Man kunne starte med at fortælle kunderne at der er over en måneds leveringstid, det er simpelthen den ringeste service jeg har oplevet, føj for pokker hvor de skulle skamme sig
Der kunne godt være skrevet, det tager 1 måned+ og komme frem. Min tanke var, mon de er på cykel med forsendelse. Handler der aldrig igen.
Har nu for 3’gang bestilt Geranium olie idag og ordren går igennem. Lige bagefter står der, “der skete en fejl” har både prøvet med MobilePay og kreditkort, intet virker. Når man ringer til dem, får... Zobacz więcej
Hurtig levering og let overskuelig hjemmeside. Jeg gir den kun 3 stjerne fordi deres tilbud om at købe 6 pakker enten ris, pasta eller nudler ikke kan kombineres. Man skal købe 6 ens pakker for at få... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Helsehelse er det lille firma med det store udvalg af helsekost produkter. Vitaminer, kosttilskud, skønhedspleje og økologiske fødevarer.
Ravnsøvej 40, 8240, Risskov
- 71 99 57 31
- helsehelse@firtal.com
- www.helsehelse.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Lynhurtig levering
Jeg bestilte hos Helsehelse lørdag 11.30, og søndag 13.15 fik jeg besked om at kunne hente pakken.
Dårlig service
Jeg bestilte min ordre d. 17 december, hvor der stod på hjemmesiden at alle mine varer var hjemme, og leveringen var inden for 4-5 hverdage. Jeg kan nu se at min varer er forventet hjemme den 27. januar. Jeg bestilte hos helsehelse fordi jeg kunne modtage varerne inden jul. Helsehelse har ikke taget kontakt til mig, på trods af at varerne er over en måned forsinket.
5 STJERNE HERFRA
5 STJERNE HERFRA - Har netop kommunikeret med kundeservice der løste en udfordring til UG.
Bestemt et rigtig godt sted at nethandle!
Verdens bedste kundeservice
Verdens bedste kundeservice!
Kan kun anbefale dem til alle. Først modtog jeg ikke min pakke, så sendte de en ny uden problemer. Fik valget mellem pengene retur eller en ny pakke. Så modtog jeg pakken, men havde lavet en forkert bestilling, så fik jeg pengene retur og kan bestille en ny. Aldrig har jeg oplevet så god service!
De er super hurtige og søde. Tusind tak for det.
Varerne findes slet ikke til salg hos Helse.helse
De lader som om de har varer på lager som de ikke har og lader ikke høre fra sig om det. Udskyder bare ved at sige varerne kommer på lager “i morgen” But why.....? Spild af min tid, men da også af deres egen tid!
God side med stort udvalg!
Fuldt ud tilfreds med mit køb her :)
lader som om de har varer på lager som …
lader som om de har varer på lager som de ikke har har prøvet det 2 gange sikke et spild af min tid.
Den dårligste internethandel jeg har …
Den dårligste internethandel jeg har lavet i 14 år. 20% dyrere end jeg forventede ved bestilling, da firmaet pludselig ikke vil refundere moms for de varer, vi har indført i Grønland.
Har siden 2011 handlet med firmaet adskillige gange med stor tilfredshed mens Carsten stod for firmaet.
Med samme webside og samme værdier er det som kunde jo ikke til at vide, at der har været ejerskifte, og at I har ændret handelsbetingelser.
Mange mails til kundeservice løste ikke problemet.
Tiden brugt til svar kunne ellers have refunderet momsen mange gange.
Kommer aldrig til at handle der mere desværre.
Jeg bestilte en vare d. 10/10-17.
Jeg bestilte en vare d. 10/10-17 og forventede at modtage den efter 3-5 dage som nævnt på jeres hjemmeside.
D. 24/10-17 skriver jeg en mail til jer om at jeg intet har modtaget. Her får jeg af vide at varen først er på lager d. 1/11 og sendes straks herefter.
D. 13/11 har jeg stadig intet modtaget og jeg sender jer derfor en ny mail men nu forventer i at have varen hjemme i februar 2018. Hele vejen igennem har jeg selv måtte tage kontakt. Den mindste service I kan yde, er da at give besked om forsinkelsen. Dårlig service og dårlig kommunikation.
Dårlig til at kommunikere
Bestilte vare hos helsehelse.dk d. 12/9. Sendte en mail til dem d. 27/9, da der ikke var kommet noget fra dem. Fik at vide at nogle af produkterne ikke var på lager, men kom den 4/10. I dag kunne jeg så se på deres hjemmeside at de først er på lager igen d. 15/10. Kommunikation er en by i rusland desværre.
Hurtig levering.
Bestilte den ene dag om eftermiddag, og havde det den næste dag tidlig morgen. Fine varer, og godt pakket ind.
Over en måneds leveringstid!
Jeg lagde en bestilling hos jer d. 17/2, med en forventning om, at modtage mine produkter inden for 3-5 dage, da det er det der fremgår på jeres hjemmeside. Da der er gået 9 dage, kontakter jeg jer over mail, hvor jeg får af vide, at produkterne ikke er på lager før d. 10/3. Virkelig ærgelig at det ikke står nogen steder, da jeg bestiller produkterne. Derudover er det mærkeligt at i ikke giver besked om det, før jeg kontakter jer.
Jeg modtager så min pakke d. 27/3 altså 38 dage efter min bestilling. Hvilket jeg ikke forstår, da i skriver at de kommer på lager d. 10 marts og i har 3-5 dages levering?
I får 2 stjerner og ikke 1, da produkterne er som forventet.

Odpowiedź od Helsehelse.dk
Bestilling måtte ændres 2 gange.
Bestilte 12 poser forskellige nudler og miksede ud fra et udvalg som var vist på hjemmesiden. Betaler ved ordre, men må efter flere dage skrive og spørge hvornår jeg får mine varer. Efter yderlige et par dage får jeg besked om at en af de varianter jeg har bestilt er udsolgt (hvilket ikke var nævnt på hjemmesiden). Jeg ændrer min ordre ved at tage ekstra af de resterende varer på bestillingen. Får dagen efter meddelelse om, at heller ikke dette kunne opfyldes, så jeg må justere yderlige. Først derefter fik jeg min amputerede bestilling. Firmaet har tilsyneladende et meget begrænset lager og bestiller helt tydeligt først hjem, når det har en ordre, der er betalt. Ergo er det mig der financierer foretagendet.

Odpowiedź od Helsehelse.dk
Fantastisk service og hurtig levering
Bestilte min ordre kl 3 natten til fredag
Og lørdag morgen kl 6 modtager jeg min pakke ved døren.
Fantastisk service og hurtig levering.
🖒🖒🖒🖒
Ingen klager herfra
Levering fuldstændig uacceptabel
1. gang jeg bestilte hos jer, gik der flere uger før jeg SELV fandt ud af at pakken var bortkommet. Så var jeg nødt til SELV at tage kontakt til jer, og bestille noget nyt. Har nu bestilt hos jer igen, da jeg tænkte, at jeg første gang nok bare var uheldig. Her kommer pakken heller ikke som lovet! Jeg kontakter jer igen, og I skriver at det er fordi leverandøren har problemer med leveringen. Hvad så med at kontakte mig, når der går så lang tid? Jeg ændrer min ordre til noget I siger I rent faktisk HAR hjemme, men har endnu ikke modtaget min ordre.. Det er immervæk dårlig service! Kan se mange andre skriver noget lignende, så jeg er ikke den eneste - desværre... Forventer ikke at bestille noget hos jer fremover.
Opgivet pris passer ikke.
Jeg søgte efter et produkt på Pricerunner, og Helsehelse kom op som de billigste. Helsehelse reklamerede med, at prisen var 78.-, og nedenunder stod der så også 78.- inklusiv fragt. Da jeg så ville bestille produktet, blev den gratis fragt afvise, fordi min bestilling var under et minimumsbeløb ? og pludselig var prisen meget højere. Jeg ringede så til Helsehelse, for at give dem en chance til at rette fejlen, men de var ligeglade og holdt fast på deres minimumspris.
Dårlig service
Jeg handler meget på nettet, og er det nok første gang som jeg er blev så dårligt behandlet, jeg var nød til at skrive efter 4 dage hvor varen blev af, og fik svar efter døgn at den vil komme om par dage, men den først kom om 4 dage. Da jeg modtog varen manglede der 1 vare som jeg så skrev til dem med det samme og var det den 10 / 12 har endnu ikke fået svar ! Kommer aldrig til med at handle der igen dårligt dårligt dårligt

Langsom ekspedition og levering
Efter tre dage henvendte jeg mig for at spørge hvor langt ordren var, og jeg fik at vide, at der var produkter de ikke kunne skaffe. Fair nok. Jeg bad dem trække produkterne ud af ordren og sende det andet..... Da der var gået fem hverdage (og en weekend) og jeg ikke havde fået besked om at ordren var afsendt -som de lover, skrev jeg at jeg gerne ville annullere ordren. Dagen efter fik jeg en mail, at ordren nu var afsendt?? Da jeg modtog produkterne var der også det i, som de de ellers ikke kunne skaffe. Da jeg i mellemtiden havde været ude at købe andet sted, stod jeg nu med doblet op! Jeg kunne sikkert have returneret, men gad ikke mere bøvl. Handler der ikke igen!!