High5shop Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Fin kundeservice. Min pakke kom ikke frem. Lå på depot i Køge /postnord! Kom efter 9 dage på depot. Nok Postnords skyld. Nettene kom. Lidt små men fine.

Oceniono na 4 z 5

Nem hjemmeside, stort udvalg og hurtig levering. Manglede dog info. om kvaliteten af de “Muleposer” jeg bestilte - havde gerne givet lidt mere hvis jeg kunne få en bedre/tykkere kvalitet end dem jeg h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag gav av misstag fel telefonnummer till bolaget och fick därför ingen avisering om när paketet hade anlänt till utdelningsplatsen. Företaget hjälpte mig med att få kodsiffrorna och sedan var det b... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Man må da ikke sælge kopivarer i DK? Altid 80% burde folk snart forstå er umuligt… Hvor meget kostede den fine profil i har købt på trustpilot med gode anmeldelser fra et andet firma? - Over... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z nakryciami głowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Køb din cap online i dag. Vi har bredt udvalg, leverer hurtigt. Oplev en rigitg online butik med masser af caps, huer, og hatte.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

688 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 28% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Ordered for delivery in Ireland almost…

Ordered for delivery in Ireland almost a week ago. Never received a shipping confirmation but when I contacted them this morning, to my surprise I got a quick response with my tracking number attached and the hat was delivered a few hours later.

30 kwietnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Mijn pakketje was zoekgeraakt door Post…

Mijn pakketje was zoekgeraakt door Post NL.
Dit hebben ze keurig opgelost bij High5shop door me een aanbieding te doen voor een nieuwe cap of mijn geld terug.
Ik heb gekozen voor mijn geld terug.
Perfecte service!
Dit terwijl het de schuld is van Post Nl

16 kwietnia 2024

Dårlig kvalitet

……Virkelig dårlig rådgivning og et færdig produkt der langt fra lever op til ens forventninger, så bestemt ingen anbefalinger herfra…..

4 kwietnia 2024

Meget fin service

Ja, jeg fik nu ikke nogen vare, men hold nu k... hvor de forsøgte at hjælpe. Mit indsendte materiale var desværre ikke godt nok. Men de forsøgte ad flere gange. Til sidst meldte de klart ud at det ikke blev ordentligt, sendte oven i købet et billede. Vi aftalte så at jeg fik pengene retur. De vil tydeligvis gå meget langt for kunderne. Det er en meget fin service. Vil helt klart huske dem til en anden gang.

4 marca 2024

Prima communicatie

Het product was niet helemaal naar wens. High5shop heeft het snel en correct voor mij opgelost. Via de mail was het snel communiceren en uiterst netjes. Super! Ik raad deze winkel zeker aan. 5 sterren!

15 marca 2024

100% vil anbefale

100% vil anbefale. Jeg bestilte en kasket som jeg elsker rigtig meget, kasketten bliver tabt i GLS-systemet, i går jeg ringer til High5shop kundeservice, en flink fyr hedder Anis, han løste problemet med det samme, jeg fik min kasket i dag. Igen vil anbefale High5shop.

5 marca 2024

Produktets stand.

Betaling, og hurtig levering.
- Desværre føles den ene kasket stører end den anden, som om en har haft den på.. men er i samme størrelse.

26 lutego 2024

Super fin service

Super fin service. Mens jeg talte med Anis, sendte han mig flere løsninger på mail, som vi kunne diskutere undervejs. Glæder mig til at se det endelige resultat.

19 lutego 2024

Beställde och betalade 3 kepsar

Beställde och betalade 3 kepsar! Fick 2 var av en i fel färg ! Efter massa mail fick jag 1 till men jag har fortfarande inte fått vad jag beställde! skickade även med bild och följesedel Rekommenderar ej denna butik ! Alldeles för struliga !!

11 lutego 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale High5shop.

Kvalitet og pris hænger rigtig godt sammen og servicen er i top.

I min første ordre lavede High5Shop en fejl og sendte mig nogle fejlagtige produkter. Jeg rettede henvendelse til dem om problemet og de løste det med det samme uden nogen problemer. Alle kan lave fejl, det handler om hvordan man løser dem. Derfor får de topkarakter af mig!

2 lutego 2024
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej