Meget venligt personale. Og ingen sure miner, da vi bad om et andet værelse, da nogle af stedets værelser har halv havudsigt. Vi var endda for tidligt på den, det var vi ikke opmærksomme på, vi kunne... Zobacz więcej
Min kone og jeg havde bryllupsdag og vi besluttede at spise på Hotel Marselis. Vi bestilte bord, og var heldige at få det dejligste bord med udsigten over Aarhusbugten. Da vi kom var der flag på... Zobacz więcej
Mit værelse og især badeværelset fremstod urengjort. Værelset var iøvrigt som et køleskab. Temperatur målt til15 grader. Sengetøj og dyner var klamme grundet temperaturen. Flere stik var uden strøm o... Zobacz więcej
Hotellet er i dårlig stand, manglende rengøring alle vegne, betaling for parkering og kaffen koster 30 kr pr kop og den er bestemt ikke nylavet, næsten udrikkelig. Personalet ung og uerfarne. Fik oply... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Helnan Marselis Hotel har 153 værelser, a la carte, selskabs- og konferencefaciliteter. Hotellet har en helt unik placering ved stranden og ved Marselisborgskoven, med udsigt over Aarhus Bugten. Hotellet er yderst attraktivt for såvel leisure som selskab og konferencer. Helnan Marselis Hotel er en del af Scandinavian International Hotels koncernen, som har hovedsæde i Aarhus. Koncernen ejer og driver 5&4 stjernede hoteller i forskellige verdensdele
Strandvejen 25, 8000, Aarhus, Dania
- aarhus@helnan.com
- www.helnan.dk
Vildledende booking og arrogant kundeservice!
**Skuffende oplevelse med kundeservice**
Vi ringede mandag d. 03.03.2025 for at booke to overnatninger gennem en SPOT-deal. Vi talte med en kundeservicemedarbejder for at sikre os, at værelserne var tilgængelige, hvis vi først købte dealen og derefter skrev for at bekræfte – det var ifølge hende intet problem, da værelserne var ledige.
Efter at have købt dealen og sendt en mail med vores ønskede datoer, regnede vi derfor med, at alt var på plads. Men dagen efter modtog vi en mail om, at værelserne alligevel var udsolgte.
Da vi ringede for at få en forklaring, blev vi mødt af en meget ubehøvlet medarbejder, der i stedet for at hjælpe os begyndte at belære os om hotellets forretningsstrategi – at man ikke kunne regne med, at SPOT-værelser altid var tilgængelige, selvom vi lige havde fået bekræftet det over telefonen. Da vi forsøgte at stille spørgsmål, blev vi afbrudt og blot henvist til deres retningslinjer.
Løsningen, vi blev tilbudt? At betale en merpris på over 2000 kr. for en opgradering – så var der pludselig værelser tilgængelige.
Vi kunne måske have accepteret en mindre merpris, men den attitude, vi blev mødt med, gjorde det umuligt at se en løsning. Vi ønsker simpelthen ikke at bo på et hotel, hvor kundeservice åbenbart er en by i Rusland – og desværre stemmer vores oplevelse overens med hotellets Trustpilot-score.
Man kunne have håbet på, at hotellet ville forsøge at modbevise den, men det virker ikke til at være tilfældet.

Fint ophold
Vi mødte kun venligt, smilende og imødekommende personale, endda også efterfølgende. Det var nemt både at parkere og der var mange måder, der ikke voldte det store besvær, at betale herfor. Værelset var rent og pænt. Badevandstemperaturen i poolen var behagelig. Jeg prøvede ikke Aarhusbugten.
Fint ophold. Kommer gerne igen

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
Fin oplevelse for en familie på 5.
Fin oplevelse for en familie på 5.
Den 4. Stjerne gives for den fine service fra receptionisten søndag aften. Han tryllede både cola og vand frem u.b. mens vi spiste vores take-away i foyeren. Det var god service.
Morgenmaden var god og varieret.
Hvis vi skal påpege forbedringer, kan nævnes flg.:
Det varme vand i bruseren var ikke altid varmt.
Vandet i poolen er svømmehals koldt.
Da vi ankom søndag aften var der ingen kaffe og det var knapt med vand i receptionen
Parkeringen er ikke gratis foran hotellet, men ude ved vejen- så der er en masse tomme pladser på hotelområdet!
Ellers et fint sted med super
god beliggenhed.

God oplevelse
Sødt personale, fornuftige værelser god morgenmad og rolig beliggenhed til meget fair priser. Har booket mine næste 2 ophold.

Dårlig morgenmad, dårlig spa
Dårlig morgenmad, dårlig spa (det kan man vist ikke kalde for spa), vi skulle selv tænde for saunaen, så vi sad og ventede i en halv times tid før den var varm. Vi er med på i skal spare penge, men det her kan man altså ikke kalde en spa oplevelse. Derudover var der småbørn der larmede utrolig meget, så vi endte med at gå derfra - uden den famøse spa oplevelse. I øvrigt burde der ligge håndklæder klar ved poolområdet, og ikke være noget man skal bede om, det samme gælder når man vil have en badekåbe. Vi stod og ventede i over 10 minutter på at få en. Det burde bare udleveres når man ankommer, eller være på værelserne.
Værelserne var ok, men vi manglede hårtørrer som vi, igen måtte stå og vente på da vi kom til receptionen.
Vi kommer ikke igen

Rigtig god modtagelse
Rigtig god modtagelse . Vi fik en flot værelse, hvor rengøring var tip top 👌👌👍👍. Rigtig god morgenbuffet med masser forskellig lækker mad ☺️☺️

Spa ophold ……hvor ??
Vi skulle have et luksus spa ophold hos jer fra 25/1-26/1 ……ankommer til hotellet …..ingen kåber til at bruge til spaen ….kåber ankommer ret sent ( var nede i receptionen og be om dem) vi går ned til spa området …..folk har medbragt vin flasker og alle de fem stole er taget …..små børn der laver bomber i en meget lille pool ( de fleste steder med spa er der en minimums grænse på 12 år )….det er IKKE hvad vi havde regnet med …..Luksus spa ophold ?? I har intet spa område ……i har en kold lille pool en halv varm sauna !! Det er ikke spa .
Shampoo beholde og body wash var tomme på værelset !!!
Værelset /hotellet fremstår generelt meget træt og slidt.
Vi kommer ikke igen .

Var her også i 2033
Vi var her i december 2023 og var så tilfredse med opholdet, at vi ville gentage det igen i 2024.
Modtagelsen var venlig og god.
Værelserne var som sidste gang hyggelige men lidt slidte.
Så kommer vi til morgenbuffet
Sidste år var der rigtig god morgenbuffet,
Men i år var alt det lune, koldt og kedeligt. Æggene var kolde.
Personalet var ligeledes kolde og afvisende, da jeg spurgte efter bær til yoghurten.
Kaffe var dog god og varm
Jeg tror at vi finder et andet sted næste gang

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
Boede hos jer fra torsdag d
Boede hos jer fra torsdag d. 21 nov til lørdag d. 23 nov.
Da vi tjekker ind torsdag aften er vi noget overraskede over hvor beskidt der er på værelset, samt på badeværelset.
Jeg påtaler den manglende rengøring i receptionen fredag formiddag, det ville hun strakt sørge for, der blev rettet op på.
Vores overraskelse var derfor stor, da vi kommer tilbage fredag aften, til et værelse og badeværelse, som stadig er møgbeskidt. Spindelvæv og edderkopper i flere hjørner. Stadig døde fluer i badekarret.
Jeg sender en mail til jer d. 25 nov. med flere billeder af den manglende rengøring.
Havde egentlig forventet at i havde reageret på den.
Men nej, den har i ikke besvaret.

"Parkeringssvindel"
Utrolig dårlig service - som starter da vi ankommer til hotellet. Vi ser parkeringsskiltet og betaler 285,00 kr. som vi jo synes er noget i overkanten. Da vi kommer til checkin spørg vi ...... Personen undskylder og siger at vi "KUN" skal betalte 100 kr - det vil han lige sørge for at vi modtager retur. Han låner endda vores telefon for at være sikker på at han modtager alle de rigtige oplysninger som han skal bruge. Morgenmaden er kaotisk og der er ikke et bord som vi kan sidde ved......De beklager at der er mange på hotellet.........Ved udtjekning spørg vi ..... "har i det i skal bruge til refundring af overprisen" DERPÅ siger den selv samme person " Det kan vi desværre ikke - det er jeres egen fejl"
Vi har skrevet frem og tilbage men uden held . tænk at HELNAN tjener på at få parkeringsselskabet til at "narre" kunden.
I burde skamme jer.

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
Vi var sammen med et vennepar på weekend på jeres hotel 1/11-3/11-2024.
Sødt og venligt personale, men...
Der mangler et greb ude på badeværelset, sengen er for høj til os med korte ben, det duer ikke med løse tæpper på gulvet for os, det er gangbesværede og sidst, men ikke mindst mangler der nogle brede handicap- p.pladser ved hovedindgangen.
Dette mangler I, for at I kan kalde et handicapvenligt hotel.
Anne-Mette Jørgensen

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
Fantastisk beliggenhed men hotellet lidt nedslidt
Hotellet lidt nedslidt, men ellers ok med en god størrelse værelse. Fantastisk udsigt til havet. Flink service ved receptionen og i baren.
Morgenmad situationen var kaotisk - det virkede som om køkkenet ikke er gearet til det antal gæster, der var booket ind. Der var lange køer og der manglede både mad og kaffe. Der var meget støj og ikke pladser nok i restauranten. Opstillingen af mad og drikke var ikke hensigtsmæssig, da den var med til at skabe køer, på kryds og på tværs.

Parkeringsbøde oven i prisen
Hotellet deler parkeringsbøder ud når man parkerer på deres parkeringsplads i forbindelse med overnatning hos dem. Oven i prisen på 1.125 kr (for et elendigt værelse) får man tilsendt en en bøde på 425 kr.
De kunne i det mindste spørge når man tjekker ud om man er i bil og om man er opmærksom på at der skal betales for bilen. Men det gør de ikke.
Når jeg så kontakter dem får jeg bare at vide at der er skilte over alt der angiver at der skal betales 100,- for at holde der. Fint nok, det må man så betale hvis man vælger det hotel. Men at sende parkeringsbøde efterfølgende, via Oparko, er at gå langt over stregen efter min mening. Opkræv beløbet ved udtjekning!
Virkelig ringe service. Jeg kommer aldrig til at bo der igen.

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
Meget larm og nedslidt hitel
Der blev festet og sunget og skreget og skrålet og løbet rundt på gangene indtil
Kl 01:30 om natten torsdag til fredag. Jeg ringede receptionen der som lovede at lukke det ned. Men utroligt at de ikke gør noget før der bliver klaget. Der kan ryges lige uden foran værelser der starter med 100 tal så vinduerne kan ikke åbnes. Hotellet er meget slidt og sengetøjet var hullet og dårlig lugt på værelset. Restauranten havde ikke plads til en enkelt person til spisning om aften kl 20:00 og der virkede rimelig kaotiskt. Absolut ikke pengene værd!

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
God beliggenhed men meget nedslidt
Hotellet er slidt, kedeligt og uinspirerende. Morgenmad situationen var kaostisk - det virkede som om køkkenet ikke er gearet til det antal gæster, som var booket ind. Der var lange køer og der manglede både mad og kaffe. Der var virkelig megen støj og ingen pladser i restauranten, så vi sad i lobbyen og spiste. Selve opstillingen af mad og drikke var ikke hensigtsmæssig, da den var med til at skabe køer, på kryds og på tværs. Borderne blev ikke ryddet, det blev oplevelsen ikke bedre af.
Der er flere punkterede ruder, gulvtæpperne meget slidte og ulækre. På badeværelset kunne man se ledninger og rør, da loftet ikke gik helt ud til kanten - ikke en rar fornemmelse når man brugte badeværelset.
Ud over det, så hvis man ønsker at parkere tæt på hotellet, så koster det 150 kr i døgnet. Der står de har ladestander til elbiler - disse virkede dog ikke.
Det mest positive er beliggenheden og udsigten, så syndt at stedet ikke bliver vedligeholdt bedre.

Dårlig oplevelse overordnet
Dårlig oplevelse overordnet
Mad i restaurant levede på ingen måder op til forventningen. Ingen tilbehør suppe istedet for risotto, vi bestilte irish coffee og oplevede at det simpelthen var for stor en opgave. De stakkels unge mennesker skal hjælpes noget mere.
Værelserne er flotte i størrelse men afløb er urensede, så vandet løber ud over det hele på alle de værelser vi havde.
Dårlig lugt af samme grund
Parkering virker heller ikke.
Alt i alt en dårlig oplevelse, som slet ikke lever op til priserne
Det eneste positive var de søde unge piger som gjorde det bedste de kunne.

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
Mad og værelser fine, men elendige forhold for rygere.
Værelserne var fine og med en fantastisk udsigt ud over vandet.
Morgenbord mandag og tirsdag og aftensmad mandag var i top. Dog var der alt for få blå kartoffelchips til laksen.
Vi ankom en søndag og havde ikke været opmærksomme på, at restauranten er lukket om søndagen, men heldigvis var der ikke langt at gå til marinaen med flere spisesteder.
Der var fri adgang til kaffe o.lign. under hele opholdet.
MEN det er altså lidt sølle, at når man er ryger, er der een halvdårlig bænk udenfor lige ved p- pladsen, så der er absolut intet hyggeligt ved at sidde der, og slet ikke, når det regner, da der ikke er overdækket. Det er endvidere ikke nemt at tage en kop kaffe eller et glas vin med derud.
Eftersom man ikke må ryge på altanerne, bør der være bare eet sted, hvor rygerne kan sidde behageligt ved et lille bord, og selvfølgelig overdækket, så man også kan sidde der i regnvejr. Gerne med lidt god udsigt.

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
Jeg har absolut kun de mest rosende ord…
Jeg har absolut kun de mest rosende ord at give Helnan Marselis.
Jeg var i den situation at jeg desperat skulle bruge 2 værelser i forbindelse med noget arbejdsrelateret. Men hotellet (trods det var fuldt booket) løste min situation og reddede dagen🙏🏻
Sublim service,
Især tak til Christian i receptionen for at komme mig til undsætning.

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
Dejligt ophold og god service
I juli måned købte vi et ophold på Helnan Marselis Hotel. Ved ankomst blev vi mødt af søde og imødekommende personale i receptionen, og denne venlighed fortsatte vi med at opleve i hele opholdet, fra restauranten til rengøringen. Hotellets beliggenhed er helt fantastisk med masser af aktivitetsmuligheder.
Vi fandt ud af, at tre dage er for kort tid til at nyde alt, hvad hotellet og området har at byde på, så vi planlægger at komme tilbage snart.
Da vi kom hjem, fik vi en henvendelse fra parkeringsselskabet, som administrerer parkeringen for hotellet. De havde udstedt en bøde, da vi havde tastet et tal forkert på nummerpladen. Selvom parkeringsselskabet insisterede på at fastholde deres krav, kom hotellet os til undsætning og sørgede for, at vi ikke skulle betale bøden, da vi jo havde betalt for parkeringen under opholdet.
Alt i alt havde vi en fantastisk oplevelse på Helnan Marselis Hotel, som vi ser frem til at besøge igen!

Hotellet lidt nedslidt
Hotellet lidt nedslidt, men ellers ok, super dejlig udsigt til havet flink service ved receptionen, de 3 stjerner. Vi valgte at spise i resturenten, en super sød, smilende og flink ung pige betjente os, hun burde have 5 stjerner! Maden var sådan set ok, MEN den var alt alt for dyr, hold da op nogle priser, det stod godt nok ikke mål med maden (for lidt mad på tallerkenen i forhold til pris), så spis ude i byen i stedet. Vil vi komme igen på hotellet? ja da, det var alt i alt en god oplevelse, kan godt anbefale hotellet.

Odpowiedź od Helnan Marselis Hotel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.