Heilmann Home ApSRecenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service! Jeg var kommet bagud ift at finde to jernhjerter til et bryllup. Jeg ringede kl 12,50 og kl 13.00 afgik min ordre, som jeg modtog dagen efter. Imødekommende og service i top! Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heilmann Home får de varmeste anbefalinger herfra. Hurtig levering efter bestilling. Møblet levede ikke op til standarden. Kontaktede indehaver og efter billeddokumentation fik jeg et par dage senere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 4 rustikke håndlavede søm til ophængning. Bare det at kunne finde en butik dér sælger det er fantastisk synes jeg - endnu mere fantastisk er leveringen! Bestilte i går og modtog varer i dag.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

For mig er kundeservice, hurtig levering og priserne de vigtigste ting når jeg skal handle på nettet og der kan sættes flueben ud for dem alle ved Heilmann Home. Ikke sidste gang jeg handler hos dem... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep internetowy

Napisane przez firmę

www.heilmannhome.dk er en webshop med fokus på god kundeservice. Vi har hurtig levering og billig fragt med GLS. Vi har vores varer på lager, så vi kan sende din ordre afsted med det samme. Vi har bl.a. kendte brands som Aafod, BySkagen, Dacore, Deluxe Homeart, Ib Laursen og Speedtsberg Vi har før i tiden handlet mest med genbrugsting. Nu er passionen udvidet til lækkert interiør. Vi synes at kombinationen af nyt, genbrugt og/eller upcyclet går godt i spænd. Derfor vil I kunne finde nyt, brugt og upcyclet her på hjemmesiden. Heilmann Home ApS er registreret antikvitets handlende med koster bevilling, der vil derfor også være eksklusive genbrugsvarer at finde her på webshoppen. Vi tænker på miljøet og går meget ind for genbrug, så når du modtager en pakke fra os, kan det godt ske at kassen ikke er pæn og ny, vi forsøger at genbruge alt, der kan genbruges, så vi kan hjælpe med passe på miljøet. Vi har altid et par gode tilbud i gang, så klik ind og se om der ikke er et eller andet, du ikke kan leve uden.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

203 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 46

Napisz recenzję

8 lipca 2023

Hej Inge
Tusind tak for dine 5 stjerner til Heilmannhome.dk. Dem er vi rigtig glade for. Vi håber selvfølgelig at vi kan hjælpe dig godt igen en anden gang.
De bedste hilsner fra Jesper, ejer af Heilmannhome.dk

Fantastisk service

Hurtig ekspedition og lækre varer.
Der var en fejl på den ene vare - på fineste vis fandt vi en løsning på problemet.
De bedste anbefalinger herfra

5 lipca 2023

Hej Dorte
Tusind tak for dine 5 stjerner samt ros til Heilmanhome.dk. Vi er glade for din anmeldelse.
Vi håber selvfølgelig at vi får mulighed for at betjene dig godt igen en anden gang.
De bedste hilsner fra Jesper, ejer af Heilmannhome.dk

Meget hurtig levering👍

Meget hurtig levering👍
Bestilt onsdag ca kl 10 og lev torsdag ca kl 08
Og jeg var i bekneb, så denne oplevelse var så SUPER🙏

20 czerwca 2023

Hej Ruth
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Heilmannhome.dk. Den er vi meget glad for! Vi er glade for at vi kunne være behjælpelige med hurtig levering af din ordre. Vi håber selvfølgelig at vi kan hjælpe dig igen en anden gang på Heilmannhome.dk.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering - varen som forventet

10 czerwca 2023

Hej Linda
Tusind tak for de 5 stjerner til Heilmannhome.dk. Du kan tro, vi er glade for dem!
Vi håber at du er blevet glad for dit køb og vi ser dig igen anden anden gang på Heilmannhome.dk.
De bedste hilsner fra
Jesper, ejer af Heilmannhome.dk

Oceniono na 5 z 5

En god handel varen var godt pakket og…

En god handel varen var godt pakket og beskyttet
Og rimelig hurtig

3 czerwca 2023

Hej Gitte
Tak for dine 5 stjerner til Heilmannhome.dk.Dem er vi glade for.
Vi forsøger at pakke vores ordrer til vores kunder rigtig godt ind, så det er en positiv oplevelse af få sin pakke fra os. Udover at vi genbruger så meget som muligt, så er vores pakkechips produceret af planter og dermed biologisk nedbrydelige. Vores pakkepapir er ligeledes lavet på genbrug.
Du ønskes en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering, helligdag kom dog lidt i vejen, men jo ikke deres skyld. Købte en brødkasse og hold da magle, hvor der var gjort alt for at den ikke skulle komme til skade under fragten. Var meget fyldt med flamingo kugler til at holde fast på den, det gav et smil på læben 😊

2 czerwca 2023

Hej Ulla
Tak for dine 5 stjerner til Heilmannhome.dk, dem er vi rigtig glade for. Vi håber at du er glad for din brødkasse.
Vi vil hellere pakke lidt ekstra godt ind, end at vores kunder får en træls oplevelse hos os. Til orientering så bruger vi pakkechips, der er produceret af planter og dermed biologisk nedbrydelige.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk2023 sted at handle kan varmt…

Fantastisk sted at handle kan varmt anbefales

22 maja 2023

Hej Aase
Tusind tusind tak for dine varme ord, dem er vi glade for hos Heilmannhome.dk. Vi håber at du er blevet glad for dine varer.

Rigtig god service

Jeg har intet at klage over for det hele gik som forventede og varen var jeg også super godt tilfreds med.

31 maja 2023

Hej Benitta
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Heilmannhome.dk. Jeg er glad for at vi lever op til dine forventninger både med vores service samt produkt. Vi håber at kunne betjene dig godt igen en anden gang.
Du ønskes en god weekend.
Vh
Jesper, ejer af Heilmannhome.dk

Meget tilfreds

Meget tilfreds, super kundeservice: )

24 maja 2023

Hej Susan
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Heilmannhome.dk. Den er vi rigtig glade for. Vi håber selvfølgelig at vi kan betjene dig godt igen, en anden god gang på Heilmannhome.dk.
VH Jesper, Ejer af Heilmannhome.dk

Oceniono na 5 z 5

Rigtig fine varer og leveret lige så hurtigt som lovet 😊

13 maja 2023

Hej Gerda Marie
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Heilmannhome.dk, den er vi rigtig glade for, Vi håber selvfølgelig at se dig igen en anden gang på Heilmannhome.dk.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og er glad for…

Super hurtig levering og er glad for produktet jeg købte.

8 maja 2023

Hej Grethe
Tusind tak for dine flotte anmeldelse af Heilmannhome.dk, den er vi rigtig glade for. Dejligt at høre du også er glad for produktet. Vi håber at vi kan betjene dig godt igen en anden gang.

Oceniono na 4 z 5

Fin og hurtig levering

25 kwietnia 2023

Hej Tina
Tusind tak for din fine anmeldelse af Heilmannhome.dk. Den værdsætter vi meget.

Hejsa

24 marca 2023

Hej Jette
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Heilmannhome.dk. Den er vi glade for.
VH Jesper

Oceniono na 5 z 5

Bestilte dag 1 og modtog pakken dag…

Bestilte dag 1 og modtog pakken dag 2💪super service. Fede vare👏

12 marca 2023

Hej Carina
Tusind tak for din positive anmeldelse af Heilmannhome.dk. Den værdsætter vi meget. Vi er glade for at din oplevelse af vores service samt produkter er helt i top.
Hav en rigtig dejlig dag og vi ser frem til at betjene dig igen en anden gang.

Perfekt handel

Perfekt handel. Hurtig levering. Jeg kendte ikke hjemmesiden, før den dukkede op i min søgning på nettet. Og med gode anmeldelser, turde jeg godt tage chancen for at handle her. Det levede fuldstændig op til min forventning.

20 lutego 2023

Hej Lotte
Tusind tusind tak for dine flotte anmeldelse af Heilmannhome.dk. Den er vi rigtig glad for. Vi er glade for at vi levede op til din forventning.
De bedste hilsener fra Jesper, ejer af Heilmannhome.dk

Oceniono na 5 z 5

Virkelig hurtig levering og da det…

Virkelig hurtig levering og da det viste sig, at der var en defekt vare, oplevede jeg en after sales service langt ud over det forventede

21 lutego 2023

Hej Hanne
Mange mange tak for din flotte anmeldelse af Heilmannhome.dk. Den er vi rigtig glade for.
De bedste hilsner Jesper, ejer af Heilmannhome.dk

Hej Thomas
Tusind tak for din flotte anmeldelse af Heilmannhome.dk, den værdsætter vi meget.
Vi håber selvfølgelig at vi kan servicere dig en anden god gang.

Oceniono na 5 z 5

Alt gik som det skulle og en ekstrem…

Alt gik som det skulle og en ekstrem hurtig levering ✨

31 grudnia 2022

Hej Ditte
Tusind tak for din flotte af anmeldelse af Heilmannhome.dk. Den er vi rigtig rigtig glad for. Vi ser frem til at betjene dig igen en anden god gang.

Oceniono na 5 z 5

Lækkert produkt til den helt rigtige…

Lækkert produkt til den helt rigtige pris

19 grudnia 2022

Hej Jesper
Tusind tak for din fine anmeldelse af Heilmannhome.dk. Den er vi rigtig glad for. Vi ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Vi håber selvfølgelig på at vi får fornøjelsen af at servicere dig igen i det nye år.

VH Jesper, Heilmannhome.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej