Bestilte en Doro-fastnettelefon, som kom dagen efter bestillingen. Telefonen var ellers efter sigende udgået af produktion, så var lykkelig for at finde den på nettet, og så var HH Tele endda... Zobacz więcej
HH Tele
Bestilte en Garmin Nüvi 465T torsdag middag, allerede fredag modtog jeg min GPS, formidabel hurtighed i levering, dansk manual var der også, så allerede 1 time efter modtagelsen kunne jeg teste den... Zobacz więcej
Havde først ventet et par dage fra en anden forhandler (blev uskudt efter bestilling). Bestilte hos HH tele, tjekkede op pr tlf om varen var der. Der blev svaret straks uden en irriterende telfonslu... Zobacz więcej
Industrivej 3, 7490 , Aulum, Dania
- 96 41 91 51
- info@hh-tele.dk
- www.hh-tele.dk
opdatering
har købt map update 2009 dvd city navigator europa NT bestilte den ene dag dagen efter havder jeg varen er let at finde rundt på jeres hjemmeside
5 stjerner for bedste service.
5 stjerner.
Købte en opdatering af min garmin GPS.
Garmin har en elendig brugsvejledning. Det virker som om det firma kun består af nørder som ikke kan kommunikere med almindelige mennesker.
Heldigvis havde jeg handlet gennem HH Tele og her fik jeg den perfekte hjælp i forbindelse med opdateringen. Vigo hjalp os , tak for det.
Perfekt
jeg købte en Gamin 465t bestilte den om aftenen og afhentede den næste morgen da jeg stod og skulle ud af landet tidligt den dag så jeg kan kun give dem en kanon god karakter, kan varmt anbefales mvh.. Bent
Hurtig levering og god service
Fik leveret varen straks. Da jeg var kommet til at bestille forkert vare, returnerede jeg den og fik straks den rigtige tilsendt uden beregning. Tak
SuperService!
Bestilte men gps opdatering onsdag morgen kl. 8.30, skulle bruge denne allerede om torsdagen, ringede derfor og forhørte mig om der var mulighed for at min vare kunne blive eksp. så jeg kunne nå at få glæde af den inden min afrejse.....intet problem, varen kom med posten dagen derpå.
Tusind tak for flot og hurtig ekspedion.
Lone
Fremragende og hurtig service
Ugen før vi skulle på ferie, fandt vi ud at vi ville opdatere vores Garmin GPS med Garmin Lifetime og bestilte derfor produktet i håb om, at det ville nå frem i tide.
Hertil må vi sige, at der var hurtig og effektiv forsendelse til en rigtig god og konkurrence dygtig pris, der varmt kan anbefales.
Det her fungerer absolut, så vær' ikke nervøs for at afgive din bestilling.
Varerne kom som de skulle
Det fungerede som det skulle - med information tilbage. Min bestilling (DVD med kort) blev sendt som brev og den var 2 dage længere under vejs end normalt. Da jeg på 2 dagen for forventet levering ringede til H-H, sagde de uopfordret at de ville sende en ny hvis den ikke var dukket op næste dag. De påtog sig uden opfordring ansvaret, hvis brevet ikke nåede frem.
Knud Erik Hansen
Ingen problemer og rimelig hurtig levering
Livstids opdatering til Garmin GPS
Køb af 2 stk Garmin gps.
Jeg/vi er utrolig tilfreds med den service, som vi har fået.
Først en god snak om hvad vi skulle have, men da det var en fejl, blev den rettet med det samme.
har kun godt at sige, og har også fået andre til at se på hjemmesiden, så jeg håber de også køber hos jer.
Nok ikke lige hvad vi havde håbet på...
Vi har købt et opdatering af vores GPS da vi gennem de seneste par år har kørt på nogle strækninger i Italien som ikke var registreret. Til vore store ærgelse hjalp opdateringen ikke!!! Den kendte stadig ikke de veje - bla en stor omfartsvej udenom Venedig.
Og desuden viste sig det at opdateringen var på engelsk...:-(

Odpowiedź od HH Tele
Hurtig service og leverance der lever op til forventningerne
Jeg skulle på ferie, og havde brugt for en Tracking GPS, som hh-tele-dk i Vestjylland havde oplyst var på lager. Ved telefonisk henvendelse bekræftede de oplysningen, og at jeg ville modtage den inde de 5 dage der var til min ferie.
20 timer efter bestilling modtog jeg varen i døgnboksen i København. Det er vist så hurtigt det er muligt. Varen var ny og kunne uden problemer tages direkte i brug. hh-tele-dk kan derfor få min varme anbefaling.
Exelent og hurtig betjening
Jeg manglede et antenne- og opladningskabel til min Garmin Nuvi GPS navigator, da det gamle var gået i stykker. Jeg sdpurgte i forskellige butikker og fik en meget høj pris og blev anbefalet at købe en ny navigator. Imidlertid skrev jeg kablets navn på Google og fik fat i HH Tele, der havde kablet på lager til en favorabel pris, nærmest det halve af hvad jeg hjavde fået mundtligt oplyst i butikkerne. Det var ikke alle leverandørerne på nettet, der havde kablet på lager. Jeg bestilte varen og vupti næste dag var det leveret og kom med posten. Jeg fik kvittering og besked på mail, så alt var virkelig en god oplevelse af nethandel. Indpakning og levering var virkelig godt håndteret og sikkert. Ikke sidste gang jeg har handlet i HH Tele, hvis jeg står og mangler deres produkter.
Lars Grunnet
Garmin rem
Bestilte varen og modtog den dagen efter. Super service og pris.
Fejlfri og hurtig levering
GPS kortopdatering. Sendt og modtaget punktuelt. Fin service. Nemt, men savner den personlige dimension :-)
Nem bestilling og hurtig levering
God og hurtig leverance
Der er ikke meget man kan klage over.
Det var let at bestille og betale. (Søndag)
Vareren blev sendt dagen efter. (Mandag)
Indpakningen var dog en brun prøvekuvert, som var i stykker ved ankomst.
Postdanmark havde dog været nådig ved pakken, så indholdet ankom uden skrammer.
Her kunne vi godt handle igen.
Hurtig levering af opdatering til GARMIN Gps. Ordre blev afsendt samme dag som den blev afgivet, og varen modtaget med posten dagen efter. Jeg vil ikke tøve med at benytte HH-tele igen.
god service i telefon
venlig og hurtig betjening i telefon. jeg bestilte derefter via internettet. varerne kom hurtigt frem.frem.
Hurtig handel
Bestilte en håndholdt gps og fik leveret den dagen efter. Super