Der var ikke anonymitet, som annonceret! Straks efter anmeldelse blev mine informationer givet videre til den behandler, som der blev bedømt. Dette resulterede at jeg blev blacklisted hos behand... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pas på her fordi healthpilot sletter dårlige anmeldelser Jeg lavede en dårlig anmeldelse på et Lægehus i Næstved Ostenfeldt Lægerne og den blev slettet med det samme. Enten har Lægehuset rapport... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Så blev min klinik åbenbart også knyttet til dette uvæsen. Som beskrevet i andre anmeldelser er det dybt uetisk at blande sig i autoriserede fagfolks sundheds behandlinger. Fra nedenstående og and... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Find og sammenlign behandlere nær dig. Læs og skriv brugeranmeldelser. Anmeldelser hjælper behandlerne i deres arbejde med at optimere kvaliteten, og hjælper samtidig andre brugere med at finde de rette behandlere.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 62% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Ud af det blå bliver jeg fuldstændig spamet på mail af healthpilot.dk!! Jeg har i skrivende stund modtaget over 20 mails uden indhold og det fortsætter endnu. Det er ikke muligt at slette sin bruger som jeg iøvrigt ikke mindes at jeg nogensinde har oprettet.

Odpowiedź od healthpilot.dk
Jeg har lige fået 13 mails fra jer, så nu er jeres mail blevet blokeret ellers havde jeg sikkert fået flere....

Odpowiedź od healthpilot.dk
Bliver bombarderet med mails fra dem, har ind til nu fået ca. 20 mails på 1/2 time, og kan ikke blokere dem.
Jeg har aldrig anmodet om mails, og har ikke oplyst min mailadresse nogle steder, så jeg aner ikke, hvad det går ud på, men er p…. træt af det.

Odpowiedź od healthpilot.dk
Totalt useriøst koncept. Alle kan skrive en anmeldelse (god som dårlig) uden det verificeres at anmelderen har været i behandling det pågældende sted. Dermed ryger al saglighed. Desuden må folk forstå at behandlere ikke har tid eller lyst til at gå ind og svare på anmeldelser på et site de aldrig har bedt om at være en del af. Hvordan nogen kan tro at dette site giver et generelt retvisende billede af et behandlingssted er mig lidt af en gåde.
P.S Folk der skriver anmeldelserne på Healtpilot er ofte sure folk og det giver jo ydermere et ret ensidigt og skævt billede.
Derfor kun en stjerne herfra

Odpowiedź od healthpilot.dk
Syntes det er en fantastisk side hvor man kan se hvad for behandlere og eventuelt læger man ikke skal bruge det har manglet i en del år jeg er stor fan og kan kun anbefale den

Odpowiedź od healthpilot.dk
Nul stjerner. De fjerner negative bedømmelser for at tilfredsstille behandlere.

Odpowiedź od healthpilot.dk
Her er det muligt at få sig et objektivt billede af kvaliteten i sundhedsvæsenet, på samme måde som man på Trustpilot kan få et vurderingsoverblik over virksomheder.
Man kan se andres vurderinger ud fra konkrete oplevelser hos de forskellige behandlere, klinikker, og sygehusafdelinger, og danne sig et billede inden man selv vælger en behandler.
Rigtigt godt initiativ til en hjemmeside, der gør det nemt og overskueligt at finde behandlere - ligemeget hvad du leder efter.
HealthPilot har stort potentiale og jeg vil helt sikkert benytte mig af hjemmesiden igen!
Fedt med en samlet oversigt over alle slags sundhedstilbud, og ovenikøbet med brugeranmeldelser👍
Det er nemt og overskueligt. Efter jeg flyttede fra Fyn til Jylland har Healthpilot gjort det meget nemmere at finde nye behandlere.
Synes det er en rigtig god idé, let og overskueligt,og jo flere anmeldelser, jo bedre resultat. Nemt og hurtigt at søge på.
Platformen HealthPilot forsøger at være TrustPilot for klinikker, altså læger psykologer, etc. Det såmænd også meget godt 🙂
Men...
De har valgt som "løsning" på de klinikker ("data hentet fra sundhed.dk register") som de endnu ikke har nogle anmeldelser på, at give dem en "anmeldelse" på 3 ud af 5 stjerner, i stedet for bare at skrive "Ingen anmeldelser".
Deres SEO-udnyttelse er så til gengæld så god at anmeldelserne dukker frem på Google Business. Og det er bad business.
Det betyder at firmaer som udelukkende har 5 ud af 5 på samtlige andre platforme, og har mange af dem, nu fremstår på Google med 3 stjerner fra HealthPilot.dk
Det er en grov business model. Tydeligvis, kunne man da meget nemt tro, ønsker HealthPilot.dk at man går ind som klinik og bliver reelt set tvunget til at oprette sig på deres platform, sådan så man kan fjerne "anmeldelsen" fra Google Business.
Det er måske forståeligt nok at de gerne hurtigt vil have mange klinikker ind på siden, men... Der kunne nok godt have været væsentligt finere måder at have gjort det på, end at give en "system-anmeldelse"på 3 stjerne, baseret på absolut intet. Nu er jeg ikke jurist, men er det egentligt ikke også ulovligt med falsk markedføring / postuleringer i den grad, ifht. konkurencelovgivning? Ellers burde det da måske være det?
Tænker det ville være super fint hvis HealthPilot fjernede standard-"anmeldelsen" på 3 stjerner, og så i stedet bare skrev "Ingen anmeldelser".
Mvh. Jonatan Rønsholdt