Zobacz, co mówią recenzenci
Thuis liggen we op de matrassen afkomstig van Royal Health Foam. En die liggen perfect. Geheel aangepast aan onze specifieke wensen. Datzelfde wilden we ook in onze Golfcamper. We wisten dat we Chris... Zobacz więcej
Ca. 14 jaar geleden kochten we onze eerste (traagschuim)matrassen bij Royal Health Foam. Hier ging een zorgvuldig en kundig advies van dhr. Chris Nederhorst aan vooraf, goed afgestemd om onze situatie... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z materacami
- Sklep z łóżkami
- Sklep z pościelami
- Sklep z meblami do sypialni
- Sklep meblowy
- Sklep z pościelą
O Royal Health Foam
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Royal Health Foam is opgericht in 1998 door Chris Nederhorst en is een dochteronderneming van Winwinwin B.V. Win Win is dan ook het uitgangspunt waarmee wij werken. Voor de beste kwaliteit matrassen kunt u terecht bij RHF. Opzoek naar een koudschuim matras of juist een traagschuim matras? Royal Health Foam leverde van origine uitsluitend aan de gezondheidszorg. Sinds 2001 levert RHF dezelfde medische kwaliteit matrassen ook rechtstreeks aan de consument.
U kunt contact opnemen met Royal Health Foam op:
Soetensstraat 18, 2586XS, Den Haag, Holandia
- 0703387010
- info@healthfoam.com
- www.healthfoam.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Wij komen zeker terug!
Chris heeft voor de aanschaf uitgebreid de tijd voor ons genomen en is zeer deskundig. Super ook dat je 99 dagen proef kunt slapen. En natuurlijk: meukvrije matrassen zonder synthetische lijmen en andere troep. Wij komen zeker terug!
Ik ben al vele jaren klant bij Royal…
Ik ben al vele jaren klant bij Royal Health Foam en bij mijn derde (tweedehands)matras was er iets niet in de haak. De binnenkant van het matras kwam niet overeen met de (zeer goed liggende) stevige binnenkant van mijn vorige matrassen. Dit kwam als een verrassing bij RHF en na het bestuderen van de foto's bevestigden ze direct het verschil en dat dit niet de bedoeling was. Hierover hebben we meerdere keren prettig contact gehad. Wat ik bijzonder vond, is dat ze me op de hoogte hielden over een intern onderzoek dat ze waren gestart. Na enig uitzoekwerk aan de kant van RHF werd ik weer gebeld. Excuses en of we eruit konden komen met het aanbod dat ze deden. Ja, dat konden we. De vriendelijke, eerlijke service, mijn vertrouwen (dat ik niet verloren had) in het product en de handreiking, zorgen ervoor dat ik nog altijd een zeer tevreden klant ben. En een goede slaper!! Het stevige matras is een aanrader, hun service is gewoonweg van hoge kwaliteit.
Zeer tevreden over de producten van…
Zeer tevreden over de producten van Royal Health Foam.
Hierdoor heb ik een mooie en supergoede matras kunnen aankopen. Aanrader!!😁
Fantastic experience
From the moment we walked into RHF, the experience felt genuinely different from what you typically expect at a mattress store. Chris took the time to really understand our situation, asking thoughtful questions about our health and specific needs before offering any recommendations. It never felt rushed or sales-driven—instead, it was clear that the focus was on finding the right fit for us.
What stood out most was how personalized the guidance was. Rather than pushing products, Chris carefully walked us through several options that aligned with our circumstances. This approach made the entire process feel comfortable.
Another major highlight was RHF’s exchange and try-out policy. Knowing that we had the flexibility to test and adjust our choice gave us a great deal of confidence in our purchase, removing the pressure that often comes with such an important decision.
Overall, this was a refreshingly customer-focused experience. If you’re looking for a place that prioritizes your needs, RHF is an excellent choice.
Matras Royal Health
Ik heb inmiddels meerdere ervaringen met Royal Health Foam en kom er niet voor niets terug. De eigenaar heeft duidelijk veel kennis van matrassen en geeft een eerlijk en onderbouwd advies. Geen verkooppraatjes, maar gewoon kijken wat het beste bij je past. Dat vind je niet overal meer. Ik kies ook nu weer voor een nieuwe matras van Royal Health, vanwege de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen.
Premium Support traagschuim matras
Ik ben super geholpen en heb het allerfijnste matras ooit aangeschaft. Het is zacht, heeft een fijne temperatuur en dat het ook nog eens gif-vrij is maakt me helemaal blij. Ik heb nog nooit zo lekker geslapen. Dank jullie wel!
SUPER!
Ik kwam bij RHF ivm een al lange zoektocht naar een matras. Ivm gezondheidsklachten een lastige zoektocht.
Chris nam zeer uitgebreid de tijd, luisterde ECHT, heel invoelend, meedenken, heel warm, zorgzaam, ook luisterend oor voor persoonlijke omstandigheden. Kreeg uitgebreid advies en uitleg en daarna proefgelegen. Ook hierbij zo ongelooflijk echt persoonlijk gerichte aandacht, met een dekbed en extra kussens, zo warm en zorgzaam. Kreeg uitgebreid de tijd om rustig te voelen/ervaren.
Kreeg een tijdelijke leentopper mee, die ook nog eens door Chris zelf naar mn auto werd getild :), ter overbrugging van de periode tot levering matras.
Levering matras ook super geregeld.
Helaas bleek het matras toch niet geschikt voor mij. Ik voelde me daar naar RHF best rot over, want ze hadden zo veel tijd en liefdevolle aandacht gegeven, maar....ook hierin: zo ongelooflijk fijn en écht klantgericht: retour en geld terug geen probleem en alle begrip vanuit RHF.
Echt voelbaar dat hun prioriteit ECHT bij de klant ligt!! Heel heel dierbaar.
Ik werd geholpen door de eigenaar zelf,heel deskundig,behulpzaam en geduldig
Royal Health Foam is een heel vakkundig bedrijf waar ik heel fijn geholpen ben en ik een fantastisch matras gekocht heb!Ik slaap er heerlijk op en mijn rugklachten zijn verminderd!Erg aan te bevelen!
Fantastische aankoop
Fantastische aankoop, dankbaar, slaap heerlijk op dit bed. 🙏
Professionele beddenspeciaalzaak met meer dan geweldige service
Een aantal jaren geleden twee traagschuim matrassen plus elektrisch verstelbare schotelbodems gekocht. De manier waarop ik indertijd werd voorgelicht was in positieve zin duidelijk onderscheidend van de wijze waarop ik eerder bij een aantal beddenspeciaalzaken van grote winkelketens te woord werd gestaan. Zowel de afhandeling van de bestelling, als de bezorging tot in de slaapkamer, verliep vervolgens probleemloos. Van de 'omruilgarantie' hoefde ik geen gebruik te maken, omdat alles helemaal naar wens was (en is). Echter...
Onlangs brak helaas de kap van de motor van de schotelbodem af. Ter plaatse ontdekte de monteur, die de gehele motor gratis kwam vervangen, dat tevens een stang van de schotelbodem was verbogen. Deze werd ook meteen vernieuwd. Dit alles bleek een gevolg van het (tot dat moment voor mij onbekende) feit dat niet in- en uit bed gestapt mag worden als de bedbodem omhoog staat, hetgeen met enige regelmaat was gebeurd. Hoewel de materialen en montagekosten gewoon gefactureerd hadden mogen worden, als gevolg van onjuist gebruik, werd alles kosteloos gerepareerd. Al met al beschouw ik Royal Health Foam als een professionele beddenspeciaalzaak met een meer dan geweldige service!
Wat ben ik ontzettend tevreden over…
Wat ben ik ontzettend tevreden over deze beddenzaak! De kwaliteit van de medische matrassen is echt uitstekend. Je merkt aan alles dat hier kennis en aandacht achter zit.
Daarnaast is de service bijzonder goed. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk, nemen de tijd voor je en geven eerlijk en deskundig advies. Er wordt écht met je meegedacht.
Ik had zelf per ongeluk de verkeerde hardheid gekozen, maar dat werd zonder gedoe en met alle begrip opgelost. Ik kon het matras moeiteloos omruilen. Dat geeft zoveel vertrouwen!
Voor mij is dit absoluut een plek waar ik in de toekomst blijf kopen. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit én persoonlijke service.
Geweldige zaak en waarom zijn ze zo…
Geweldige zaak en waarom zijn ze zo geweldig? Omdat ze naar je luisteren en de tijd voor je nemen.
Personeel krijgt ook een 9 1/2 van mij, echt klantvriendelijk!
En de matrassen? KWALITEIT echt waar!
Dus al met al een aanrader voor aanschaf van een nieuwe matras.
Deskundig, klantgericht en kwaliteit
Vandaag kocht ik voor onze logeerkamer eenzelfde matras als waar ik sinds een jaar gewoonlijk op slaap: de comfort premium air koudschuim matras.
Zo hoef ik bij ziekte etc. niet telkens opnieuw ‘mijn draai te vinden’.
Eigenaar Chris van RHF heeft mij ook bij bij deze aankoop weer prima geholpen.
Eens een rhf matras altijd een rhf matras!
Wij slapen al bijna 20 jaar op matrassen van RHF. De eerste matrassen hebben we pas na 15 jaar vervangen! De kwaliteit is zo goed dat eerder niet nodig was
We werden weer super goed geholpen en raden het iedereen aan
Ik word weer uitgerust wakker
Na jaren van pijnlijk gedraai in bed en niet uitgerust wakker worden heb ik als man van 70 met chronische onderrug problemen bij Royal Health Foam een matras gevonden dat op een eenvoudige lattenbodem voor mij een succes is geworden. Na een korte gewenningsperiode lig ik nu rustig te slapen en word ik zomaar op een normale tijd uitgerust wakker. Ik kon het eerst niet geloven, maar nu weet ik het zeker. Een zachte toplaag voor mijn schouders en een perfecte ondersteuning van de rug zorgen ervoor dat ik met een glimlach in mijn bed stap.
Daarnaast word je uiterst klantvriendelijk en deskundig geholpen door de eigenaar en oprichter van het bedrijf die alle tijd neemt om te begrijpen wat voor jou belangrijk is en ook uitlegt waarom bijvoorbeeld progressieve (opbouwende) tegendruk zo belangrijk is. De proeftijd van 99 dagen staat garant voor het verkrijgen van een optimaal resultaat. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij dit bedrijf op nummer 1.
Kees Valk
Fantastische ervaring bij Royal Healthfoam
Graag wil ik jullie zeggen dat ik erg blij ben met de matrassen die ik bij jullie gekocht heb na nog al wat heen en weer gedoe. Ik ben zeker niet de makkelijkste klant geweest en heb daarom des te meer jullie geduld en goede service enorm gewaardeerd. Ik ben jullie dankbaar. Jullie hebben het hart op de goede plek zitten! warm, menselijk en begripvol. De producten (matrassen) zijn van een fantastische kwaliteit en de bezorging was ook perfect. De bezorger was uitermate vriendelijk en vertelde dat hij al vele jaren met veel plezier bij Royal Health Foam werkt. Ik raad jullie aan iedereen aan.
TOPBEDRIJF
Vandaag weer terug naar deze winkel. Zoals de twee voorgaande keren heel goed geinformeerd over de mogenlijkheden en de het kunnen omwisselen als het het net niet is. Er wordt hier meegedacht.
De beste nachtrust voor jou is belangrijk. Niet de grootste winst voor het bedrijf.
Al eerder premium traagschuim…
Al eerder premium traagschuim matrassen gekocht. Gezien de uitstekende kwaliteit van het product en daarnaast het goede advies en prima service was de vervanging van onze matrassen zo geregeld.
TOP
Matrassen van Health Foam aanrader.....
Onlangs onze koudschuim Premium Comfort matrassen, gekocht bij Health Foam, vervangen. Dit na er 11 jaar perfect op geslapen te hebben. Het grote voordeel van deze matrassen is het afritsbare tijk wat je zo in de wasmachine stopt en ook zo droog is. Ook dat er geen gifstoffen bij fabricage in verwerkt zijn, spreekt ons erg aan. We hebben nu de Evolution ballenmatrassen gekocht (traagschuim). Ook onze dochter haar matras vervangen van het kindermatras van Health Foam naar een volwassen koudschuim matras. Als extra bestaande klant service kregen we ook nog een waardevolle Swissa matrasbeschermer erbij. Kortom tevreden klanten en we kijken uit naar onze nieuwe matrassen.
Beste bed ooit gekocht!
Ik ben een moeilijke slaper en was een waterbed gewend maar daar kon m’n vriendin niet goed in slapen dus was best benauwd om over te stappen maar wat ben ik blij dat ik bij RHF van Chris Nederhorst en zijn team terecht ben gekomen. Hij heeft mij in alle rust zo’n goed advies gegeven, dat ik vanaf dag 1 nog nooit zo lekker heb geslapen als nu. En alles klopte, van het super goede advies, de prijs, tot aan de bezorging aan toe, chapeau! Op zoek naar een echte Specialist op Slaapgebied, dan ben je bij Chris en zijn team aan het perfecte adres!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.