa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gedurende afgelopen jaar ben ik bijgestaan door mr. M.A. Visser. Hij heeft zich doen kennen als kundig, rustig, duidelijk en empathisch. De communicatie was uitstekend, ik werd goed op de hoogte geho... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De afgelopen 5 jaar zijn wij bijgestaan door mr. M.K. Herngreen (Marit) van Hijink advocaten. Wat wij met volle overtuiging kunnen zeggen is dat wij een top ervaring hebben gehad met Mevrouw Herngreen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldige hulp en bijstand heb ik van Hijink advocaten gehad en in bijzonder van Marit. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd en ik ben van iedere stap die er genomen werd op de hoogte ge... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Prawnik – obrażenia osób
  2. Adwokat
  3. Prawnik – ubezpieczenia
  4. Kancelaria
  5. Prawnik
  6. Biuro obrońcy z urzędu

Napisane przez firmę

Kies bij letselschade voor een specialist! 0800-4455000 (landelijk) U bent gewond geraakt door een ongeval en lijdt daardoor schade, dat noemen wij letselschade. Wij helpen u bij het claimen van de letselschade waar u recht op heeft. Begeleiding in de onderhandeling en procedure is sterk aan te bevelen. Vaak is onze juridische hulp zonder kosten voor u. Dit omdat wij zijn erkend als deskundige partij volgens de wet. Bel voor vrijblijvend advies 0800-4455000 Ons specialisme, uw recht! Onze advocaten en specialisten staan ingeschreven in het Register Letselschade. Ieder voltooide een universitaire juridische opleiding en specialiseerde zich in de begeleiding van gedupeerden met letselschade. Dit doen wij al ruim 25 jaar. Onze keurmerken ✓ Register Letselschade (Keurmerk Letselschade) ✓ Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) ✓ NIVRE registerexperts ✓ Orde van Advocaten Verder zijn wij aangesloten bij de branche-organisaties NLE (Nederlandse Letselschade Experts) en NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars). ✓ Onze specialisten ontlasten u ✓ Wij begeleiden u stap voor stap ✓ Nauwkeurige berekening van de schade ✓ Tevredenheid van 9.8 (ruim 250 reviews) ✓ Geen advocaatkosten

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Fijn bijgestaan bij letselschade afhandeling

In het afgelopen jaar zijn wij op een zeer prettige en betrokken wijze bijgestaan door Rianne Bockhoven.
Procedures zijn steeds duidelijk uitgelegd en het contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Tevens is het ook fijn nu een hoofdstuk te kunnen afsluiten.

13 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Het contact met Hijink advocaten…verliep heel prettig

Het contact met Hijink advocaten verliep heel soepel .
Echt een vertrouwenspersoon die je coachend door een moeilijke periode helpt. De bereikbaarheid is prima.
Gelukkig dat men naast de direct helpende persoon ook feedback heeft van collega's. Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor hun advies van een positieve benadering van degene waarmee het probleem liep i.p.v de confronterende. Dank voor prettige hulp

22 lipca 2021

Arbeidsrecht

Door Marjoleine van de Werfhorst- van Dooren op een heel betrokken, deskundige wijze bijgestaan.
Zij houdt zich aan gemaakte afspraken, zelfs meer dan dat. Door haar vriendelijke betrokkenheid maar vooral ook haar professionaliteit zou ik haar zeker bij anderen aanbevelen.

19 lipca 2021

Zeker een aanrader!

Alex Broers heeft mij heel goed geholpen nadat ik letsel heb opgelopen na een aanrijding.
Hij is vriendelijk en persoonlijk betrokken. Ook heeft hij ervoor gezorgd dat alles goed en snel is afgehandeld. Ik kon altijd bij hem terecht met mijn vragen. Zeker een aanrader!
Nogmaals bedankt Alex!

9 czerwca 2021

schadezaak na dodelijk ongeluk

Na een dodelijk ongeluk van onze ouders, Oscar Heijink gevraagd de afwikkeling met de autoverzekering te regelen.
Ons viel op de fijne, persoonlijke, rustige, vriendelijke benadering.
De claim is verder praktisch geruisloos afgewikkeld en uiteindelijk hebben we meer gekregen dan waarop we recht dachten te hebben dankzij de ervaring van Heijink.
Heel fijn om zulke hulp te krijgen in zo'n ellendige situatie.

7 czerwca 2021

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht: Mr. Marjoleine van Dooren
Ik kan iedereen die een goede advocaat op arbeidsrecht nodig heeft Marjoleine van harte aanbevelen. Ze weet het persoonlijke met het zakelijke voortreffelijk te combineren en is inhoudelijk sterk. Een goede combinatie om aan jouw kant te hebben ten tijden van conflict. Wat ik daarnaast ook nog als erg prettig ervaren heb is de duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken.
Kortom: zeer tevreden!

20 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Integere, respectvolle en professionele advocaat die gespecialiseerd is in letselschade en ondernemingsrecht

Door een auto-ongeval resulterend in whiplashletsel kwam ik nu niet als schadeadviseur maar als klant/benadeelde voor het eerst in aanraking met de letselschadeafdeling van de verzekeringsmaatschappij. In plaats van integer, respectvol en professioneel behandeld te worden, ondervond ik helaas het tegenovergestelde. De medische situatie die mijn zorgverleners rapporteerden beschouwde de verzekeraar als ongeloofwaardig. Ook de zorgverleners dachten dat het “tussen de oren zat”, omdat het herstel niet voorspoedig verliep. Geen van de betrokken partijen hadden het inzicht dat het de Westerse Geneeskunde was die mij nog “zieker” maakte. Moedeloos, lichamelijk een wrak en psychisch gekwetst zocht ik op het internet naar een oplossing. Deze vond ik in de Chinese Geneeskunde die kijkt naar de gehele persoon (lichaam en geest), omdat het lichaam aangestuurd wordt door het autonome zenuwstelsel. Om de schadeafwikkeling in goede banen te leiden heb ik, helaas pas toen ik nagenoeg hersteld was, contact gezocht met Oscar Hijink die gespecialiseerd is in letselschade en ondernemingsrecht. Wat een verademing! Oscar is iemand die goed luistert, de juiste vragen stelt, inzicht geeft, voortvarend werkt, vertrouwen geeft, integer, respectvol en professioneel werkt. Met andere woorden EEN TOPPERTJE. Bespaar jezelf een hoop ellende en neem bij lichamelijk letsel DIRECT contact op met Oscar om jou terzijde te staan en niet pas achteraf, zoals ik heb gedaan. Vanaf het allereerste moment is het zo fijn om een advocaat aan je zijde te hebben die jouw belangen behartigt, terwijl jij werkt aan jouw herstel.

9 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Advocaat die echt de tijd voor je neemt.

De heer Oscar Hijink is fijne rustige advocaat. Neemt veel tijd voor je. Leest zich goed in. Gaf onze zaak gelijk een onverwachtse voor ons positieve draai. Tegenpartij in ongelijk gesteld.
Als we weer een advocaat nodig hebben dan nemen we weer gelijk contact op met Hijink Advocaten

8 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Zeer gedreven advocaat met goed resultaat

De heer Hijink is zeer deskudige advocaat. Geeft goed advies. Denkt mee. Zoekt alles goed uit. Wist vordering advocaat tegenpartij om te draaien tot vordering op tegenpartij. Resultaat voor ons goed. Voor tegenpartij niet.

7 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

TOP advocaat nodig? Niet verder zoeken. Met Oscar Hijink zit je goed.

Wij zochten een goede advocaat die ons bij kon staan in een ondernemingsrecht aangelegenheid. Zodoende in contact gekomen met Oscar Hijink. Vanaf het 1e contact voelde het al gelijk goed. Hij is echt TOP. Komt met zeer goede adviezen, zoekt alles tot op de bodem uit, ondersteunt je op alle fronten, hij luistert goed en komt vooral zijn afspraken na. Hij laat zich niet van zijn stuk brengen door de tegenpartij en volgt zijn eigen strategie. In het laatste gesprek met de tegenpartij was hij degene die het gesprek in goede banen leidde en heeft hij door zijn rustige maar zeer efficiënte aanpak en goede argumenten onze zaak tot een goed eind gebracht. Heel erg blij met het resultaat (en met onze keuze van onze advocaat). Oscar bedankt.

4 marca 2021

Fantastisch geholpen !!

Fantastisch geholpen, aangaande de afhandeling van mijn ongeval in 2014 met mijn scooter, afstanden zijn niet te ver om persoonlijk contact te houden, zijn vriendelijk, nemen de tijd voor je, zijn zeer deskundig, hebben veel ervaring, als je letselschade hebt zoek contact ! prima regeling getroffen !! Albert Rodrigo

28 stycznia 2021

Geweldig geholpen bij letselschade

Na een auto ongeluk in 2015 ben ik dankzij Hijink Advocaten enorm geholpen en hebben zij voor mij een goede regeling weten te treffen. Zeker een aanrader!

27 stycznia 2021
Logo HIJINK Advocaten Letselschade

Odpowiedź od HIJINK Advocaten Letselschade

Dag Lars,

hartelijk dank voor jouw review!

Vriendelijke groet,
HIJINK Advocaten

bedankt

Letsel schade zeer vakkundig en professioneel afgehandeld door Marit Herngreen. Mijn dank hier voor.

16 grudnia 2020
Oceniono na 4 z 5

Goed

Goed, snel en vakkundig geholpen door mevrouw van Bockhoven na een reorganisatie bij mijn werkgever.

7 listopada 2020

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej