Man kunne starte med at fortælle kunderne at der er over en måneds leveringstid, det er simpelthen den ringeste service jeg har oplevet, føj for pokker hvor de skulle skamme sig
Der kunne godt være skrevet, det tager 1 måned+ og komme frem. Min tanke var, mon de er på cykel med forsendelse. Handler der aldrig igen.
Har nu for 3’gang bestilt Geranium olie idag og ordren går igennem. Lige bagefter står der, “der skete en fejl” har både prøvet med MobilePay og kreditkort, intet virker. Når man ringer til dem, får... Zobacz więcej
Hurtig levering og let overskuelig hjemmeside. Jeg gir den kun 3 stjerne fordi deres tilbud om at købe 6 pakker enten ris, pasta eller nudler ikke kan kombineres. Man skal købe 6 ens pakker for at få... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Helsehelse er det lille firma med det store udvalg af helsekost produkter. Vitaminer, kosttilskud, skønhedspleje og økologiske fødevarer.
Ravnsøvej 40, 8240, Risskov
- 71 99 57 31
- helsehelse@firtal.com
- www.helsehelse.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Stevie søt
Fantastisk rask ekspedering og flott service.
Kan anbefales på det sterkeste. 100% fornøyd.

Hurtig fremsendelse produkterne
Fin tilbagemelding på spørgsmål til produkt /levering og produkterne var fremme dagens efter bestilling.
Helt i orden!
Nem hjemmeside, let at bestille og hurtig levering. Jeg er tilfreds!
God, hurtig service
De var billigst, derfor valgte jeg dem. Og min vare kom hurtigt, som lovet. Tak :)
Glutenfri mel..
Har handlet på Helsehelse.dk. Det var fint, lige bortset fra, at teksten på poserne stod på tysk :-( Det er ikke i orden, mener faktisk også, at der SKAL klæbes dansk tekst på..

Både og....
Jeg er egentlig meget tilfreds med måde at bestille og modtage på... og ville gerne give flere end to stjerner...
Men da jeg så efterfølgende skriver tilbage til Helsehelse - at produktet jeg har modtaget har været åbnet og hvordan de forholder sig til det - har jeg her 5-6 dage efter ikke modtaget noget svar... Jeg tænker de jo bare kan skrive - enten at dette ikke kan lade sig gøre eller give mig en forklaring...

Helsehelse
Stort vareudbud, gode priser, hurtig levering.
Godt sted at handle, fantastisk service.. Tak til
Christel og Carsten.

Overraskende positiv...
Gode produkter, hurtig forsendelse, hurtig svar på mail vedr. Spørgsmål..
Præcis som det skal være.
Jeg bestilte 3 forskellige ting, alt i flasker. De blev afsendt fra butikken dagen efter, og jeg modtog dem da to dage efter bestillingen. Varerne var pakket godt ind og alt var i skønneste orden. Mine bedste anbefalinger til Helsehelse.dk

Hurtig og effektiv
Jeg vil give Helsehelse fem stjerne for deres effektivitet og hurtig betjening. Bestilte mine varer den 12-01-15 og fik pakken allerede den 15.
God butik
Hurtigt, nemt, godt udvalg. Har ikke været i kontakt med kundeservice i nogen forbindelse, så det kan jeg ikke udtale mig om.
Men købet har forløbet så godt som det kunne.
Hjælpsom
Meget god kommunikation og kundeservice.
Skulle vente på varen, da den ikke var et standard produkt længere.
Fik jævnlig opdateringer om forløbet.
Handler gerne igen