Estniskt hälsoföretag med premiumhampa odlad på Gotland, Sverige. Naturligt spektrum av CBD och cannabinoider – från ren nordisk jord till din hälsa.
Love it!
Underbara produkter! Hjälper mig skapa lugn och är perfekt innan läggdags.
Fantastiska människor med bra värderingar som driver detta också.

Odpowiedź od Helsama
Bra vid ett hektiskt liv.
Bra produkt. Jag lever ett ganska hektiskt liv och har ibland svårt att varva ner efter dagen. Upplever att den här produkten hjälper mig att tysta ner hjärnan på kvällen utan att den drar ner övrig energi.

Odpowiedź od Helsama
Bra produkter och service ❤️
Känns i hela kroppen,speciellt magen, att det är bra produkter. Så trevliga och kunniga med bra tips om hälsan av personalen. Kommer definitivt att handla mer av dem och rekommenderar dem varmt.
Gillar deras produkter särskilt deras…
Gillar deras produkter särskilt deras Rostade Hampafrö med olika smaksättning . "nytänk" !! Som jag verkligen rekomenderar!
Sömnen blev bättre och blodtrycket…
Sömnen blev bättre och blodtrycket normaliserat. Produkten är av god kvalitet!
Blivit av med min postcovid muskelvärk och blivit piggare sover bättre på natten
Blivit av med min postcovid muskelvärk och blivit piggare sover också bättre på natten
Jag har testat CBD produkter förut men…
Jag har testat CBD produkter förut men absolut inte med denna effekten. Mindre smärta i kroppen, bättre sömn och mer energi. Helsamas produkt förstår man att det är the real deal redan när man öppnar påsen och luktar på innehållet. Denna är odlad med kärlek.
Mycket fin energi
Mycket fin energi, man blir helt tillfredställd från morgon till kväll, trodde aldrig hampa kunde vara så här bra. Alla förtjänar att må bra
Vilken kvalitet!!
Vilken kvalitet! Har fått otroliga resultat. Sover så otroligt djupt, återhämtar mig mycket snabbare och känner mig gladare och har mer energi. Otroligt!