Pobyt w hotelu Dom Zdrojowy w Brzeźnie…
Pobyt w hotelu Dom Zdrojowy w Brzeźnie oceniam maksymalnie na 3 gwiazdki.
Na plus zdecydowanie zasługuje wygląd zewnętrzny obiektu, estetyczne i zadbane korytarze oraz ogólna czystość – tutaj naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Niestety na tym dobre wrażenie się kończy.
Pokoje są bardzo małe, wręcz klaustrofobiczne, co zupełnie nie odpowiada standardowi i cenie, jaką trzeba zapłacić za pobyt. Największym rozczarowaniem było jednak łóżko – zamiast klasycznego łóżka małżeńskiego otrzymaliśmy rozkładaną kanapę. W hotelu tej klasy i przy takich cenach jest to po prostu nie do zaakceptowania. Komfort snu był bardzo niski i zdecydowanie odbiegał od oczekiwań.
Dodatkowo ceny śniadań (60 zł od osoby) są bardzo wysokie w stosunku do standardu całego pobytu. Przy takiej ofercie gość ma prawo oczekiwać czegoś znacznie lepszego – zarówno jeśli chodzi o przestrzeń, jak i wyposażenie pokoju.
Byłam w wielu hotelach i pierwszy raz spotkałam się z tak słabym standardem łóżka w pokoju dla dwóch osób.
Podsumowując – miejsce ma potencjał i dobrze się prezentuje „na pierwszy rzut oka”, ale realny komfort pobytu niestety nie idzie w parze z ceną.