Jeg bestilte hybenskaller hos Helsebasen og fik tilsendt hybenpulver. Jeg reklamerer på mail, men der svares ikke. Da jeg rykker for svar får jeg en mail fra en ny medarbejder, der lover at jeg får sv... Zobacz więcej
Helsebasen har alt jeg behøver og mer til. Hurtig levering -selv til Norge hvor jeg kommer fra, og de tar seg til til å gi beskjed hvis en vare du har bestilt er utsolgt. Oversiktlig og oppdatert ne... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har handlet hos Helsebasen siden vinter/forår 2008, og har aldrig haft noget som helst at klage over - tværtimod. Stabil levering. Markedets prisniveau. Fin hjemmeside m. gode præsentationer. Sikk... Zobacz więcej
er specielt glad for at kunne finde mange af Aurions produkter samt en del "grøn" rengøring. Savner dog en bedre måde at finde produkterne på - det bliver lidt tungt at skulle igennem kategorierne... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Er den største webshop hvor vi har fokus på økologi, bæredygtighed og miljøvenlige produkter
Roskildevej 16, 2620, Albertslund, Stany Zjednoczone
- info@helsebasen.dk
- www.helsebasen.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
perfekt
jeg er rigtig glad for at bruge Helsebasen, det er nemt at finde rundt og finde de ting man skal bruge. De har alt, der er hurtig levring, det er super når man som jeg som regl først får bestilt når jeg næsten er løbet tør :) alt er pakket sikkert ind og så er det lidt hyggeligt at der næsten altid er en lille ekstra gave med i pakken ;) Så de bedste anbefalinger til Helsebasen.
Fantastisk kundeservice!
Hurtig og hjælpsom betjening. Vil helt sikkert bruge Helsebasen igen og anbefale til andre!
Ekstrem hurtig ekspedition :-)
Når man har brug for noget i en fart, så er det her man skal bestille fra. Søgefunktionen virker bare super. Det er nemt at finde varene og bestille og dagen efter havde jeg varen. Så bliver det ikke bedre :-)
hurtig og sikker levering
Man kan altid regne med Helsebasen. Skulle der endelig være noget der ikke er på lager, giver de besked og foreslår alternativ hvis muligt. Helt utrolig god service.
Øko-Land
Flot netbutik med masser af gode øko-produkter. Hurtig levering . Helt klart min farvorit shop. Tak for god betjening. Vibeke Larsen Faaborg.
altid hurtig levering
Det er super dejligt, at sætte sig til computeren og bestille sine varer og så modtage dem dagen efter, ikke noget med at køre forgæves flere gange.
Super god service
Jeg har altid oplevet utrolig god service. Jeg har altid modtaget varerne dagen efter. Hvis der en sjælden gang er sket en fejl, har det aldrig været et problem at få det rettet. Altid god, venlig og hurtig service.
Hurtig levering og gode produkter
Jeg har brugt Helsebasen gennem de sidste par år og er utrolig tilfreds med både service niveau og produkterne.
Der går som regel kun et par dage fra de har modtaget orderen til jeg modtager mine produkter. Jeg bestiller ofte større mængder og ofte lægger de lidt ekstra lækkert i pakken.
Jeg kan finde stort set alle de helsekost produkter jeg har brug for på deres hjemmeside.
Min yndlingsnetshop
Helsebasen er ubetinget min favorit onlinebutik. De har et bredt varesortiment, varerne er altid på lager, hurtig levering og de svarer meget hurtigt når man skriver og spørger om noget. Med andre ord: En SUPER god service! Tak Helsebasen :-)
Nemt og enkelt
Siden er nem at søge på, varerne kommer hurtigt, ellers annonceres der på siden om ekstra travlhed.
Perfekt
To dage efter, at jeg havede bestil varene, kom posten med dem. Det er altid nemt og problem frit, at handle på Helsebasen. Og jeg har gjort det mange gange. Så det vil jeg anbefale andre.
Formidabelt udvalg og sikker kundebetjening
For en kernesund haj som mig er der et bredt udvalg. Der er fx 3 varianter af kartoffelchips med "det gode fedt". Og nogle uimodståelige majspops med paprika. Eller en risotto på brune ris med Karl Johan svampe.
Mange gluten alternativer.
Der er hurtig levering og sød håndskrevet smiley hvis der mangler noget på fakturaen.
Super god/hurtig service
Hurtig og enkel betjening på hjemmesiden, med gode tilbud. Kan klart anbefale Helsebasen til andre "økofreaks".
Hurtig og effektiv betjening
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig og effektiv gennemførsel af ordre.
Lynhurtig levering.
Super god hjemmeside, der er nem at finde rundt i. (:
lige en netbutil for mig og min familie!
Varen kommer meget hurtigt, jeg bestiller som regl i weekend og så har jeg varen om tirsdagen, og det er varer der er vær at vente på. Vi skal i gang med en ny leve stil, og kan finde alle produkterne i helsebase.dk
Super service, selv ved fejl!
Jeg modtag denne gang en pakke, hvor en af olieflaskerne var blevet til glasskår, og hvad gør man så?!?
En enkelt opringning. God, personligt betjening. Og de ødelagte varer bliver erstattet med nye. Ingen problemer for mig, ud over at smide de ødelagte ting i skraldespanden.
Her handler jeg trygt igen og igen og igen.
Super hurtig og perfekt betjening
Alle de gange, jeg har handlet på Helsebasen.dk har jeg altid fået varerne hurtigt, og uden fejl. Varefakta er informative. Når der er "rabat-dage" på Helsebasen.dk's domicil, er det absolut også et besøg værd.
Helle Kongevang
Fanø
Klart en favoritside
Super hjemmeside med mange varer at vælge mellem, dog har jeg ofte problemer med at se om varen indeholder glutten, forkerte fedtstoffer og sukker. Tidligere købte jeg varen første gang i deres lille butik hvor jeg kunne se indholdet og derefter genbestilte på nettet, desværre undgår jeg nu at købe de varer jeg er i tvivl om indholdet.
Et stort pluds er den hurtige levering og den fri porto ved køb over 400,- Håber de får en butik i Esbjerg igen.