Heilmann Home ApSRecenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service! Jeg var kommet bagud ift at finde to jernhjerter til et bryllup. Jeg ringede kl 12,50 og kl 13.00 afgik min ordre, som jeg modtog dagen efter. Imødekommende og service i top! Jeg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heilmann Home får de varmeste anbefalinger herfra. Hurtig levering efter bestilling. Møblet levede ikke op til standarden. Kontaktede indehaver og efter billeddokumentation fik jeg et par dage senere... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 4 rustikke håndlavede søm til ophængning. Bare det at kunne finde en butik dér sælger det er fantastisk synes jeg - endnu mere fantastisk er leveringen! Bestilte i går og modtog varer i dag.... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

For mig er kundeservice, hurtig levering og priserne de vigtigste ting når jeg skal handle på nettet og der kan sættes flueben ud for dem alle ved Heilmann Home. Ikke sidste gang jeg handler hos dem... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep internetowy

Napisane przez firmę

www.heilmannhome.dk er en webshop med fokus på god kundeservice. Vi har hurtig levering og billig fragt med GLS. Vi har vores varer på lager, så vi kan sende din ordre afsted med det samme. Vi har bl.a. kendte brands som Aafod, BySkagen, Dacore, Deluxe Homeart, Ib Laursen og Speedtsberg Vi har før i tiden handlet mest med genbrugsting. Nu er passionen udvidet til lækkert interiør. Vi synes at kombinationen af nyt, genbrugt og/eller upcyclet går godt i spænd. Derfor vil I kunne finde nyt, brugt og upcyclet her på hjemmesiden. Heilmann Home ApS er registreret antikvitets handlende med koster bevilling, der vil derfor også være eksklusive genbrugsvarer at finde her på webshoppen. Vi tænker på miljøet og går meget ind for genbrug, så når du modtager en pakke fra os, kan det godt ske at kassen ikke er pæn og ny, vi forsøger at genbruge alt, der kan genbruges, så vi kan hjælpe med passe på miljøet. Vi har altid et par gode tilbud i gang, så klik ind og se om der ikke er et eller andet, du ikke kan leve uden.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

203 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 46

Napisz recenzję

Hurtig og problemfri webshop

Hurtig og problemfri webshop. Indpakning i top.

2 października 2024

Hej BM
Tusind tak for dine 5 stjerner og positive anmeldelse af www.heilmannhome.dk. Vi værdsætter disse meget. Vi håber selvfølgelig at se dig igen en anden gang på webshoppen. Du ønskes en god søndag.

Flotte produkter - lynhurtig levering

Jeg har købt varer hos firmaet et par gange.
Lynhurtig levering, gode priser og flotte produkter

1 października 2024

Hej Solvej
Mange mange tak for dine 5 stjerner og pæne ord, dem er vi utrolig glade for. Vi håber selvfølgelig at se dig igen en anden gang på www.heilmannhome.dk.

Oceniono na 5 z 5

Fin vare til prisen, hurtig levering.

26 września 2024

Hej Marian
Af hjertet tak for de 5 stjerner til Heilmannhome.dk, de bliver værdsat hver og en. Godt at høre at varen levede op til forventningen samt at vores hurtige levering holder stik :-)
Du ønskes en god dag.

Rigtig god oplevelse

At der var styr på det hele fra jeg bestilte varerne til jeg modtog dem. Tror det tog et døgn fra jeg bestilte til jeg kunne hente min pakke.

24 września 2024

Hej Pia
Tusind tusind tak for dine 5 stjerner til Heilmannhome.dk, dem er vi virkelige glade for! Vi er også glade for at din oplevelse af at der er styr på det hele varmer også, da vores kundeservice er ultra vigtig for os, så fedt at høre at alt fungerer som det skal.
Du ønskes en skøn dag.

Top Kundenservice

Schnelle Lieferung und toller Kundenservice! Auf Rückfragen wurde schnell, hilfsbereit und sehr zuvorkommend reagiert.

16 września 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od Heilmann Home ApS

Vielen Dank, Anna, für deine 5 Sterne für Heilmannhome.dk. Wir schätzen sie sehr! Wir freuen uns, dass unsere Werte von unseren Kunden gelebt werden. Es ist uns sehr wichtig, dass unser Kundenservice erstklassig ist.
Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag.
Beste grüße
Jesper, Inhaber von Heilmann Home ApS

Oceniono na 5 z 5

Var spændt på varen og blev meget…

Var spændt på varen og blev meget positiv overrasket. Prisen var virkelig beskeden i forhold til varens kvalitet og forsendelsen var også i top med både indpakning og tid. En handel jeg er meget glad for.

2 września 2024

Hej Ejvind
Mange mange tak for de 5 stjerner til Heilmannhome.dk. Vi værdsætter hver og en. Dejligt at høre at varen levede op til forventningen også endda til en god pris :-) Vi håber selvfølgelig at se dig igen til en anden god handel på heilmannhome.dk.
Du ønskes en god dag.
VH

Meget god betjening

Meget god betjening

2 września 2024

Hej Anne
Af hjertet tak for de 5 stjerner, dem er vi utrolig glade for. Dejligt at høre at du også havde en oplevelse af god betjening. Du ønskes en god dag og vi håber selvfølgelig at se dig igen en anden gang på Heilmannhome.dk.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, information og godt køb til en god pris. Bænken blev leveret dagen efter, og den var SÅ godt pakket ind!

28 sierpnia 2024

Hej Joan
Mange mange tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at du havde en god oplevelse med hele forløbet og at bænken levede op til forventningen. Vi håber selvfølgelig at se dig igen en anden gang på Heilmannhome.dk
VH

Perfekt alt fungerede

9 sierpnia 2024

Hej Uffe
Mange tak for de 5 stjerner, dejligt at høre at alt fungerede som det skulle. Vi håber selvfølgelig at se dig igen en anden gang på Heilmannhome.dk.

Stor fleksibilitet

Stor fleksibilitet, hjælpsom og imødekommenhed

5 sierpnia 2024

Hej Mie
Først og fremmest af hjertet tak for de 5 stjerner og søde ord om vores kundeservice. Det betyder meget for os at vores kunder oplever en god kundeservice i form af bl.a. hjælpsomhed, imødekommenhed samt fleksibilitet, så mange tak for tilbagemelding.
Du ønskes en god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Sengetæppet nåede lyn hurtigt frem og…

Sengetæppet nåede lyn hurtigt frem og var pakket virkeligt godt ind. Meget tilfreds købsoplevelse.

31 lipca 2024

Hejsa
Vi bukker og nejer af taknemmelighed for de 5 stjerner samt pæne ord om vores service samt produkt. Godt at høre at du havde en meget tilfreds købsoplevelse. Vi håber at se dig igen en anden gang på Heilmannhome.dk
God weekend.

Oceniono na 5 z 5

Meget fin og hurtig betjening

God kommunikation. Varen var fint emballeret. Svarede til mine forventninger.

31 lipca 2024

Hej Connie
Af hjertet tak for dine 5 stjerner samt pæne ord om vores service. Vi står selv klar til at hjælpe en anden gang, det skulle blive behov for dette :-)
Du ønskes en rigtig god weekend.

Nemt og hurtigt!

Nemt og hurtigt!

29 lipca 2024

Hej Zascha
Tak for dine 5 stjerner. Super godt at høre at det gik nemt og hurtigt med din ordre. Håber du er glad for din ordre. Du ønskes en god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Fine produkter og hurtig levering

Fine produkter og hurtig levering - vil helt sikkert handle hos Heilmann igen.

29 lipca 2024

Hej Mia
Af hjertet tak for de pæne ord om vores produkter samt hurtige levering. Og du skal også have tak for de 5 stjerner, vi er glade for at høre at vi ser dig på Heilmannhome.dk igen en anden gang :-)

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og varen lever…

Super hurtig levering og varen lever fuldt op til mine forventninger.

25 lipca 2024

Hej Ann-Karina
Mange mange tak for de 5 stjerner! Godt at høre at vores hurtige levering lever op alles forventninger. Dejligt at varen også lever op til forventningen. Hav en rigtig god weekend.

Fantastisk service

Fantastisk service

19 lipca 2024

Hej Annie
Mange mange tak for de 5 stjerner samt de flotte ord om vores service. Vi har altid fokus på at vores kunder oplever en god service hos Heilmannhome.dk. Du ønskes en god weekend.

Super god kundeservice

Super god kundeservice

16 lipca 2024

Hej Pernille
Af hjerter tak for de 5 stjerner og vi er super glade for de pæne ord om vores kundeservice, som vi altid har fokus på.
Du ønskes en rigtig god weekend.

1 lipca 2024

Hej Helle
Mange tak for de 5 stjerner og at den hurtige levering gik lige igennem som den skulle :-)
God weekend.

Fuldt tilfreds

Varen lever op til forventningerne, kom frem i god tid, og særdeles velpakket.

31 maja 2024

Hej
Af hjertet tak for de 5 stjerner samt de flotte ord om vores produkter, indpakning og levering. Vi er dybt taknemmelige. Vi håber selvfølgelig at se dig igen en anden gang på Heilmannhome.dk
Jesper Heilmann Petersen
Ejer af Heilmann Home ApS

Fuldt ud tilfreds

Hurtig levering .. god hjemmeside ..

31 maja 2024

Hej Birgitte
Af hjertet tak for de 5 stjerner samt flotte ord. Vi er dybt taknemmelige. Vi håber selvfølgelig at se dig igen en anden gang på Heilmannhome.dk
Jesper Heilmann Petersen
Ejer af Heilmann Home ApS

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej