Cutest online shop for hijabis
One of my favorite shops online. Very pretty abayas and modest clothing along with amazing quality hijabs.
Hijabella is dé webshop voor stijlvolle en hoogwaardige hoofddoeken, abaya’s en bescheiden mode. Wij bieden een breed assortiment met zorg geselecteerde items, zodat jij je zelfverzekerd en comfortabel voelt. Snelle verzending, uitstekende klantenservice en een winkelervaring die draait om kwaliteit en klanttevredenheid. Shop met vertrouwen bij Hijabella!
Holandia
Snelle levering en goeie kwaliteit. Ik heb een extra hijab erbij gekregen en een lief kaartje!
Kwaliteit voor een goede prijs!
Hele snelle verzending en ik doe echt al jaren met de hoofddoeken en kleding.
Mooiste hijabs die er zijn, blijf vaker bij hun bestellen ❤️🫶🏻
We kenden de site niet, hebben een gokje gewaagd. Hele snelle service 2 dagen later was het pakketje binnen!
Super snel en vriendelijk service en artikelen zijn volwaardig
Ik ben hartstikke te vreden over mijn hoofddoek en het product is kwaliteit
Ze hadden ook een aanbieding echt tol!!
Super service! Snelle verzending en ontzettend mooie producten. Ik ga snel weer bestellen