Man kunne starte med at fortælle kunderne at der er over en måneds leveringstid, det er simpelthen den ringeste service jeg har oplevet, føj for pokker hvor de skulle skamme sig
Der kunne godt være skrevet, det tager 1 måned+ og komme frem. Min tanke var, mon de er på cykel med forsendelse. Handler der aldrig igen.
Har nu for 3’gang bestilt Geranium olie idag og ordren går igennem. Lige bagefter står der, “der skete en fejl” har både prøvet med MobilePay og kreditkort, intet virker. Når man ringer til dem, får... Zobacz więcej
Hurtig levering og let overskuelig hjemmeside. Jeg gir den kun 3 stjerne fordi deres tilbud om at købe 6 pakker enten ris, pasta eller nudler ikke kan kombineres. Man skal købe 6 ens pakker for at få... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Helsehelse er det lille firma med det store udvalg af helsekost produkter. Vitaminer, kosttilskud, skønhedspleje og økologiske fødevarer.
Ravnsøvej 40, 8240, Risskov
- 71 99 57 31
- helsehelse@firtal.com
- www.helsehelse.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
For langsomt
Jeg bestiller mine varer en torsdag formiddag kl 10.03
Jeg modtager mine varer torsdag eftermiddag kl ca 14... ugen efter. Det skal siges, at det var en 3 dages weekend pga pinsen. Men jeg havde faktisk forventet mine varer var pakket og sendt senest dagen efter og ikke 5 dage efter.
Hvis det var pga en udsolgt vare eller lignende, så kunne de jo sende en mail om det.
Jeg har tidligere været glad for Helsehelse pga deres gode priser og hurtige levering. Men det er et stykke tid siden jeg har handlet hos dem og det er i hvert fald ikke blevet hurtigere.

Nem og hurtig ekspedition
Det var nemt at bestille via deres hjemmeside og der gik et par dage, så havde jeg varen.

Hurtigt, nemt og uproblematisk
Varen kom i løbet af 1-2 dage. Det var meget tilfredsstillende.
System og orden
En hjemmeside der er til at finde rundt på og tingene kommer hurtigt og smertefrit - nemt

Stort udvalg og effektivt
God webbutik med stort og godt udvalg. Hurtig og effektiv ekspedition
Ok leveringstid og dejlige produkter
Leveringstiden var ikke det hurtigste, jeg har oplevet, men var ellers tilfreds med alt andet.
Nem shopping og god pris
Meget let og overskuelig hjemmeside. Fandt det jeg skulle bruge til en rigtig god pris.
Virkelig fantastisk service
Jeg modtog i første omgang nogle forkerte varer.
Vi var åbenbart to med næsten samme navn, der bestilte på samme tid.
Efter henvendelse til firmaet, fik jeg meget hurtigt de korrekte varer, uden at skulle sende de forkerte tilbage.
Det var virkelig flot synes jeg.
De varer jeg har fået, er af fineste kvalitet.
hurtigt og effektivt
det er utroligt nemt at handle hos helsehelse og varerne komme hurtigt frem, intet at sige dem på :-)
Fuld tilfredshed for pengene
God og hurtig levering :) jeg kan godt anbefale at handle hos helsehelse.dk.
Dårlig service og dårlig kommunikation
Jeg fik 2 gange i træk en forkert vare, fordi ønskede vare ikke eksisterede , og jeg har skrevet gentagne gange for at få et svar. Ordre dato var 13/04 2015 kl. 11:51, og jeg fik beløbet refunderet den 9/05.2015. Spild af tid.

Dårlig service!
Jeg har lagt en ordre hos helsehelse.dk for over 1 uge siden. Jeg har ikke fået noget at vide om at den er blevet sendt. Jeg har skrevet mail til dem, men de svarer ikke!! Jeg har også ringet til dem, men tlf bliver ikke taget.. meget underligt og virkelig dårlig service..Kan ikke anbefales!
Hurtig levering.
Hurtig levering af rette produkt. Præcis som det skal være :)