Kæmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kæmpe bommert – vi havde husket ALT... undtagen telt... Zobacz więcej
Det er en meget meget dyr plads. Man får ikke hvad man betaler for. Vi gav over 700. Kr pr. nat, godt nok for en komfort plads men…. Vandet når du vasker op var aldrig varmt nok. Badefacilite... Zobacz więcej
Lækkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfære. Skønne hytter og lækker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt på finish. Håndcreme og sæbe dispenser... Zobacz więcej
Lækkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte både eftermiddag aften og morgen, super lækkert arrangeret med tapas rødvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.
Strandvejen 418, 6854, Henne, Dania
- www.hennestrandcamping.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastisk aflukket spa i en lærkerede !
Det er fantastisk i “ Lærkereden “ var denne gang i nr.17 og ville helst være som sidste gang vi var hos jer i nr.18 , da den er noget nyere og lidt mere luksus ! Men det er simpelthen fantastisk at ligge i den udendørs spa , man har helt privat ( mest ugenert i nr.18) og kigge op på stjerne natten 😉
Plus er det mega godt for min gigt krop at ligge i det varme vand , med blot stille brus på og nyde , hvordan det åbner for knoglerne , bagefter ind i egen varm sauna , og sidde der med egen temperatur på , så man bare kan sidde og nyde varmen ! Og så have tændt 🔥 op i brændeovnen med et par stykker birketræ , så nyde en kop kaffe ! Og så starte forfra et par gange i løbet af det lille døgn vi var hos jer !
Og stå op kl. 05.45 og lige tage 2-3 timer i spa badet inden en lækker morgenmad 🥣 , oppe i caféen , med kaffe/the/kakao/juice og lidt lækker brød , så er det lækre ophold fuldendt!
Vi kommer igen , når I igen har et lækkert tilbud i Lærkerede 18 👍😉🇩🇰
Total lækkert sted
Total lækkert sted. Varme hytter ved ankomst, rent, fint og velholdt. Super lækker morgenmad. Vi ses helt sikkert igen. Total topklasse
Skønt sted
Skønt sted. Kan varmt anbefales. Vi boede i en natur suite 3.0.
Virkelig skønt og privat
Top lækkert aftensmad og morgenmad i restauranten.
Dejlig ophold
Dejlig ophold , fin værelse / hytte med spa og sauna.
Måske morgenmad kan være mere buffet, kontra alt er bestemt fra jer.
Fantastisk ophold,med de sødeste…
Fantastisk ophold,med de sødeste værter.. pænt og rent ALLE steder.. dejlig morgenmad,og et fantastisk hus vi boede i. Vi kommer helt sikkert igen
Fantastisk oplevelse lækker hytte med…
Fantastisk oplevelse lækker hytte med ude spa og sauna. Skøn morgenmad
Venlig personale
Havde et lækkert ophold i hytte med spa…
Havde et lækkert ophold i hytte med spa og sauna. Hytten var flot moderne ren og pæn. Personalet er venlig og imødekommende. Vi havde morgenmad med i købet som blev indtaget i et hyggeligt atmosfære. Vi kommer helt sikkert tilbage igen.
Skønneste ophold 😊
Lejede en Lærkerede for 3 overnatninger.
Skøn hytte med lækkert badeværelse, skøn dobbelt seng, tv, tekøkken, sidde område, sauna. Udenfor lækker 38 grader varm spa og varm udendørs bruser.
Ligger meget privat med høje vægge rundt om "vores" område og en "snegle formet" indgang med lys i gulvet.
Lækker morgenmad som var forskellig hver dag og alt den kaffe vi kunne drikke. Vi nød den i restaurant Hav. Skøn betjening.
Kun en anke. B&O højtaleren ville ikke virke. Fik hjælp fra reception. Det virkede desværre kun i kort tid 🥲
Vi kommer helt sikkert igen ❤️
Super campingplads.
Det er en dejlig plads med god sanitære forhold. Og den ligger tæt på byen og stranden. Nem check ind og ud er også et plus.
Skuffende spa med afternoon tea
Skuffende spa med afternoon tea
Mig og min mand havde købt en deal til spa og afternoon tea (plus en goodiebag )
Spa området viste sig at være et badeland med en stor vandruchebane i midten , en enkel spa med lidt for koldt vand , lidt forskellige saunaer og et sansebad der ikke fungerede , og så var der fyldt med larm fra glade børn og deres forældre,,, det hele var i et ikke særligt stort rum , ikke noget spa afdeling . Børn er dejlige og de larmer , men når jeg køber en afslappende dag med adgang til spaområde og afternoon tea , så tænker jeg ikke badeland og børn .Det var sååå skuffende , og vi var desværre ikke de eneste med den opfattelse den søndag .
Goddie bag, en lille pose med 3 meget små prøver ,, ,
Afternoon tea , det var lækkert . the , cava, sanwich ,scones , og kage serveret i de flotteste omgivelser .
Men desværre alt i alt en skuffende oplevelse ,der på ingen måde holdt stik med forventningerne . Prisen og besparelsen på 40% holder heller ikke. Vi gav 275 pr deal , ,,,
En dag som skulle have været ren afslapning blev til en totalt skuffelse...
Jeg havde fået af min mor i gave, at vi skulle i spa og efterfølgende få afternoon tea (+ en goodiebag), som vi havde glædet os enormt meget til. Vi ankommer og får den lille goodiebag som er tre prøver på 10 ml (Matas prøver), men det betyder ikke så meget. Så kommer vi ind i omklædningen hvor der er fyldt med sand og børn. Vi forhører os så ved nogle inde i omklædningen om dette kan være til spaområdet og de svarer så med enorm skuffelse at det er det desværre og at vi skal sætte vores forhåbninger totalt ned (de havde bestilt samme deal). Da vi kommer ind til det såkaldte spaområde bliver vi mødt af en kæmpe vandrutchebane som fylder hele området og en masse børn som larmer hvilket er super hyggeligt hvis det var fordi vi skulle i badeland men det var ikke helt det vores intention var om vores "afslapningsdag"... Så går vi rundt om poolen, og ser at der er et sansebad men det er gået i stykker så det kan vi ikke bruge. Så er der 3 saunaer, hvor 1 af dem ikke virker. Og så er der et boblebad som ikke engang var varmt.... Herinde mødte vi også mange andre som havde bestilt dealen, som var utrolig skuffet. Vi havde sat en hel dag af til at hygge os og var kørt helt fra Fredericia men endte kun med at være inde i badelandet halvanden time.
Så skulle vi have afternoon tea, og det var rigtig lækkert. Der var nogle sandwich, scones og kager med frugt, så det var vi meget tilfredse med.
Noget andet vi også følte os utrolig snydt af var at inde på dealen stod der at man sparede 36%, hvilket slet ikke kan passe. Min mor havde givet 550 kr for os begge to, og badelandet kostede 85 pr person og afternoon tea kostede 175 pr person hvilket giver 520 kr i det hele. Vi er simpelthen så skuffet og føler os så snydt. En dag som skulle have været ren afslapning blev til en totalt skuffelse....
Flot campingplads
Flot campingplads. Pæne og renholdte toilet bygninger. Har nu været i efterårsferien i mange år og været glade for det. Eneste minus er prisen. Synes den er blevet For høj, i forhold til hvad tilsvarende ophold på andre campingpladser koster.
Spa og afternoon tea-
Havde købt en deal til min mand I julegave, weelness og afternoon Tea.
Jeg ringer ind og booker, får en bekræftelse med at det i tidsrummet 13-16. Vi ankommer kl 13 får afvide vi der skal beslutte om vi vil ha afternoon tea med det samme, eller bade lidt og så komme ud og få det inden kl 15. Vi tager det Med det samme giver bedst mening. Det tog 40 min fra vi satte os til det ankom, men udemærket var det da. Vi går så ind til weelness/ Spa, eller det vil vi nu ikke kalde det. Til vores store overraskelse var det et kombineret vandland med lidt spa oplevelser, i form af 3 saunaer hvoraf den ene ikke var tændt, dampbad, sanse bruser og infrarød varme sten,hvor kun 2 ud af 5 virkede. Dertil skal nævnes et iskoldt vand i den store pool, boblebad med halv lunken vand, og ja så masser af legende børn.
Vi har intet i mod børn, vi har selv 3, dealen var købt som en voksen tur, spa og hygge.
Ville ØNSKE i havde informeret om at der kun var voksen spa fra 8-10 i dealen inden jeg købte, eller at I havde informeret om det da jeg ringer og bestiller tid. Vi var der 35min så gik vi op, dette var ikke den SpA oplevelse vi havde set frem til med voksen tid, Ro og hygge- som dealen havde lagt op til.
Vi havde planlagt en 4 dags tur hos jer…
Vi havde planlagt en 4 dags tur hos jer og ringer og får booket 2 pladser til 2 campingvogne, vi får oplyst plads nr og pris, og aftaler at der bliver sendt en ordre bekræftelse den kommer så først efter jeg har rykket efter den. Vi ser så at på ordrebekræftelsen at pladserne er blevet ca 200kr dyrere pr plads end det aftalte i telefonen. Jeg kontakter dem og de bekræfter at det er blevet dyrere end det aftalte da det koster ekstra hvis man vil være sikker på at man vil få den lovede plads, jeg spørger så om ikke de skulle have oplyst det da jeg ringende og bestilte dertil svarer de at de godt kan slette den ekstra udgift men at vi så ikke kunne være sikre på at få de pladser som vi var blevet lovet. Jeg spørger til om det er muligt at komme til at tale med ejeren da jeg følte mig meget uretfærdigt behandlet og havde fået at vide at det var ejeren der flyttede rundt på plads reserveringen som nok var bedst for ham. Fik så at vide at det var ikke muligt at komme i kontakt med ham da han var en meget travl mand. Jeg beder så om at få min booking anulluret og får det men kommer der aldrig igen,øv for mig for det er ellers et dejligt sted.

Odpowiedź od Henne Strand Resort
Nem at booke
Nem at booke, dog er det svært at på den plads man gerne vil have.
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt. Her var dejlig rent. Både spa og sauna var dejlig varme. Vi fik en fin tapas, og morgenmaden var virkelig skøn og endda forskellig de to dage, vi nød den på pladsens hyggelige cafe.
Personalet gav god og venlig service og pladsen er beliggende i gåafstand til den lille by og stranden.
Saunaen og spaen lige ved hytten.
det fungerede fint og var en god oplevelse for os, vi nød spaen og saunaen meget. Det var en meget fin tapas vi fik den første aften. Dejligt at morgenmaden ikke var buffet hvor der er en masse madspil
Et lille minus, at det kunne være svært at komme ud af den inderste seng, når den anden var optaget.
Gode forhold
Var nødt til at aflyse pga sygdom
Har været der før og det var ganske godt
Lilli & Benny
Lejede en af deres naturhytter.
Lejede en af deres naturhytter.
+++. Spa var varm da vi kom.
Hyggelig lille roulade.
--- ingen privatliv
Virker nedslidt
Dårlig placering af hytterne.
Morgenmaden er i bedste fald middelmådig, - vi syntes den var meget skuffende og ville hellere være gået til den lokale bager.
Saunaen virkede ikke, og da jeg sagde det til receptionen, så sagde han bare "nå da".
Havde måske forventet at han beklagede det eller kompenserede for det, men nej.
Vi er lettere skuffet over stedet og kommer nok ikke umiddelbart igen.
Træls oplevelse
Lille område hvor der er presset et wellness område ind. Turister der ikke respekterer det skrevne, lader døre stå åben til saunaer, lader deres børn råbe i sanuerne, sprøjte vand på andre gæster.
En af saunaer'ne virkede ikke.
Wellness området ligger side om side på lidt plads.
Ikke kundevenlige personale ved receptionen som er meget lidt smilende. Personalet Sad ned og kørte rundt på kontorstolen, virkede trætte af gæster.
Stedet kan ikke anbefales hvis man tror, at man skal have en spa dag, men hvis man er til koldt bad i omklædningsrum, tæt område med meget presset ind.
Hvis man er til ikke smilende personale i receptionen, så skal man vælge det her sted.
Det eneste positive man kan sige om vores dag, som varede ca halvanden time, er personalet i cafe Hav.
Virkelig venligt personale god service.