HentTilbud.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg skulle have lavet indkørsel med fliser. Jeg fik tre gode tilbud. Jeg valgte den billigste. Jensens belægning og algeservice. Det har jeg ikke fortrudt. De kan bare deres håndværk. Fik taget de g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde besluttet at få lavet en del ved vores hus her i august måned. Alle tilbud blev hentet på Hent tilbud.dk. Her kom vi i forbindelse med nogle rigtige gode håndværkere og valgte et firma, der m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Djamila lavede et meget fint stykke malerarbejde i min lejlighed. Da der var et par småting jeg gerne ville ha' rettet efterfølgende kom hun og gjorde det, hurtigt og uden problemer. Jeg anbefaler va... Zobacz więcej

1. Usługi domowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

HentTilbud.dk er en gratis og uforpligtende mulighed for at få flere tilbud på de opgaver du skal have udført. Vi klarer stort set alt indenfor byggeri, service og kontor - For privat såvel som erhverv.

HentTilbud.dk

Gratis og uforpligtende tilbud

Gratis og uforpligtende tilbud
Få op til 3 uforpligtende og gratis tilbud fra kvalitetssikrede og ledige fagfolk nær dig.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

232 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super fin kundeservice.

Super fin kundeservice.
Jeg blev ringet op næsten med det samme, jeg havde udfyldt formular for uddybning af tilbud, så de kunne videreformidle korrekt.

25 marca 2019

Fungere tilfredsstillende

Efter at have brugt Henttilbud.dk nogle gange til at finde håndværkere, der kunne hjælpe mig med mine seneste husprojekter, må jeg sige at det har været fantastisk i og med at håndværkeren pludselig henvender sig til MIG og ønsker at hjælpe mig, kontra at jeg omvendt skal ringe forgæves, og ikke kan fange en der har tid, da de jo har travlt derude, virker det til :).
Det er nemt og jeg har kun haft besøg af flinke håndværkere som er seriøse og dygtige.

Kan kun varmt anbefale andre at bruge Henttilbud.dk til at komme i kontakt med håndværkere.

Oceniono na 4 z 5

I received three contacts within a few minutes

I received three contacts within minutes. They were all legit. I cannot comment on the selection, i.e. whether the three contacts are pre-selected according to some criteria, but it is nice to have a service like HentTilbud to do the searching for me.

Uden tvivl anbefalingsværdigt!

Fra jeg lagde min opgave op til jeg blev kontaktet gik der knap nok en time - Enormt overraskende. Jeg havde ingen forventninger overhovedet da jeg selv havde forsøgt at finde en fagmand til mit projekt alt for længe. Jeg fik et opkald fra et firma OMEGA APS, som senere endte med at udføre projektet til perfektion. Jeg kan varmt anbefale henttilbud.dk til alle der står og mangler en fagmand. Fantastisk overraskende forløb.

Det virker!!!!

Jeg nåede aldrig selv at ringe til de 3 håndværkere der blev foreslået. De ringede elle mailede alle 3 indenfor et par dage. Har allerede nu en uge efter min opgave (udskiftning af tag) var afgivet, fået 2 tilbud og den tredie kommer i næste uge.
Så jeg er både glad og tilfreds.

7 marca 2019
Oceniono na 3 z 5

Høre efter hvad kunden siger og afslut samtalen

det er oki hvis man høre hvad kunden siger men her blev manden ved med at snakke selv om jeg sagde at jeg er ned i byen og er lidt presset så vil jeg mene at så afslutter man sammetalen og ringe til den man fik tlf til og ikke snakke videre så husk at høre hvad kunden siger og så gør det som kunden siger

2 marca 2019

Fuldstændig spild af tid

Fuldstændig spild af tid. Skulle Idag mandag den 26 have haft besøg af en arkitekt. Kl 11.00. Som ik er mødt op. Samtidig har vi tømrer der skal måle op til den køkken ide arkitekt skulle komme med. Hvilket han så ik kan.

26 listopada 2018
Oceniono na 1 z 5

Ville have pudset vinduer i sommerhuset …

Ville have pudset vinduer i sommerhuset og har tidligere (for nogen år siden) haft succes med at hente priser på hentilbud.dk

Oprettede sagen og fik forholdsvis hurtigt besked om at de havde udvalgt EEN leverandør som ville give mig tilbud inden for 1-2 dage (så ryger ideen med at indhente tilbud ligesom). Efter 4 dage uden at høre noget, skrev jeg selv til firmaet Homelandservice via formular på deres hjemmeside. Yderligere fire dage herefter har jeg stadig intet hørt. Hverken HentTilbud.dk eller HomelandService var reageret.

Jeg har nu ad andre kanaler fundet mig en vinduespudser, men ærgrer mig over jeg har spildt over en uge på at vente på en tidligere service der nu i praksis lader til at være helt ude af drift.

25 lipca 2017

Spild af tid

Henttilbud sendte først min opgave til 2 håndværkere, som ikke gad svare.
Efter 1-2 uger sendte de en mail, hvor de spurgte om jeg var blevet kontaktet, og da jeg svarede nej til det sendte de opgaven til endnu 2 håndværkere, som åbenbart heller ikke var interesseret....

6 marca 2017

INGEN kontaktede os

Fik først info om at 2 håndværkere ville give tilbud på vores opgave ( en kndbygningssksb Iben skunk).?dennene dkrevvde var lagt ned og derfor ville give opgave videre -hele fair. Da jeg ikke hørte noget fra den andens krav jeg igen til håndværker.dk og de sendte 3 nye håndværkere men igen blev vi ikke kontaktet af nogle af dem. Skuffende når det er det som henttilbud's koncept bygger på. Gider ikke bruge dem i fremtiden da det er ren tidsspild at vente påsat blive kontaktet. Vil hellere selv undersøge markedet og rage dialogen med håndværkere jeg har gået et godt indtryk af.

17 października 2016

Har ikke hørt noget....

Har spurgt på udskiftning af en radiator; men har aldrig hørt noget. Har forsøgt mig med at fremsende forespørgsel igen..

2 marca 2015
Logo HentTilbud.dk

Odpowiedź od HentTilbud.dk

Hej Lars

Vi har først med din anmeldelse her fået nys om at du skulle have haft problemer med at få fat i den VVS'er, vi havde knyttet til din sag. Vi er selvfølgelig altid villige til at hjælpe det bedste vi kan - du kan træffe vores kundeservice på 7026 6626.

Camilla
HentTilbud.dk

Oceniono na 1 z 5

Dårlig og ikke til at stole på!

Har spurgt på tilbud på rengøring og de reklamere med at man får 3 tilbud. Nu er der gået lang tid og ikke hørt noget overhovedet. Det er spild af tid - vil hellere selv søge hos de forskellige firmaer i stedet for at vente på dem. Kan bestemt ikke anbefale dette firma til at søge på.

Kim Andersen
Hillerød

14 lutego 2015
Logo HentTilbud.dk

Odpowiedź od HentTilbud.dk

Hej Kim

En forudsætning for at bruge vores service er, at man angiver sit telefonnummer og adresse, hvilket du ikke har på din sag. Vi har sendt dig en mail for at få disse informationer, men den har du ikke besvaret. Hvis du fortsat har brug for rengøringshjælp, så er du velkommen til at kontakte os på 7026 6626 og opgive de manglende oplysninger, så kan vi hjælpe dig videre med opgaven.

Kundeservice, Byggestart/HentTilbud.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej