We waren op zoek naar dak dragers voor onze nieuwe tweedehands Mitsubishi. Op diverse concurrerende sites stonden deze per stuk voor 80 euro en niet als set. Op deze site waren 2 dak dragers 10 euro... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Wij waren op zoek naar nieuwe dakdragers en kwamen bij Owen uit. Deze besteld en we werden netjes geïnformeerd over de leverdatum middels track & trace. Na ontvangst op de auto bevestigd en helemaal... Zobacz więcej
Het ontbreekt aan service/contact. Telefonisch niet bereikbaar en mails worden niet beantwoord. Daarbij geadverteerd dat het artikel binnen enkele dagen wordt geleverd. Maar er heeft slechts een... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stevige alu dakdragers voor gesloten dakrails (xc40) met een goede prijs in verhouding. De plastic delen voelen wat goedkoop maar alles past netjes en functioneert. Ik was een eind-dop kwijtgeraakt... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Inni użytkownicy przeglądali również
Product is degelijk en past goed.
Product is degelijk en past goed.
Verzending via GLS is niet alles....
Prima
Prima, alleen levering kwam in twee delen wat een beetje verwarring gaf maar verder goed.
Past wel of niet
Het is volkomen onzeker of de dakdragers passen. Ze komen los van het dak bij de minste of geringste beweging. De auto is een toyota rav4 plug in hybrid uit 2023. Momenteel in discussie met Owen. Het product zelf ziet er stevig en goed uit. De auto heeft fixpoints en daar MOET je gebruik van maken. Deze dakdragers doen dat NIET. Dus waarschijnlijk retourneren.

Odpowiedź od Owen
Het ontbreekt aan service/contact + leverdatum wordt niet nagekomen
Daarbij geadverteerd dat het artikel binnen enkele dagen wordt geleverd. Maar er heeft slechts een deellevering plaatsgevonden.
En zoals vermeld, er is geen service/contact, om te vragen of/wanneer de rest wordt geleverd.

Odpowiedź od Owen
Ik zal hier nooit meer bestellen
Na lang zoeken toch uiteindelijk de verkeerde dakdragers gekocht.
Ik meende deze tijdig in huis maar na ong 1 week werden ze geleverd. Het blijkt dat ze uit Duitsland moeten komen. Meerdere maken gebeld naar het nr. Op Ned website. Ik moest inspreken maar werd nooit teruggebeld. Gemaild ...geen antwoord terug ontvangen.
Toen contact gezocht met Duits bedrijf...deze hebben wel gereageerd en heeft mij een ticket bezorgd voor gratis verzending. Dakdragers diezelfde dag op de post gedaan. Dit is al meer dan 2 weken geleden. Weer gemaild maar ik krijg geen antwoord IK HEB NOG STEEDS GEEN GELD TERUG ONTVANGEN !!

Odpowiedź od Owen
Stevige alu dakdragers voor gesloten…
Ik was een eind-dop kwijtgeraakt en er werd me als service een nieuwe set van 4 beloofd, is onderweg in de post 👍🏼
Zou zo weer dakdragers bestellen van Owen
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Niet de duurste in zijn soort, dus verwacht ook niet dat je er geruisloos mee kunt rijden, maar voldoen aan de verwachtingen.
Één klein minpuntje: Bij het plaatsen van de rubberen strips aan de onderkant, kon ik de strip niet helemaal tot in de punt doortrekken ivm de kunstof doppen. Dit ziet er niet heel fraai uit. Voor de rest helemaal prima, doen wat ze moeten doen.
Geeft geen gehoor meer
Geeft geen gehoor meer.
Helaas na drie keer bellen en mailen nog steeds geen reactie mogen ontvangen.

Prima after service.
Dakdragers besteld. Helaas waren ze niet op tijd geleverd, maar de afhandeling van de retour was snel en netjes.
Krijg geen kontakt met jullie als ik…
Krijg geen kontakt met jullie als ik bel heb nu al 3 dagen geprobeerd te bellen maar kreek alle keren te horen we zijn nu jiet berijk baar want ik wilde mijn bestelling retour doen want heb verkeerd besteld helaas

Odpowiedź od Owen
De dakdragers werden snel bezorgd en…
De dakdragers werden snel bezorgd en zijn naar verwachting.
Goede klantenservice
Helaas de verkeerde dakdragers ontvangen en paste deze niet op onze auto. Echter heeft het bedrijf adequaat gereageerd op mijn reactie en een passende oplossing aangeboden. Met de klantenservice zit het dus wel goed.
Snelle levering en goed klantcontact
Een goed en professioneel bedrijf dat…
Een goed en professioneel bedrijf dat oplossingsgericht meedenkt en oplossingen aandraagt waar nodig.
Een groot compliment en erg prettig zaken gedaan
Owen heeft een tevreden klant erbij.
Na ontvangst op de auto bevestigd en helemaal top.Gelijk ook een draagtas besteld die inmiddels ook is geleverd.
Kortom, wij zijn tevreden!
Snelle verzending en het product is…
Snelle verzending en het product is zoals beschreven. Top dakdragers voor weinig geld :)
Kan niet anders zeggen dat Owen een…
Kan niet anders zeggen dat Owen een geweldig product en merk is. Combinatie van dakdragers en dakkoffer zit heel stabiel op de auto en ziet er ook nog een heel goed uit.
Geweldige service en snel contact bij eventuele vragen. Absolute aanrader!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.