herocamper.com Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

We feel incredibly lucky to own our Hero Camper Ranger. It has taken us all over Europe and never let us down, and the quality genuinely shines through on every trip. The whole experience of owning... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte torsdag d 27/6 om formiddagen 1x Kompressor køleboks 45L. Varen leveret d 28/8 kl 9.34 ved min hoveddør. Havde godt nok bestilt til pakkeshop. Det var alligevel okay når leveringen var så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Køleboks melder F3 efter under 1 år Det tog noget tid før Herocamper responderede - de lovede at kigge på deres processer og spamfiltre for at undgå den slags forsinkelser fremover Uden videre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We bought our camper in 2021, I am writing the review now and I just had reason to get in touch with hero again. Firstly we love the camper, ok it’s not that big and might not be for everyone with... Zobacz więcej

1. Sprzedawca samochodów kempingowych
  2. Sklep turystyczny
  3. Sklep z odzieżą i sprzętem do używania na wolnym powietrzu
  4. Sklep z wyposażeniem samochodów kempingowych

Napisane przez firmę

HeroCamper består af en række lækre produkter i eget navn. Lige fra den populære Hero Camper og Hero Skybox til bl.a. Robot Trolley, kølebokse, airconditions, varmeapparater samt en række produkter indenfor outdoor gear. HeroCamper ønsker at skabe de perfekte rammer for et udendørs eventyr.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

120 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Anbefalingsværdig

Super hurtig forsendelse, og senere returnering uden problemer da jeg fortrød, og ønskede en anden vare.

15 listopada 2022

Hej,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de fine ord :) De er værdsat.

Fortsat rigtig god dag,
Hilsen #TeamHero

God service & rådgivning

God service & rådgivning - også selvom man dukker mere eller mindre uanmeldt op i efterårsferien :-)

21 października 2022

Hej Frits

Tak for din anmeldelse, og tak fordi du tog dig tid til at kigge forbi :-) Vi håber du er glad for dit Hero-produkt, og skulle der dukke spørgsmål op, så giver du bare lyd på sales@herocamper.com

Oceniono na 5 z 5

Super let at bestille og varen kom som…

Super let at bestille og varen kom som de havde skrevet

19 października 2022

Hej Christian

Mange tak for din feedback! De 5-stjerner betyder meget for os.
Vi håber du bliver glad for dit produkt, og skulle du have spørgsmål hertil, så tøv ikke med at kontakte os på sales@herocamper.com

Hurtig levering og ekspdition

4 października 2022

Odpowiedź od herocamper.com

Tusind tak for din feedback! Det sætter vi stor pris på! :-)
Vi håber at se dig igen en anden gang på www.herocamper.com

Odpowiedź od herocamper.com

Tusind tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse! Og endda en 5-stjernet! Det sætter vi stor pris på :-)
Vi håber du er glad for din ordre, og hvis der skulle opstå spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på sales@herocamper.com.

De bedste hilsner

Super service.
Havde fået købt et for stort køleboks, og den blev byttet uden problemer, og virker perfekt.🙂

4 września 2022

Kære Ulrick

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for du synes godt om vores service, og vi håber du bliver rigtig glad for din nye køleboks :-)!
Skulle du have spørgsmål til produktet eller andre HeroCamper produkter, så tøv ikke med at kontakte os på sales@herocamper.com eller tlf. 70 22 58 40 fra 8.30-15.00 i hverdagene.

Rigtig god dag!

Oceniono na 5 z 5

Pris og kvalitet svarer til…

Pris og kvalitet svarer til forventninger
Hurtig levering er også 👍👍👍

1 września 2022

Kære Lars

Mange tak for din 5-stjernet anmeldese!
Dejligt at du synes at prisen og ikke mindst kvaliteten hænger sammen!

Vi håber du får en rigtig dejlig dag :-)

De bedste hilsner

God oplevelse 👍

20 sierpnia 2022

Hej Lena,

Tak for din anmeldelse - den varmer. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse 😀

Hilsen

Oceniono na 5 z 5

Bestilte vores vare søndag og modtog…

Bestilte vores vare søndag og modtog den onsdag morgen, på vores adresse, det er da hurtigt og perfekt.
Kan kun anbefale jer 👍

18 sierpnia 2022

Hej Kent,

Tak for din søde anmeldelse, den varmer.
Dejligt at du har haft en god oplevelse.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har bestilt et tårn til min mover…

Jeg har bestilt et tårn til min mover men fik et beslag med kugle og jeg snakkede med dem og bestilte et tårn men fik så igen et beslag med kugle ringede igen og en herre lovede at ringe tilbage hvornår

16 sierpnia 2022

Hej Hardy,

Tak for anmeldelsen.

Den var desværre noget lav. Vi beklager, at vi har sendt den forkerte vare til dig, det var selvfølgelig en fejl. Men vi kontaktede dig og sendte straks den korrekte vare, som du modtog 2 dage efter.

Håber vi kan gøre det bedre næste gang.

Oceniono na 3 z 5

Havde bestilt batteri til afhentning i…

Havde bestilt batteri til afhentning i uge 31. Fik mail, St batteriet var klar ti at blive sendt. Tlf. kontaktet Hero. Endnu ikke afsendt! Da jeg fik batteriet var polbeskyttere brudte, bespændingsmærker på poler. Igen e-mail m. foto. Få svaret: Batterier testes for evt. flade. Så batteriet skulle være Ok! Det er det også, men tvivlen om det har været anvendt til demo etc. Er der. Steen Sndersen

Hej Steen,

Tak for anmeldelsen.

Det er selvfølgelig en fejl fra vores side, at batteriet ikke har haft polbeskyttere på. Vi tester jævnligt vores batterier for at sikre de er funktionsdygtige inden forsendelse.

Vi håber på vi kan gøre oplevelsen endnu bedre næste gang:)

Rigtig god køleboks

Rigtig god køleboks. Køler lynhurtig ned til den ønskede temperatur, også på 12 v.

Hej Richard,

Tak for den gode anmeldelse.

Dejligt du er glad for vores produkt og det lever op til dine forventninger.

Oceniono na 3 z 5

Mangel på service.Er ingen information med om…

Er ingen information med om sammenkobling af fjernbetjening og trolley. Ved telefonopringning får besked på at det er på hjemmesiden, men intet om hvad det stod under.

Hej Gunnar,

Vi beklager din oplevelse og tror der er sket en misforståelse over telefonen. Du kan inde på vores hjemmeside under "how-to-videoer" se hvordan du parrer en Robot Trolley med fjernbetjeningen.

Linket til hjemmesiden finder du her: https://herocamper.com/da/how-to-videoer/

Direkte link til YouTube kan du se her:

Her skulle dine spørgsmål gerne blive besvaret. Hvis du skulle opleve udfordringer er du altid velkommen til at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Super service, første køleboks jeg modtog var defekt, den blev ombyttet. Nu har vi køl på🙂

23 lipca 2022
Opinia niezależna

Hej Kristian,

Tak for den gode anmeldelse.
Du må have en dejlig sommer.

Stor anbefaling

God produktbeskrivelse, hurtig levering og fedt produkt (køleboks). Kan i den grad anbefales!

22 lipca 2022

Hej Tobias,

Tak for den gode anmeldelse.
Du må have en rigtig god sommer.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, fuld tilfredshed.

17 lipca 2022

Hej Bruno,

Tak for den fine anmeldelse.
Du må have en fantastisk sommer.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service med smil og godt…

Fantastisk service med smil og godt humør fra Sinem i Esbjerg. Vi vil varmt anbefale at handle hos HeroCamper😎👍

12 lipca 2022

Hej Torben,

Vi takker for den gode anmeldelse og håber i havde en fantastisk tur med jeres nye produkt.

Ha' en dejlig sommer.

Oceniono na 4 z 5

Kølebox

Hurtig og effektiv levering.
Men GLX leverede ikke til døren som aftalt. Og vi var hjemme.

10 lipca 2022

Hej Klaus,

Vi takker for den fine anmeldelse og beklager den mindre gode oplevelse med GLS, som vi naturligvis dykker ned i.

Ha' en fantastisk sommer.

Med venlig hilsen,

9 lipca 2022

Hej Rikke,

Vi takker for den fine anmeldelse og ønsker dig en rigtig god dag.

Med venlig hilsen,
Team #HeroCamper

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej