Henne Strand Resort Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling til Henne Strand Camping! Vi ankom til campingpladsen og fik vores teltplads (nr. 174). Kort efter opdagede vi vores kæmpe bommert – vi havde husket ALT... undtagen telt... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Det er en meget meget dyr plads. Man får ikke hvad man betaler for. Vi gav over 700. Kr pr. nat, godt nok for en komfort plads men…. Vandet når du vasker op var aldrig varmt nok. Badefacilite... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Lækkert sted med dejlig ro og meget hyggelig atmosfære. Skønne hytter og lækker spa. Hvis oplevelsen skulle have den sidste stjerne, mangler der lidt på finish. Håndcreme og sæbe dispenser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Lækkert lille getaway, overnatning i naturhytte med egen sauna og boblebad som vi brugte både eftermiddag aften og morgen, super lækkert arrangeret med tapas rødvin og bobler i hytten. Himmelsk morg... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kurort
  2. Plac kempingowy

Napisane przez firmę

Henne Strand Camping, 5 stjernet luksuscamping med vandland ved Vestkysten, som ligger direkte ved byen og havet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 5

Napisz recenzję

Perfekt!

Alt var bare godt. Kvaliteten var super lækker. Der er kredset for detaljerne. Vi kommer helt sikkert igen.

19 lutego 2025

Fantastisk camping plads

Vi er lige kommet hjem fra et ophold i de fantastiske hytter 3.0 super lækker oplevelse pænt rent alt spiller udendørs spa .
Sluttede af med et flot morgenbord
Kan varmt anbefales 👍👌
Vi kommer helt sikker igen men så bliver det nok mere en én overnatning

18 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Der er en første gang for alting

Der er en første gang for alting, og det her var vores 1.(ikk sidste)
Alt var mere end jeg havde håbet på.
Fødselsdagstur med fruen, uden hun vidste besked, så var lidt nervøs!
Lækker lille hytte, lækker sauna og lækker spa ( vi er nok ikk så gode til “fælles” spa, så det her var bare helt perfekt. Forud bestilt tappas var SÅ lækkert. Lækker morgenmad i dejlige omgivelser. Alt var bare så pænt og så lækkert. Dejlig med bylivet tæt på, og at alt er åben trods årstiden. Så lækkert. Vi kommer helt sikkert igen
Susan & Scott

16 lutego 2025
Oceniono na 2 z 5

Kundeservice mangelfuld

Kundeservice mangelfuld.
Skuffer i køkken med rotte afføring . Grill fuld af mug.
Med Obligatorisk slutrengøring på 575kr burde det ikke kunne ske.
Badeland lukker alt for tidlig, når ankomst først er muligt kl. 15.00.

3 lutego 2025
Logo Henne Strand Resort

Odpowiedź od Henne Strand Resort

Hej Michael
Tak for anmeldelse. Jeg har talt med alle kollegaerne i receptionen, der er ikke nogen af dem der har hørt fra dig? Det er naturligvis ikke i orden at ankomme til en hytte der ikke er gjort ren. Men laver vi fejl, har vi brug for at få at vide vi har fejlet hurtigst muligt, så fejlen kan blive rettet. For det vil den blive. Vi har i øvrigt ikke tidligere oplevet rotter på pladsen? Med hensyn til åbningstider i vandlandet, er de afstemt efter vores booking kalender. Det er muligt i ikke har meget tid at gøre brug af vandlandet når i først kommer kl. 15.00. Men med aktivitetspakken kan benytte vandlandet hele dagen på jeres ankomst og afrejse dag.
mvh
Peder Kristensen

Lærkerede

Lærkerede. mega fint sted, med alt det der skal bruges.
En ret eller to mere på Brasseriet menu kort til aftensmad ville gøre meget ved det.

7 lutego 2025

5 stjernet oplevelse

Vi havde en enkelt overnatning i natursuite 2.0 og alt var bare så lækkert! Service, mad/drikke, selve suiten, sauna og spa. Alt spillede bare. Næste gang håber vi at få tid til at opleve jeres indendørs faciliteter.
Tak for en 5-stjernet oplevelse!

23 stycznia 2025
Oceniono na 4 z 5

Vi havde booket en lærkerede hytte

Vi havde booket en lærkerede hytte. Designet er fuldstændig gennemført, stilen og materialerne er af kvalitet. Der er kælet for design og sanse indtryk. Indrettet til 2 personer. Den udendørs spa var varmet perfekt op ved ankomst. Den lille sauna var nem at betjene. Der var p plads tilhørende ens hytte, det var rart at der ikke skulle tænkes over parkering. Lille minus, vi havde besøg af lidt myrer, men ikke noget der ødelagde opholdet, og vi kunne godt have ønsket et lidt større udvalg end 2 menuer i restauranten, for der var kun skovdue og torsk at vælge imellem, ikke noget vi var til,så vi måtte køre et andet sted hen og spise til aften. God kundeservice i receptionen, morgenmaden var lækker og forskellig de 2 dage vi var der. Et sted vi gerne kommer igen.

9 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en super god oplevelse

Vi har haft en super god oplevelse. Vi lejede en natur suite 1.0.
Den havde det der skulle være når man bare vil ud og opleve Vesterhavet og naturen. Der var den lækreste morgenmaden i de skønneste omgivelser med i prisen. Serveret lækkert i og på smukt keramik og skønne glas.
Aftenen brugte vi foran den lækre pejs sammen med andre gæster og med super betjening af den unge Valdemar. Vi kommer helt sikkert igen ;-)

8 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Ærgerlig oplevelse med personalet og spaen

Vi havde desværre en super ærgerlig hændelse med vores spa.
Der var en defekt, som gjorde at der løb iskold vand ind i spaen, som betød at vi efter kort tid måtte forlade den og opholde os i hytten resten af opholdet.
Temperaturen faldt fra 40-35 grader.
Jeg har forsøgt at kontakte personalet og fået beskeden, at de godt kunne se at der var en fejl på spaen, men at de antog temperaturen hurtigt var steget igen.
Det er 3. besøg vi har på stedet indenfor 14 mdr. og kom udelukkende for at ligge og ‘boble’. De andre to gange har været i vinterhalvåret også, så vi ved, at det er muligt at være i spaen hele aftenen, når ikke den er defekt og undrer os nu over, at personalet vælger at håndtere situationen på den vis og afviser at gentagende kunder langt fra har fået den ‘varer, som der er betalt for’

24 stycznia 2025
Logo Henne Strand Resort

Odpowiedź od Henne Strand Resort

Hej Lise
jeg er da ked af at høre i ikke føler i har fået den forventede vare. Vi var nede for at kontrollere spa'en da i skulle afrejse. Vandet var 38 greder da i checkede ud. Vi kunne som sagt, konstatere en fejl. Fejlen gjorde at der blev lukket koldt vand ind i 10 minutter, til niveuet var nået igen. Konkret betød det, at idet den lukker vand ind er dysestrålen kold. Herefter vil temperaturen ligge 1 grad under normal i 30 minutter. Da i ikke kontakter os da i oplever fejl, har vi heller ikke mulighed for at hjælpe jer. Jeg kan sagtens forstå, at i har haft en kedelig oplevelse.
Men set i bakspejlet hvad ville en kompensation være, for en fejl der forsvinder efter 40 minutter? Vil naturligvis gerne have besøg af jer en anden gang.
Mange hilsner
Peder Kristensen

Fantastisk oplevelse for par

Virkelig fine hytter (natur hytte 3.0) og dejlig gennemført. Hytten var varm ved ankomst. Alt var rent og pænt! Vandet opvarmet i spaen. Lækker morgenmad. Rolige omgivelser. Parkeringsmuligheder og vi kunne lade bilen. Vi har intet at klage over og vi kommer gerne igen :-)

25 stycznia 2025

Super dejligt ophold

Super dejligt ophold. Dog var tapas’en i køleskabet ikke noget værd. Den var kedelig og flere dage gammel med slatne agurker og kedeligt pålæg. Det var virkelig ærgerligt når nu alt andet var virkelig godt.
Vi fik også en skøn massage i wellness afdelingen.

22 stycznia 2025

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. Hytten totalt perfekt med fede detaljer og design interiør og mega hyggelig stemning. Følte der var tænkt på alt. Gode senge. Lækker tapas og rødvin der passede til. Spaen på terrassen også skøn. Alt er lavet i lækre materialer og der er skruet op for hyggen. Restaurant med morgenmad. Lækkert og så hyggeligt. En samlet totalt fed oplevelse og den får et 12 tal. Vi kommer gerne igen.

22 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej